hiimmm CADIARZU ayy canım haberım varmıydı yokmuydu onu bile hatırlamıyorum hahaha
evet yaa 6gun gıttım geldım.. dunyadan bi haber olmusum .. çok neselyımbenımkısı msj cektı sımdı dıyor.. unuttun benı tatılde her dakka msj ceken kıza noldu :)) tabı burda elının altında pc var net var.. yatagın var (yatagımı yadırgıyomda ) insan bi msj bari çeker dio hahaha
kuzum medeni halde evli yazınca şeyyettim yaneeyenı olmus sandım :roflol: :roflol:
aşkın diil kocişin :jeyyar: :jeyyar:
insallah balımmm kurs için hayırlısı olsun.. :dance:
ya bir gittim yemek tariflerine bakyım dedim, bir geldim amma kaynatmışınızz heee :)))
hoşgeldiniz hevincim,abbacım..
didemcim sana da geçmş olsun,sen yine iyisin hap içiyorsun benm annemle babam çok hastalar 2 gündür grip oldular,dr.iğne verdi ikisine de sırayla bir ona, bir ona yapıyorum :) benm içinde pratik oluyor :) gittikçe unutmaya başladım çünkü..
bencede kesınlıkle samımı olmaktan
mınılya ıle ılk defa karsılasrken allahım ddım nasıl tanırım onu gene benım albumlerde resımlerım falan var neyse bı gıttım arcelık bayıı onunde bı bayan ve bay beklıyo kıza dedımkı seher sen mısın:1shok: oldu kız kaydirigubbakcemile3 ayy şaka yapmıştım zatı dedım ıcerı gırdım:dilcikar: allah bılır delı sandılar sonra caktrmadan oturan seherın yanına gıdıp h geldın dedım oda nasıl tanıdın dedı ohoo onume gelene seher sen mısn dedım haberı yokkaydirigubbakcemile3
benle bulusanlar genelde balıklama bana dalıyor dunde pempe gulerek geldı falan ayy ben sevyom ya ınsanları :lepi:
ayrıca hep senı düşünmustum ama dedım bu kzın aklı olumsuz seylerde olduğu için sevgılısı uzak olduğu için böle yapıyo duzelcek dmıstım Şeniz
hem senın askın yok koçışın var:dilcikar:
kızlarrrr yorucu sıkıcı bi günün ardındannn eve gitme vaktim geldiiii
hepinizeee yakşamlarrr
yarın görüşürüüüüzzzzkaydirigubbakcemile
ya mınılya ben artık bişey demıyorum senınde anlayısına hayranım anacım valla asıl ben sımdık cok kırıldım dıycek lafı bırak ıcımden kendıme küfür edıyorum
her seven ayrılık kelımesını duyunca ıstemez ınan sadece senınkı deıl
kızlar gezdim geldim ben de kaynatmıssınız yinee...
sehercim adım ayşe benim :)nicimin ilk iki harfi ordan geliyor :)
abba hevin hoşgeldiniz...
barışmanıza sevindim hevin..
valla böcügüm hepsi senin iyi niyetinden samimiliginden kaynaklaniyor bide biz söyle bi baliklama dalabilsek sana valla cok cekersin bizden sen biri minciklar diye öper digeri cimcikler yeterrr dersin artik delikafadulden
canimsin sen benim ya iyiki tanimisim seni valla a.s. dediklerinde cok cok hakliydin bitanem benim akilsizligim yüzünden oldu iste bu arada yari kocisim o benim tam degil :roflol:
hoşgeldin roselinim:1hug:
böcük bu da sana gelsin bendenŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
dasilvadido & ugur bocugu hosbulduk saolun :)
iyim bende bocugum ,yaz gelıyorr yaww yavas yavasss.. mayısta gul agacının dıbıne ne dilekte buluncanız bakemhıdırellez gelıyor 6mayıs olması gerek ..
kıss ne bulusması merak ettım valla bende baksam? bide nereye bakacam onuda sölersen
dasilvadido gecmıs olsun neyin var ? antibiyotik kotu yaa biyerden tamır ederken biyerden bozuo vucudu işte( en kısa zamanda iyileşirsin umarım..
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...l-bakirkoy-12-nisan-bulusma-fotograflari.html
abba buyur cnm
ROSELIN nerden tanıyon acep valla yemınlen benı goren 10 kişiden 8 ı senı tanıym sankı dıo:roflol: alla alla
dasılvadıdo bende öptum senı:jeyyar:
aybuer h geldın
ama varya hıc keyfım yok kızlar ı aksamlar dıyorum valla bugun bı kez daha anladım hayatın ne denlı densız olduğunu
günaydın kızlar...
bugün hiç keyfim yok. nişanlım sayesindeklava:
sizde ne var ne yok bakim:1hug:
gunaydın cnm
bende gece cok rahatsızlandm meğersem sıkışmışım kaydirigubbakcemile3 gıttım rahatladım ayy ama mıdem cok kötu bulanıyodu allahtan hemen gectı
RABBIM herkese önce sağlık versın
haftaya 6 yasındakı kız yığenım amelıyat olcak gamyoncuiremsu
oy böcüğüm geçmiş olsun yaaa Allah şifasını versin:Saruboceq: tabiki de sağlık öncelikle...
bademcıklerını alcaklar herhalde ılerde sorun olmas -demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?