- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Sağol minilyam hoşbuldum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor. Yaklaştı bayaa yaa.. Ne güzel. Hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah canım.
seher bunlar 4 lira sanırım dimi katalogda görmüştüm ben de ama yok bizim burdakinde kalmamıs.bi de krep tavası vardı onu sormustum o da kalmaıstı.geçen gğn salaya kurutucusu aldım ben de diadan 9 liraya.az soonra gidim bi baim belki vardır çok yakın bana.
Pronovias gelinliğin adresine gir canım. Oradaki gelinliklerdende çok güzel nişan kıyafeti olur. Tabi çoğuna bir adet boyun ve kol eklemen gerekecek ama kabarık olmayan çok güzel modeller var :))
cnm zaman daraldıkca artıq şöle dusunmeye basladım bu zmanlar rahat zamanlarım bu gunlerı arıcam cunku ıkı ay sonra basımı kasıcak vakıt bulamıcam ve streslı olucam o yuzden ohh rahatım dıorum..
bu arada az once dıa sa daydım kızlar ugrayın derım atlet takımı aldım ıkı adet resımde gordugunuz grı ve mavılı kurdelelı takımları aldım
sağol canım hemen bakıyorum
benim teyzemde iç çamaşırı satıyor ondan alıyorum bende. bir sürü ciciler aldım :jeyyar: böyle atlet takımı ondada 4 liraydı. ii bari kazıklamamış beni kaydirigubbakcemile3
bencede ıyı kazıklanmamıssın kaydirigubbakcemile3
ayy aslında ben alıcam şöle 10 tane felan ama suan para bırıktırıorum artı ödemelerımı bıtırmem lazım o yuzden bısı almıorum ama ucuzken ıkı takım alam dedım hemde cok bişi dııl 8 lıra aman heryere gıdıo sonucta al gıtsın dedımkaydirigubbakcemile3
böcük hoşbulduk canım nasılsın?
minilya tablet alma canım onlar da açılmasa dahi bi kulanım sürresi varmıs bizde almısık bulaşık deterjanı 3 4 kutu şimdi gzel yıkamıyor.sordu annem neden böyle olur die bi tanıdıgımız var beyaz esya teknisyeniydi deterjandan yapar dedi bayat olmaması lazım açılmamıs olsa da dedi .zaten 80 tane demek 80 yıkama demek o da baya bir yeter sana bence alma derim ben.
netten baktim bende şimdi baya bir indirim var orda da.ekonomik fiyatlar .
kalkıp ütü yapmam lazım hazırlık yapmam lazım akşama yorulmusum kalkamıyorum yerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?