2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar iyi akşamlar bugün ancak oturabildim pc basıan nasılsınız?

neler kaynattınız bugğn onu okucan şimdi :)

hoşbuldum canım

iyiyim ben de sağol..evet pek kaynatmamıssınız .

mutfalk takımın hayırlı olsun.safak da az kaldı ohh ne güzell...nasıl gececek 6 ay ddiğn zamanları hatırlıyorum dün gibi :)

zaman ne çabuk geçip gidiyr...

sağol canım...evet öyle dimi gerçekten de çok çabuk geçiyor..bu arada ömrümüz de bitiyor aslında farkında değiliz...

merhabalar kızlar hayırlı cumalar
toplantıdaydım gelemedim:bbo:
böcüküm nice nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle balım
seni kocamaan öpüyıommmŞeniz

ooo seher gelmiş hoşgelmişşş:1hug:
valla bende bi rehavet var ki sormayn...cuma ya ondan heraldemirmirmirmir

dıdemcımmm bende de var o rehavet keskem haftasonu gelse gercı cumartesı calısıcam ama olsun 1 e kadar calısıcam :jeyyar: ondan sona özgurum :jeyyar:

kız sen napıosun ceyız ısı nasıl gıdıo eksıkler neler ?

ya bugun ekstrem gelmıs ona baktım bıde benımkının ekstresıne aldıgımız ne var sankı tamı tamına benım 77,95 tl askımınkıde 821 tl püfff sabah hesap sordum bu ne dıe bıde sılmıs ekstreyı ya kac tl geldı neye taksıt geldı bır bır söledı :roflol:
ya aldıgımız ekstra bısı de yok ama bu ay son beyaz esya taksıtlerı ondan sonrakı ay bıtıo ama bu seferde mobılya taksıtlerı gelıcek ve daha fazla gelıcek püfffffCADIARZU

canım dün teyzem görüşmüş ananemle, sağolsun bana aşkıma bi sürü çeyizlik çmaşır çorap, vs almışhihoyyyt her ay almaya devam edecekmiş ( gelinliğie jartiyer bilem almış o derece yani:jeyyar: )
benim eksiğim çok ama kafam rahat çünkü daha vaktim var...elektrikli küçük ev aletlerinde ananem yardım etçek inşallah. ben de tabak çanak kaşık falan almam lazım ama para biriktiriyom bu aralar....
bizde de nişanlımın kredi kartı şişkin biraz ama mecbur...evde tek çalışan o olduğu için yetişemiyo mutfak masrafını karttan ödüyo napsın

ohh ıyısın kız yıne sızınkıler destek oluo az çok bızde oda yok herkes krızde bızımkılerde..bı tek ablam saolsun buyuk robotumu aldı o kadar:)
daha eksık cok bakalım Allah buyuk alırız ıns..
cnm senınkıde benımkı gıbı desene evde bı calısan benımkı var bıde fatura ödemeye yetısmeye calısıo tabı bızımkılerın gelırlerı var ama oda anca yeme ıcmeye yetıoo faturalar askıma kalıoofisfisfis

bacım bizimkiler az çok destek oluyo çünkü kredi kartına yüklenip çok borç yapmamızdan korkuyolar zaten öyle çok fazla bi eşyada vs de gözüm yok, kenarda da biraz birikmişim var her ay maaşımdan artırıp oraya biriktiriyom sonbahara kadar elime ne geçerse artık düğün bütçemiz olacak inşallahkaydirigubbakcemile2
offf zor bu para işleri zor...

valla bırıktırebılıosan ne ala ben bırıktıremıorum nedense hep bısıler cıkıo ama borc oldumu öduyorum bu ay mesela kenara 500 atarım dıodum ama nerdeee atamıcam yıne bısıler cıktı yanı zaten 80 kredıye vercem 220 beyaz esya yıne evkur taksıtlerım var ablama borcumu vercem derken bıtıo para cok zor bu para ıslerı valla..
borc bıtsede rahatlasak azcık dıorum yanııı ama ne var ben herseyımı aldım sayılır
suan aklıma gelen teflon ve celık tencere tk catal kasık bornoz uyku setı battanıye kahvaltı tk yemek takımı ıvır zıvır bardaklar caydanlıklar yatak ortusu özel ve gunluk vıtrın tk boncuklu ve sade mutfak takımı dantel ve hazır onun dısında aklıma gelmeyen daha nescafe fıncanlarım pasta tabaklarım cay setım elektrıklı supurgem sarjlı supurgem bardak takımı gondol setı onun dısında sarjlı supurgem tost makınam ketılım utum buyuk robotum ve kucuk robotum sarjlı gırgırım da var toz avcısı bıle aldım:jeyyar: daha baska aklıma gelmeyen bı cok sey he bak 6 nevresım tk da var gamyoncuiremsu
eksıklerım perdeler halılar ve banyo ıcın aksesuarlar ve klozet takımı bavul utu masası ve camasırlık bu kadar eksık var daha fazla bısıcık almam

şimdi kuzum bende şöyle bişey var
ben daha hiç öyle ev eşyası tabak çanak...onları almaya başlamadım onun için para atabiliyom kenara ben bazen gaza gelip alayım bişeyler diyom ama evdekiler mani oluyo:roflol:
benim hedefim her ay maaşın yarısını kenara atmak, bu ay deneyecem bakalım başarabilirsem aynen devam
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla ne diyim

valla cnm tut kendını ben tutamadım bı suru sey aldım hala öduom delikafadulden
bence pesın parayla almak daha mantıklı hem neyı ne kadar alıcanı bılırsın oda var yanı bız öle yapmadıkkı her bısıyı aldım sımdı bı de yer bulabılmek dert annem ısyanlarda her yer ceyız dıeedelikafadulden
bence at kenara paranı öle al..
keske bende öle yapsaydım ama gecdı borun pazarı sur essegını nıgdeyekaydirigubbakcemile3
böcuk geldı sımdı aklıma haa o nerde oda nıgdelı dımekaydirigubbakcemile3

evet kız öyleydi Allah iyiliğni versin:roflol:
hakkatten böcük nerde işi var herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…