hoşbuldum canım
iyiyim ben de sağol..evet pek kaynatmamıssınız .
mutfalk takımın hayırlı olsun.safak da az kaldı ohh ne güzell...nasıl gececek 6 ay ddiğn zamanları hatırlıyorum dün gibi :)
zaman ne çabuk geçip gidiyr...
günaydın kızlar ben geldım nasılsınız bakem?bu arada şafak 183hihoyyyt
ooo seher gelmiş hoşgelmişşş:1hug:
valla bende bi rehavet var ki sormayn...cuma ya ondan heraldemirmirmirmir
canım dün teyzem görüşmüş ananemle, sağolsun bana aşkıma bi sürü çeyizlik çmaşır çorap, vs almışhihoyyyt her ay almaya devam edecekmiş ( gelinliğie jartiyer bilem almış o derece yani:jeyyar: )
benim eksiğim çok ama kafam rahat çünkü daha vaktim var...elektrikli küçük ev aletlerinde ananem yardım etçek inşallah. ben de tabak çanak kaşık falan almam lazım ama para biriktiriyom bu aralar....
bizde de nişanlımın kredi kartı şişkin biraz ama mecbur...evde tek çalışan o olduğu için yetişemiyo mutfak masrafını karttan ödüyo napsın
bacım bizimkiler az çok destek oluyo çünkü kredi kartına yüklenip çok borç yapmamızdan korkuyolarzaten öyle çok fazla bi eşyada vs de gözüm yok, kenarda da biraz birikmişim var her ay maaşımdan artırıp oraya biriktiriyom sonbahara kadar elime ne geçerse artık düğün bütçemiz olacak inşallahkaydirigubbakcemile2
offf zor bu para işleri zor...
valla bırıktırebılıosan ne ala ben bırıktıremıorum nedense hep bısıler cıkıo ama borc oldumu öduyorum bu ay mesela kenara 500 atarım dıodum ama nerdeee atamıcam yıne bısıler cıktı yanı zaten 80 kredıye vercem 220 beyaz esya yıne evkur taksıtlerım var ablama borcumu vercem derken bıtıo para cok zor bu para ıslerı valla..
borc bıtsede rahatlasak azcık dıorum yanııı ama ne var ben herseyımı aldım sayılır
suan aklıma gelen teflon ve celık tencere tk catal kasık bornoz uyku setı battanıye kahvaltı tk yemek takımı ıvır zıvır bardaklar caydanlıklar yatak ortusu özel ve gunluk vıtrın tk boncuklu ve sade mutfak takımı dantel ve hazır onun dısında aklıma gelmeyen daha nescafe fıncanlarım pasta tabaklarım cay setım elektrıklı supurgem sarjlı supurgem bardak takımı gondol setı onun dısında sarjlı supurgem tost makınam ketılım utum buyuk robotum ve kucuk robotum sarjlı gırgırım da var toz avcısı bıle aldım:jeyyar: daha baska aklıma gelmeyen bı cok sey he bak 6 nevresım tk da var gamyoncuiremsu
eksıklerım perdeler halılar ve banyo ıcın aksesuarlar ve klozet takımı bavul utu masası ve camasırlık bu kadar eksık var daha fazla bısıcık almam
şimdi kuzum bende şöyle bişey var
ben daha hiç öyle ev eşyası tabak çanak...onları almaya başlamadım onun için para atabiliyom kenara ben bazen gaza gelip alayım bişeyler diyom ama evdekiler mani oluyo:roflol:
benim hedefim her ay maaşın yarısını kenara atmak, bu ay deneyecem bakalım başarabilirsem aynen devam
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla ne diyim
valla cnm tut kendını ben tutamadım bı suru sey aldım hala öduom delikafadulden
bence pesın parayla almak daha mantıklı hem neyı ne kadar alıcanı bılırsın oda var yanı bız öle yapmadıkkı her bısıyı aldım sımdı bı de yer bulabılmek dert annem ısyanlarda her yer ceyız dıeedelikafadulden
bence at kenara paranı öle al..
keske bende öle yapsaydım ama gecdı borun pazarı sur essegını nıgdeyekaydirigubbakcemile3
böcuk geldı sımdı aklıma haa o nerde oda nıgdelı dımekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?