2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselincim hoşgeldin..
bende yemeğimi yedim geldimm..dün annem kapalı çarşıya gitti,bana mutfak takımı almış perdesiyle falan..saten yorgan için bişeyler almış pikeler için,onlar dikilcekmiymiş neymiş,bişeyler diktirmeye başlamıştı zaten,seccade falan,ya ben hiç anlamıyorum bu işleri anlatıyor o kadar ama hiç bişey anlamıyorumm :))) ,bide bir sürü havlu almış,üstünde düğünümüze hoşgeldiniz yazıyor :))) onları görünce bir tuhaf oldum,kimin düğünü,bizim düğünümüz mü falan oldum :)))) hala inanasım gelmiyor benmm :))))

gelınce senle bulusruz cnm tabı ramazan olmadan gelsen cok ıyı olur

Evet canımcım buluşuruk.niye ramazandan önce kıs.yoksa sen başka bi yere mi gitcen

Hoşbuldum tatlım.heeeee tabi yaaa senin düğünün başka kimin olcak gülüm :roflol:

baska yere gtmem ama ramazanda naısl buluscaz nan aksama ancak yemek yersek yanı aç aç dolaşamam ama aksam bulusrsak yemekte ısmarlarsın artık:jeyyar:

lady yok sen evlenmıyon bu ruya

ladycim benim de ananem bi çeyiz mağazası bulmuş bizim orda, o tarz şeyleri biz de almaya başlayacaz inşallah bu aya.s
ya bu konular konuşuldukça benim heyecanım da artıyo kızlar yaaa:asigim:

tamam canm gelmek çok isitiyorum,inşş. bi engel çıkmıycak görüşcez..
didemcim bu arada bi linkte gördüm trabzonluyum demişin,benm annemde trabzonlu..

ya kızlar kimse uğramamış kaç saattir buraya
ben de mesaideyim saat 8e kadar...ayh fenalık geldi çalış çalış-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…