2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilya dasilvadido Allah yardımcınız olsun canlarım. küçük şeyler çok para tutuyor. ben o yönden şanslıyım. gündelik kullanmalık tabak tencere kaşık çatal takımları hepsi mevcut. küçük ev aletleride var aşkımın evinde. baya bi yük kalktı benden.
benimde derdim maaşım çok az senağlama yetmiyor bana. üstelik evede yardım ediyorum.

canım benim hşgeldin Allah yardımcın olsun, bizim eve ablam yardım ediyo onun için ben sadece kendimi geçindirmekle yükümlüyüm ama zor gerçekten...zaten evin eksiği hiç bitmiyo

kımse benden daha az maaş almıodur cnm senağlama

eskıden bende aıleme verıodum baktım ceyız meyız bısı olmuo dedım daha eve para vermem bıraz bozuldular sankı ama napıyım benden baska ceyızıme bişi alan yok artıq bı kurus vermıorum

geldım şükür
hepınıze cok tşkler
mınılyam 22 oldum cnm
valla amna ceyıs borc demen aksam annem ne alsamkı sana dedı supla dedım -tatlicadiarzu- o ne laa dedı sen dedım ver 80 tl gerısını ben hallederım bakalım
pazr gunu bulusma var
yarında mesaı var 6ya kadr

kızlar hiç uğramuıyonuz bugün heeee:dilcikar:
ya hangar diye bi ayakkabıcı varmıl 5-10 tl ye babet satıyolarmış. haftasonu bi baksam mı acep:uhm:

kızlarr yaa öğlen istinye parka gittim boynerde çok güzel şeyler vardı,ama biraz pahalı,paraya kıyıp alamadım bende bu ay zaten çok masraf yaptım :)) böcüğüm bende supla aldım bernardodan gri simli çok güzel ama çok pahlıydı tanesini 14 mlyona aldım 12 tane aldım ama çok güzell,bugün de kaseler beğendim çok güzel ama 4 lüsü 30 mlyondu,ama onlarda çok şıktı,ama işte kendime engel oldum almadım :))

Hayirli cumalar kizlar,
böcügüm dogum günün kutlu olsun nice mutlu, huzurlu, saglikli yillara insallah. Iyi ki dogdun canim a.s.

moralim cok bozuk kizlar günlerdir icime attim hep ama bugün sitem doluyum huzur diye bisey kalmadi :çok üzgünüm:

hoşgeldin hevincim moralin neden bozuk
paylaşmak ister misin:1hug:

hoşgeldin hevincim moralin neden bozuk
paylaşmak ister misin:1hug:

Hosbuldum canim sagol nasilsin?

Paylasmak isterim tabi ki, yardimlariniza ihtiyacim var cünki :çok üzgünüm:

Bir haftadir askimla görüsmedik, koskoca bir hafta oldu, kontörü yok ondan ne msj ne telefon acti onu biliyorum, ama ben onu aradigimda telefonada cikmiyor. Fazla üstünede gitmek istemiyorum belki is konusunda sorunlar vardir, belki müsait degildir, belki duymamistir, belki telefonu kaybetmistir gibilerinden senaryolar üretiyordum günlerdir ama dün geceden sonra iyice huzurum kacti ariyorum ariyorum cikmiyor telefona. Öyle tartistigimiz falanda olmadi küsmüs ondan cikmiyordur diye düsüneyim, sadece anlam veremiyorum bi türlü :çok üzgünüm:
Evide aramak istemiyorum, aramizda olanlari kimsenin bilmesini istemiyoruz ikimizde yani ikimiz arasinda bunlar diye, annem diyorki evi ara bi sor belki hastadir falan ama sonrada diyorum ki fazla üzerine düstügümü sanmasin aramicam diyorum gurur yapiyorum. 3 gün üstüste rüyamda gördüm onu, cok özledim herhalde cok icerledim bu durumu ondan herhalde. Merak etmeye basladim ne yapsam ki :çok üzgünüm:

canım benim bence evden ara çünkü gerçekten hastalık vs bişey olmuş olabilir Allah korusun...

