- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sağol canım..evet ben yakınım zaten maslakta benm iş yerim istinye park bize 10 dk falan,genelde her cuma gidiyoruz,yemek yiyoruz orda,geziyoruz,hatırlıyorum bi kere sen demiştin orda çalışıyordu diye,ismi neydi lokantanın,bi daha gitceğim zaman haber veririmm..
anladım cnm valla bende 3 aydr almıyom knt aman dıom 40 tl ona verceme takst oderım ama bu ay alcam mecbur
bıseycık yoktr ozmn cnm sen içini refah tut
tesktılde calısan ben onu cok ıyı anlıyorum colıns gıbı fırmamız var ama iş cok az gecen hafta gelmedım 3 aydr duzgun maas alamıyoruz
yarında mesaı var ptesı faturaya mal yetışsınkı para alalım dıe allah yardımcımız olsun
40 TL'mi :bbo: yurtdisinda yasadigim icin onuda bilmiyordum bak sayende ögrenmis oldum canim, gercekten cokmus ya, bide yurtdisina msj yollamak iki kati tutar gitti bi saatte kontörler :a015: yok yok kalsin yeterki borclarini ödesinler, hastane masraflarini ödesinler beni aramak icin kontör almasin ben ararim onu :çok üzgünüm:
evet senin bi kac gün ise gitmedigini biliyordum böcügüm, tekstilde oldugunu bilmiyordum sagol canim benim ya gercekten cok yardimci oldun bana tamam isler durgun biliyordum ama bu kadar oldugunu tahmin etmiyordum. Bide askiminki kendi dükkanlari, yani isciye maasda vermiyorlar kazandiklarini dedigim yerlere yatiriyorlar iste. Ah bu durumdayken dügünü nasil yapcaklar :a015:
Allah seninde yardimcin olsun canim benim tez zamanda parani alirsin insallah dualarim seninle a.s.
benım aldığım knt 150 knt almak zorundayım ındırmlı konusmak ıcın 25 tl 250 knt 40 kusur cnm belkıde 50 hıc almadımda:roflol: ama gercekten orayı aramak cok para ben arkdaımdan bılıyom ayol tel bı kapanırdı ana baktım knt bıtmıs sonra o aradı bu arada benım bı arkadasımla aynı hattık galıba orda cekmıyo aradığımda bu no kayıtlı dıeldr dıo :uhm: valla cok zor hee 80 kişi calısıyok 50bın işçı maası 2bın elekrtık 2500 kırası 250 su 200 tl vergı 20 bın skk falan fıstık bısey kalmyokı bunlarada
ben geldım kızlar gecmısı okudum da hevıncıme uzuldum cnm ya sen cok sevıosun sanırım cokta ustune dusmussun hatta ıplerı koy vermıssın uzgunum ama bunun bole yapması cok üzücü yanı sakın yanlıs anlama benım huyumu soluyorum sana ben hıcc cekemezdım benımkı nereye gıttıgını yemek yedıgını cartını curtunu hepsını soler artı ıstemedıgım yere gıtmez artı tabıkı bende aynı sekıl nereye gıttıgımı naptıgımı solerım kontör alamamıs felan benı ılgılendırmez yanı artı kontörumude o yukler bana bıttıgınde solerım o kadar anında kontörcude solugu alır dırek kontör gelır bana..
bence ıyıce bu durumu otur konuş cnm bu ılgısızlıgı neden yapıyo sana hala anlamıs degılım ama sana sunu sölıyım bana bu sekılde bı gun dahı yapsa ıkıncı gunu araması lazım ve cok buyuk bı sebebı olması lazım..
ama tabı yıne solıyım bu benım sen sensın sızın kendı ılıskınız..bıde sunu solım nasıl baslarsa ole devam eder bence bastan konusmalısın tabı bu benım fıkrım yınede sen bılırsın ama hıcc uzme kendını sakın ol ılk önce hatta ılk eve gıdınce hemen ara sor bugune kadar bekledıgın hata he belkı aranızda bı bag olmasaydı karısmazdım ama bı bag var ve sen o kısıyı tanıosun bole yapmasına anlam veremıosun o yzuden ara sor nedenını ogren..
inşallah gzuel bı nedenı vardır cnm ıns..
