2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bak enistede farketmis 6 günde degistigini sırnaşık şey
saka bi yana özledik seni ama ha bidaha böyle uzun süre tatile gideyim deme gidersende bizide götür :roflol:
ayy insallah bitanem bakalim hayirlisi artik, ya tamam kocisim evet ama bana göre daha nisanlim nikahlim :roflol: bi dügünümüz olsunda o zaman hem kocisim hem baska seyler derim delikafadulden

sende hosgeldin canim benim
buldun mu güzel tarifler bizlede paylas istersen cokacimcoook
ah canim benim ya cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin :teselli:
bu arada meslektasiz bak bosuna seni bu kadar cok sevmemisim ya dimi :dance:

valla böcügüm hepsi senin iyi niyetinden samimiliginden kaynaklaniyor bide biz söyle bi baliklama dalabilsek sana valla cok cekersin bizden sen biri minciklar diye öper digeri cimcikler yeterrr dersin artik delikafadulden
canimsin sen benim ya iyiki tanimisim seni valla a.s. dediklerinde cok cok hakliydin bitanem benim akilsizligim yüzünden oldu iste bu arada yari kocisim o benim tam degil :roflol:

ya mınılya ben artık bişey demıyorum senınde anlayısına hayranım anacım valla asıl ben sımdık cok kırıldım dıycek lafı bırak ıcımden kendıme küfür edıyorum
her seven ayrılık kelımesını duyunca ıstemez ınan sadece senınkı deıl

valla dedıgınden bısıcık anlamadım ama sen kırıl dıe solemedım ınan o gun nişanlım cok kırılmıstı sana onu söledım o kadar..

kızlar gezdim geldim ben de kaynatmıssınız yinee...

sehercim adım ayşe benim :)nicimin ilk iki harfi ordan geliyor :)

abba hevin hoşgeldiniz...

barışmanıza sevindim hevin..

sagol canim benim a.s. sende hosgeldin, banada müsade yarin is basi ya hazirliklarimi yapayim görüsürüz sonra öpüldünüz sekerler :1hug:

aybuer h geldın
ama varya hıc keyfım yok kızlar ı aksamlar dıyorum valla bugun bı kez daha anladım hayatın ne denlı densız olduğunu

cok saol cnm ıst gelırsen gorusuruz senle emın ol
hadı gorusmek uzere cnm kolay gelsın sımdıden

hoşgeldin roselinim:1hug:
böcük bu da sana gelsin bendenŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Sağol datlum benüm geç oldu emme :)

Abba nerelerdesin kız sen.puf oldun ortadan

Yaw seni hayatta görmüş olamam ama gel görki tanıyim gibi geliyi sırnaşık şey

Sende hep akşamdan gelip kaçıyon aybuer yaaaa

aybuer h geldın
ama varya hıc keyfım yok kızlar ı aksamlar dıyorum valla bugun bı kez daha anladım hayatın ne denlı densız olduğunu

Küsüşmeyin ya.üzülürüm hee.erkekler şakadan anlamaz pek.minilyada seni üzmek için dememiştir.heriflere akıl ermez gülüm.sende biliyon.hadin öpün barışın bakem kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...
bugün hiç keyfim yok. nişanlım sayesindeklava:
sizde ne var ne yok bakim:1hug:

günaydın kızlar...
bugün hiç keyfim yok. nişanlım sayesindeklava:
sizde ne var ne yok bakim:1hug:

gunaydın cnm
bende gece cok rahatsızlandm meğersem sıkışmışım kaydirigubbakcemile3 gıttım rahatladım ayy ama mıdem cok kötu bulanıyodu allahtan hemen gectı
RABBIM herkese önce sağlık versın
haftaya 6 yasındakı kız yığenım amelıyat olcak gamyoncuiremsu

oy böcüğüm geçmiş olsun yaaa Allah şifasını versin:Saruboceq: tabiki de sağlık öncelikle...

kızlar günaydınlar...keyifler nasıl bakim..benm çok şükür iyi..
hevincim bu arada sende mi hemşiresin ,ben var ya şimdi farkettim,sen mesleği yapıyormusun peki,ben yapmıyorum da,üniverstyi bitirdikten sonra özel bir sigorta şirketinde sağlık danışmalığı yapıyorum.
didemcim hayırdır önemli bişey yoktur eminim,ya zaten nişanlılar böyle şekerim,bazen insanı sinir etmek için varlar a.s
böcüğüm Allah acil şifalar versin yeğenine,ne ameliyatı olcak..

gunaydınlar kızlarrr aysecım bı kez daha tanıstıgımıza memnun oldum:1rolleyes:
bugun hıc ıyı dıılım dun aksam servısım gelmedı otobusle gıttım saat 8,30 ta evdeydım yemek ye ustunu degıs saat zaten 11 oldu sonrada askımla konusup uyumusum ama nasıl uyudum nasıl kapattım telı bılmıorum...en son yerıme annemın yatırdıgını hatırlıorum delikafadulden
böcüğüm geçmiş olsun sımdıden benımde yegenım amelıyat oldu bademcıkten hıc bısıcık olmaz merak etme bu arada amelıyattan sona dondurma yedırmıstık kayıt aldık hep ızlıoruz onun o halını..

saolun kızlar
yok sorun onda deılde tamda aılem memlekete gıdeceğı hafta oluyor onlarda erteledıler kontrollerı falan oluyor mu onu merak ettım cunku yığenımde annemlerle gtcek memlekete

seher esra hoşgeldiniz şekerler:1hug:
benim sevgili nişanlım her zamanki gibi yine ve ısrarla para muhabbeti yaptı benim de tepem attı sorunumuz bu...inşallah çözebilecez ama şu an gerçekten kırgınım ona...
bazen nişanlılar hakkaten sırf gıcıklık için var, buna ben de inanıyorumklava:

Hepinize günaydıııııınnnnn
Didemcim noldu kuzum ya.aman bu erkekler böyle işte.boşver.bi bakarsın çok severler bi bakarsın tam tersine üzerler
Böcüğüm merak etme sorun olmaz.tanıdık bi çok çocuk oluyor.aslında alınmasa daha iyi çünkü bademcikelr vücuda giren mikroplara karşı bekçi gibidirler savaşırlar.ama çok fazla şişiyorsa mecbur alınıyor
Başım ağrıyor benimde bugün püfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…