2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselın bende öle dedım bademcıkler bekcı gıbım ama ınanılmaz rahatsız edıor onu sureklı şişiyor mecbur kaldılar bıde babası kızına cok duskun enıstemde burda yok hayatta aldrmaz öle dr falan cok tırsar o yokken ablam aldıram dıo ama kesınlıkle arar gene der bu zmna kadr coktan alıncaktı ama enıstem engel oldu
çarşı derken valla ben niğdeyı pek bılmem ne yalan dıyem 22 yıldr ıst dayım cnm yılda bı kez 1 haftalığa gıdıyorum ama
goreme kapadokya urgup ıhlara vadısını falan cok ıyı bılırım hacıbektaş derınkuyu ama öle çarsı pazar bılmem ha bıde bızm bor pazarımız meshurdur genelde ınsanlar hep yanllış söyler
GEÇTI bolu pazarı dıe ama gerceğı şöle
gectı BORUN (bır ılcemız)pazarı sürr eşeğını niğdeye:roflol: duzeltmemıde yaptım sbh sbh

ınş çözulur para hersey deıl tabıkı ama ben alısverıs yapınca bıle yanı para harcayınca cok mutlu oluyorum:asigim: butun dertlerım bıtıyo kaydirigubbakcemile3
senıınde duzelır cnm merak etme

Heeeeeee annadım yani genelde istdasın böcüğüm.hah aynen o cümleyi hep bende düzeltirim.nan derim niğdenin bor ilçesi var onu diceksiniz diye.kiminide inandıramam illa bolu derler

hosbulduk cnm yaa uzulme dıdem cım bazen o tarz seyler oluo malesef ama onlarıda anlamak lazım..bende gecen haftalarda sınırlendım uyuz oldum atıstık ama yapıcak bişi yok ne kadar uzsende uzulsende kendınıde parcalasan durum bu ıste yapılacak bısı olmuo o yuzden hıc takılmıom artık bu para durumlarına Allah yardım eder ıns..
o yuzden sende fazla takma kendınıde uzme..Şeniz

hosgeldın cnmcım sen napıosun nasıl gıdıo hazırlıklar ayy vakıtte daralıo senın yaa heyecan varmı yada telaş felan yapıomusun?
ben varya 3 ay kala buyuk bı şok yasıcam cunku suan bana sankı cok zaman varmıs gıbı gelıoo hala gıdecegım aklıma gelmıoo bılıomusun?
sendede öle oldumu 6 ay kala?

günaydın kızlar a.s.
dasilvadidocum üzülme canım. aynı muhabbet bizdede çok oldu. ahh ahhh evlensekde kurtulsak sırnaşık şey
bizde bi süredir küçük tartışmalar yaşıyoruz. bi türlü nişan tarihini belirleyemedik. yok abim şöyle dedi yok şu yok bu klava: tepem attı akşam vurdum masaya yumruğu işine gelirse dedim. aaaaa şurda 2 ay için bile bi plan yapamıyoruz. korkuttum gözünü :lepi:
böcüğüm çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

pasta nan aynısı banada olmuştu sozlendık 6ay sonra anca ayarlaıdk nışanı benım aılem yuzunden bıraz memlekette ıslerımız cok dedıler yenı ev yaptrmışlardı sonra yengem dedı ben doğurum öle olsun derken hepsı halloldu ben kaldım ortada:roflol:

Yok canım inanırmısın heyecan falan yok.o kadar sıkıntı varki heyecan aklıma gelmiyo.ev işi var eşya işi var.iş meselesi var.var da var.bende biraz tatlı heyecanlar yaşamak istiyorum ama koşullar izin vermiyor.

Bizde çok tartışmalar yaşadık ve yaşıyoruz.hele de ayrı memleketlerden olunca bi de kültür farkı giriyo işin içine.ayıkla pirincin taşını...

arkadaşlarımmm, hoşgeldinis demediklerim hoşgelmiş...
nişanlımlan barıştık çok şükürŞeniz
iyi dilekleriniz ve destekleriniz içn hepicinize çok teşekkür ederim...internet derler forum derler sanal alem derler ama gerçekteki 1000 tane "arkadaşıma" değişmem sizi:1hug:

dıdem cok şükür barısmışsın cnm
sanal alemde gercek dostluk
bu arada nehır geldı ınş burayada gelır

:sm_cool: ne güzel barışmanıza çok sevindim
ayy benimkiside bebek gibi nazlanıyor iki gündür. kaydirigubbakcemile3 üşütmüş hasta olmuş naz yapıyor bana bide acayip ilgi bekliyor :asigim:

bu arada sizleri çok seviyomm bennn :1hug:

Yaw geldim çatlamayınız. Bir yerde arkadaş resmimi koydu o muhabbetten gelemedim.

Nasılsın canım arkadaşlarım bakam?
Tarihler iyice yaklaştı artık. Gördüğüm kadarıyla heyecanda artmış. Bende çeyiz alıyorum işte. Böyle sıkşık olmadan almak iyi galiba. Alabildiğim kadar alalımda. Azalsın eksikler.

Sizneler yapıyorsunuz bakam?

ben evlenenlerı takıp edıyom ceyıs alamıyom baskada bısı yok goruculerım coğaldı:jeyyar:

Hoşbulduk didemcim sağol canım :))
Amaann istemiyorum görücü falan...Kendi başımıza alıyoruz işte çeyiz. Daha zamanı gelmiş gibi hissetmiyorum be böcük.

bende hıc ama hıc hıssetmıyorum bana karsımdakı erkeğı ne kadr övselerde hep şüphe ıle yaklasıyom pıs bı huy dıyem yanı
ama asla bırının söyledığı ıle ne askımı bıtırırım nede kendımı uzerım anladın sen :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…