evet kız öyleydi Allah iyiliğni versin:roflol:
hakkatten böcük nerde işi var herhal
hayırlı cumalar naısınız kızlar
BGUN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:
minilya dasilvadido Allah yardımcınız olsun canlarım. küçük şeyler çok para tutuyor. ben o yönden şanslıyım. gündelik kullanmalık tabak tencere kaşık çatal takımları hepsi mevcut. küçük ev aletleride var aşkımın evinde. baya bi yük kalktı benden.
benimde derdim maaşım çok az senağlama yetmiyor bana. üstelik evede yardım ediyorum.
kımse benden daha az maaş almıodur cnm senağlamaminilya dasilvadido Allah yardımcınız olsun canlarım. küçük şeyler çok para tutuyor. ben o yönden şanslıyım. gündelik kullanmalık tabak tencere kaşık çatal takımları hepsi mevcut. küçük ev aletleride var aşkımın evinde. baya bi yük kalktı benden.
benimde derdim maaşım çok az senağlama yetmiyor bana. üstelik evede yardım ediyorum.
Hayirli cumalar kizlar,
böcügüm dogum günün kutlu olsun nice mutlu, huzurlu, saglikli yillara insallah. Iyi ki dogdun canim a.s.
moralim cok bozuk kizlar günlerdir icime attim hep ama bugün sitem doluyum huzur diye bisey kalmadi :çok üzgünüm:
hoşgeldin hevincim moralin neden bozuk
paylaşmak ister misin:1hug:
kızlarr yaa öğlen istinye parka gittim boynerde çok güzel şeyler vardı,ama biraz pahalı,paraya kıyıp alamadım bende bu ay zaten çok masraf yaptım :)) böcüğüm bende supla aldım bernardodan gri simli çok güzel ama çok pahlıydı tanesini 14 mlyona aldım 12 tane aldım ama çok güzell,bugün de kaseler beğendim çok güzel ama 4 lüsü 30 mlyondu,ama onlarda çok şıktı,ama işte kendime engel oldum almadım :))
kızlar hiç uğramuıyonuz bugün heeee:dilcikar:
ya hangar diye bi ayakkabıcı varmıl 5-10 tl ye babet satıyolarmış. haftasonu bi baksam mı acep:uhm:
kızlar hiç uğramuıyonuz bugün heeee:dilcikar:
ya hangar diye bi ayakkabıcı varmıl 5-10 tl ye babet satıyolarmış. haftasonu bi baksam mı acep:uhm:
Hayirli cumalar kizlar,
böcügüm dogum günün kutlu olsun nice mutlu, huzurlu, saglikli yillara insallah. Iyi ki dogdun canim a.s.
moralim cok bozuk kizlar günlerdir icime attim hep ama bugün sitem doluyum huzur diye bisey kalmadi :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neden bana demedın sen oraya yakınsın galıba
sözlum orda calısıyodu bugunde aklımda hep o var nedense ılk defa yalnız gecrdım doğum gunumu gecen yıl bgun cok baskaydı :çok üzgünüm:
cok pahalıymış 14 tl :1shok: ben alcam 5 tl ye gule gule kullan cnm
hevincim hoşgeldin,canm bencede ara akşam bu zamana kadar nasıl dayandın,gurur yapma bence yani gurur yapıcak bişey de yok ki ortada zaten,hani bi kavgadan sonra olsa,sen haklı olsan falan anlıycam..akşam ara hem senin içinde rahatlasınn..
saol cnm Şeniz
hiç üzülme aksam evını ara sor bu ustune düşmek deıl bence
ama bende cok merak ettım ınsan bı aramaz mı yaa :uhm: ınş kötu bısey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?