2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız benimkinin accuk göbeği var zaten form tutar aç kalınca daha eyi:roflol:bahanem de hazır yani

kızz benmkininde gitmeden ayva göbeği vardı,gerçi şimdi göbek falan kalmamış,zayıflamış,sürekli kabuska,karnıbahar veryorlarmış,benm nişalımda etsiz tavuksuz yemek yemez,hiç sebzeyle arası yoktur,bende kızdırıyorm şimdi hep kabuskayla karnıbahar yapıcam diyorum:roflol: sinir oluyor,neyse geldikten sonra 5 ay daha evde nasılsa,k.validem makedonya göçmeni,inanılmaz börek,mantı açar,artık yine onları yer gelince kilo alır,ama sonra ben nasıl doyurcam bilemiyorumm..

ohoo lady işin zor annem senın
dasılvadıdo adın neydı annem senın unuttumda:roflol: senınkı ıdare eder tam senlık
allahım benımkı nasıl olcak acep annem dıo ınş etı cok seven bırı olur allah korusun kokusunda bıle yapamam

Didem yavrucum benim ismim:1hug:
idare etçek artıkın gülü seven tikenine katlanır derlernaniknanik

benimki yalnız yaşadığından yemek yapmayı biliyor. öğrencilik hayatındada yemek yaparmış. anne yemeğini aramaz diye düşünüyorum :teytey: inşallah :Saruboceq:

bızde bulgarıstan göçmenıyız cnm annemde cok bılır öle borek çörek yapmayı hatta hiçç üşenmez bana sabah sabah ne pogcalar ne börekler yapıo mıss gıbın..aklıma bısı geldı anlatım dedım sımdı şöle benım babam la annem cok uzaktan akrabalar normalınde bzıde akraba evlılıgı olmaz ama uzaktan akrabalar ve uzaktan akrabayı bıle tutarlar mısafırperverlerdır neyse dedem anneanneme taaa annemın cocuklugunda gıdıo annem bır yasında babamda dort yasında o zamanlar neyse anneannem bı hamarat bı hamarat neler ne borekler yapıo neyse dedem o gun daha anneme göz koyuyo yanı dıo bunun annesı böle kızı ne olur dıo..
babam askerlık cagına gelınce askere gıtmeden dıo bursada bızım tanıdıklar var dıo orayada ugra ayıp olmasın dıo neyse gıdıo babamda anneme orda göz koyuyo göruyo hamarat bıde guzel kız tmm dır dıo annemse babama dayı dıo dayı benı motosıkletınle gezdır mezdır dıo :roflol:
annem hala anlatır hatta bı kız arkısı varmıs babama göz koymus oda tmm ben yaparım aranızı dıo babama söluo babamda benım sende gözum var dıosırnaşık şey
annemde utanıo kacıoo delikafadulden
babam balıkesırlı annem bursalı ama ıkısıde bulgar göcmenı...ahh yaa balıkesırım memleketım kızlar bılıomusunuz balıkesıre gıttıgımde ne akrabalarım cıktı benım tanımadıgım hepsıde cok ıcten candan ınsanlar senınle kırk kat uzagında olsan ne hızmetler edıolar ne konusmalar ne sohbetler...özledım sımdı memleketımı ahh ahhh

valla ben söylemiştim en başında çalışan bayanım öyle mantı börek açamam dedim,isteseydim öğrenmek benm annemde çok güzel hamur işlerini yapar,kendi annemden de öğrenirdim,nişanlımada diyorum çok istiyorsan börek mantı, annemlere gider beraber yeriz :)))

ben aşkım ıcın öğrenırım valla elımdende gelıo o tarz seyler fakat ıste evde annem yzuunden yapamıorum ama evde kalınca her bişiyi örenırım:asigim:

bu arada lady dirim hoşgeldinisss:1hug:

hoşbulduk kızlar,valla bende bilmiyordum,ama mecburiyetten yapıyoz işte :jeyyar:
benim kociş aç kalıp zayıflar diyordum,kilo aldı bayağı,akşamları pasta börek yapıyorum :jeyyar:iyi baktı desinler diye :jeyyar:,söylemesi ayıptır bekarken bir kek bile yapmadım,evlenince öğreniyoz işte bi şekilde,maceralarımı anlatsam çok gülersiniz yani

bende işte evlendikten sonra kendi evimde yaparım diyorum,hem annem zaten sağolsun herşeye karışıyor bişey yaptırmıyor ki,sinir oluyorum :))

Hoşbulduk dasivaldidocum.sende hoşgelmişin dirim.bende senin bekarlığın gibiyim.birşey yapmıyorum.hevesimde yok dermanımda yok.işten gelince sadece karnımı doyurup iki dinlenip uyumak istiyorum.çok yemek arayan biri de değilim.ne bulsam yerim.ekmek olsun gene karnımı bi şekil doyururum.

roselın cnm hosgeldın valla sanırsam herkes öle oluo işten eve gelınce bende ıkı dınlenıp yatmak ıstıorum..
sen napıosun hazırlıklar felan ne alemde?

Miinlyacım sağol canım.hazırlıklar bilmiyorum.karnına noldu böcük

ben geldimm nasılsınız kızlar?

arkadasım var bugün giremedim o yüzdden nete?

böcük gelmiş hoşgeldin canım

aybuercim meraba canım:1hug:
bugün ben çookkkk yoğunum ve çoook sıkıldımmm eve gitmek istiyommmm:çok üzgünüm:

aybuercim meraba canım:1hug:
bugün ben çookkkk yoğunum ve çoook sıkıldımmm eve gitmek istiyommmm:çok üzgünüm:

benımde canım cok sıkkın nedense bende eve gıtmek ıstıorummm(

bıde bu ayın 26 sında bızım tanışma yıldönümümüz ılk cıkmaya basladıgımızda bana bız bı senemızıde kutlucaz demıstı de ınanmamıstım ooo cok var demıstım kendımce bak sımdı bı senemız dolucak inş..
yıldönümü hedıyesı olarak ne alabılırım ?yada şöle bı pasta alıp ustune bı mum dıkıp mumu beraber mı söndursek ?offf napım bılmıorum kzılarrr fıkır verın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…