simdi uyuyordur gece calistigi icin, aksama aricam herhalde icimde cok kötü bi his var canim ya o his beni birakmiyor iste :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neden bana demedın sen oraya yakınsın galıba
sözlum orda calısıyodu bugunde aklımda hep o var nedense ılk defa yalnız gecrdım doğum gunumu gecen yıl bgun cok baskaydı :çok üzgünüm:
cok pahalıymış 14 tl :1shok: ben alcam 5 tl ye gule gule kullan cnm

ya hangar diye bi ayakkabıcı varmıl 5-10 tl ye babet satıyolarmış. haftasonu bi baksam mı acep:uhm:

hiç duymadım canım ben nerde satılıyormuş ki,

hevincim hoşgeldin,canm bencede ara akşam bu zamana kadar nasıl dayandın,gurur yapma bence yani gurur yapıcak bişey de yok ki ortada zaten,hani bi kavgadan sonra olsa,sen haklı olsan falan anlıycam..akşam ara hem senin içinde rahatlasınn..

bılıyom bızım burda var hatta değişık ısımlerde cok cestlı ayakkabıcılar var 10 tl 15 tl cok guzeller ama kalıcı olurlar mı bılmem model cok :jeyyar: almak ıstersen al tabe çin malı olduklaırnı bılıyorum ama

saol cnm Şeniz
hiç üzülme aksam evını ara sor bu ustune düşmek deıl bence
ama bende cok merak ettım ınsan bı aramaz mı yaa :uhm: ınş kötu bısey yoktur

sağol canım..evet ben yakınım zaten maslakta benm iş yerim istinye park bize 10 dk falan,genelde her cuma gidiyoruz,yemek yiyoruz orda,geziyoruz,hatırlıyorum bi kere sen demiştin orda çalışıyordu diye,ismi neydi lokantanın,bi daha gitceğim zaman haber veririmm..

sende hosgeldin canim, ah bir bilsem nasil dayandigimi ilk iki-üc gün bisey düsünmedim sonraki günlerde yavas yavas icim icimi yemeye basladi huzurum kacti heleki dünden sonra, ariyorum yok cikmiyor telefona. Bide benim bi huyum var, hemen kötüyü düsünürüm, bi kez daha böyle olmustu iki gün görüsememistik o aramadi diye bende aramamistim o iki gün azap olmustu benim icin bide haftasonuydu, sonra pazartesi sabahi aradi askim telefonu isyerinde unutmustum cok özür dilerim haber veremedim dedi, yani bu hic aklima gelmez benim hemen kötüyü düsünürüm hemen karalari baglarim :çok üzgünüm:

saol cnm Şeniz
hiç üzülme aksam evını ara sor bu ustune düşmek deıl bence
ama bende cok merak ettım ınsan bı aramaz mı yaa :uhm: ınş kötu bısey yoktur

aricam canim yoksa valla yine zehir olcak bana bu haftasonu :çok üzgünüm: böcügüm onlarin durumu su an malesef ic acici degil, tekstil bölümü malum bu mevsimlerde cok durgun geciyor, onlarda calisip kazandiklariyla borclari ödüyorlar kimse kontör alayim kendime sunu alayim falan demiyor. Bide ortanci kaynim kalp hastasi onun ameliyat masraflarina veriyorlar parayi. Durumu olsaydi kesin haber verird o yönden hic süphem yok canim su anki durumlarini bildigim icin :çok üzgünüm:

Aksam aricam bakalim ne olcak, kendimi biliyorum ona kizamiyorum hic kesin yine yumusacagim telefonda kirgin oldugumu gösteremicem yine ikna edicek beni bi sekilde, ama nedenini cok merak ediyorum neden cikmiyor telefona diye. Bakalim, insallah yine ben yanilirim, insallah yine zararsiz bi nedendendir.

Cok sagolun kizlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…