hevıncım hıc üzülem sıkma canını arayınca nasılsa öğreneceksın yarın gel hemen bıze de sebebını
hosgeldin canim, tabiki seviyorum oda seviyor bundan asla süphem olmadi koskoca 4 sene gecti bide bizimki sizinkinden farkli biz senede 4 hafta görüsürdük sadece yaz tatillerinde, yani bu zamana kadar yürütebildigimize sükrediyorum ben her zaman. Evet haklisin cok alttan almis olabilirim, ama diyorum ya durumlari gercekten su an hic iyi degil bu kriz herkesi mahfetti heleki bide tekstil isi olunca.. Birde kaynimin kalp ameliyati olcak, onun masraflari hastane olsun tahliller olsun vs vs. Bide benimki evin tek calisani gibi bi durumda, kayinbabam gelmis belli bi yasa zaten kaynanam desen aynen, büyük kaynim baska yerde calisiyor esi gögüs kanseri (Allah sifasini verir insallah) ikide cocuklari var onlara bakmak zorunda, kücük görümcemde okula gidiyor, e kaliyor tek benim nisanlim cok zor badireler atlattik biz birlikte cok sey yasadik ikimizde, aramaizda bambaska bi bag var bizim o benim ruh ikizim bunu hep derdim hepde diyorum, ha seni üzüyor mu diye sorarsan asla üzmüyor sorun bende ben sorun yapiyorum herseyi ve bu huyumdanda vazgecemiyorum bi türlü, kendime ve iliskimize zarar veriyorum bu huyumla malesef.
Güzelim Allah mutlulugunuzu bozmasin, cok güzel bi iliskiniz var sizinde biliyorum benama söyle diyim sana, 25 yasindayim ben ve 21 yasindayken evi cekip düzen ben oldum yani babam vefat ettikten sonra. Anneme baktim, calisip para kazanip kirayi ödedim eve alisveris yaptim vs vs, yani evin reisi gibi bisey oldum, hic kardesin yok mu diye sorsana bi, var bi ablam var ama sagolsun evinde olsun, o türkiyede yasiyor evli dört cocugu var asla ondan bir yardim talebinde bulunmadim hep herseyi kendim yaptim. Iste bu durumdayken 4 senelik bi iliskiden sonra askimin günde ne yaptigini didik didik edemiyorum malesef, ha biyere gidecekse sorar ben keza öyle. Yani demek istedigim su, evet ikimizde birbirimize aitiz, seviyoruz hemde cok, ama su an icin ilklerimiz ailelerimiz onun kalp hastasi kardesi benimde rahatsiz annem. Ikimizde rahat etmeyiz bu durumdayken birbirimizi didik didik etmeye, umarim anlatabilmisimdir derdimi.
Cok uzun oldu kusura bakmayin kizlar :çok üzgünüm:
iyi ki varsin böcügüm cok sagol :1hug:
bu arada pastani vermemisim buyur bakalim bi gün insallah gercegini keseriz hep beraber a.s.
Tekrar iyi ki dogdun iyi ki bizimlesin a.s.
cnmbende sunu sölıyım benımde kayınbabam amelıyat gecırdı kalp amelıyatı evde bı tek nişanlım calısıo bıcak parası ıvır zıvır masrafları hepsı hepsı nişanlıma baktı nişanlım ödedı kı bunu ben bılmıodum kayınvalıdemden orendım gelırlerı sıfır cunku annesı claısıodu sımdı cıktı ısten zaten dogru duzgun maas alamıodu onun dısında bı ufak evlerı daha var ordan 350 tl mı ne gelıo sanırım ve sunu solıyım benım nişanlım bakıo eve..onun dısında da ben ıstemıorum bana bısıcık almasını sen kendıne al dıorum ama kendısı dusunuo alıo edıo bak mesela solenmez ama benım butun eksıklerımıde o alır yanı suan eşi gibiyim hatta gıbısı fazla ole yakınız kı bırbırımıze..
ya sakın yanlıs anlama sızde ölesınızdırAllah nazarlardan saklasın hep mutlu olun ama ben ıstıorumkı sen uzulme ve ne olursa olsun bı sorun varsa bastan söle kı o sorun ufacıkken buyumesın
:1shok: uyy ben kaydirigubbakcemile3 cok saol cnm sız olmasanız coktan işi bırakırdım he ıyıkı sız varsınız ne demek
aksama az kaldı kacta arycan askını ayy cok mahcup olur yaa kımbılır ne derdı var sakın ol cnm kesın bı sorun vardr asklar bıtmesın :1hug:
ayni sen olur mu senin yanindan bile gecemez o pasta hih :dilcikar: :1hug:
cok seviyorsan isini, yerini, is arkadaslarini birakma tabiki canim, bu issizlikte calistigimiza sükretmeliyiz, insallah tez zamanda maasini eline alirsin rahat bir oh cekersin :Saruboceq:
bir, bir bucuk saat sonra ararim böcügüm bi uyansin kendine gelsin önceinsallah benim bi kuruntumdur yine yeterki kötü bisey olmasin, ben bu günlerin hesabini sorarim ona zaten evlendikten sonra cok cekecegi var benden :dilcikar: :asigim:
şükür edıyom etmem mı bacım bıtek patronun yığenı var onu sevmyıom anlasamıyok sırf patron olsa kebapburdan hıc cıkmam:1rolleyes:
kesın bişi vardr takma banada oluyordu hep askerdeyken aylarca sesını duymadığım oldu telını calmslardı bazen burdayken bıle arayamaz calıstığı ıcn musaıt olmazdı falan amakesın bı sebebı vardıben cıkıyorum 7de ama sen yaz ben okurum yarın zaten yarın aksama kadr mesaı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?