- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
lady dırım h geldınız
anam sızın gocalar yandı ben bılıyom en sevdım sey yemek yapmak ama ben kendım cok şecerım yemekler öle herseyı yıyemem ınş banada kırmızı et sevmeyen bırı düşer amın dıyın
ohoo lady işin zor annem senın
dasılvadıdo adın neydı annem senın unuttumda:roflol: senınkı ıdare eder tam senlık
allahım benımkı nasıl olcak acep annem dıo ınş etı cok seven bırı olur allah korusun kokusunda bıle yapamam
kızz benmkininde gitmeden ayva göbeği vardı,gerçi şimdi göbek falan kalmamış,zayıflamış,sürekli kabuska,karnıbahar veryorlarmış,benm nişalımda etsiz tavuksuz yemek yemez,hiç sebzeyle arası yoktur,bende kızdırıyorm şimdi hep kabuskayla karnıbahar yapıcam diyorum:roflol: sinir oluyor,neyse geldikten sonra 5 ay daha evde nasılsa,k.validem makedonya göçmeni,inanılmaz börek,mantı açar,artık yine onları yer gelince kilo alır,ama sonra ben nasıl doyurcam bilemiyorumm..
Merhaba kızlar öptüm sizi.böcük gelmiş hoşgelmiş
bu arada lady dirim hoşgeldinisss:1hug:
lady dırım h geldınız
anam sızın gocalar yandı ben bılıyom en sevdım sey yemek yapmak ama ben kendım cok şecerım yemekler öle herseyı yıyemem ınş banada kırmızı et sevmeyen bırı düşer amın dıyın
Hoşbulduk dasivaldidocum.sende hoşgelmişin dirim.bende senin bekarlığın gibiyim.birşey yapmıyorum.hevesimde yok dermanımda yok.işten gelince sadece karnımı doyurup iki dinlenip uyumak istiyorum.çok yemek arayan biri de değilim.ne bulsam yerim.ekmek olsun gene karnımı bi şekil doyururum.
aybuercim meraba canım:1hug:
bugün ben çookkkk yoğunum ve çoook sıkıldımmm eve gitmek istiyommmm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?