- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
seher esra hoşgeldiniz şekerler:1hug:
benim sevgili nişanlım her zamanki gibi yine ve ısrarla para muhabbeti yaptı benim de tepem attı sorunumuz bu...inşallah çözebilecez ama şu an gerçekten kırgınım ona...
bazen nişanlılar hakkaten sırf gıcıklık için var, buna ben de inanıyorumklava:
seher esra hoşgeldiniz şekerler:1hug:
benim sevgili nişanlım her zamanki gibi yine ve ısrarla para muhabbeti yaptı benim de tepem attı sorunumuz bu...inşallah çözebilecez ama şu an gerçekten kırgınım ona...
bazen nişanlılar hakkaten sırf gıcıklık için var, buna ben de inanıyorumklava:
Hepinize günaydıııııınnnnn
Didemcim noldu kuzum ya.aman bu erkekler böyle işte.boşver.bi bakarsın çok severler bi bakarsın tam tersine üzerler
Böcüğüm merak etme sorun olmaz.tanıdık bi çok çocuk oluyor.aslında alınmasa daha iyi çünkü bademcikelr vücuda giren mikroplara karşı bekçi gibidirler savaşırlar.ama çok fazla şişiyorsa mecbur alınıyor
Başım ağrıyor benimde bugün püfffffff
hosgeldın cnmcım sen napıosun nasıl gıdıo hazırlıklar ayy vakıtte daralıo senın yaa heyecan varmı yada telaş felan yapıomusun?
ben varya 3 ay kala buyuk bı şok yasıcam cunku suan bana sankı cok zaman varmıs gıbı gelıoo hala gıdecegım aklıma gelmıoo bılıomusun?
sendede öle oldumu 6 ay kala?
günaydın kızlar a.s.
dasilvadidocum üzülme canım. aynı muhabbet bizdede çok oldu. ahh ahhh evlensekde kurtulsak sırnaşık şey
bizde bi süredir küçük tartışmalar yaşıyoruz. bi türlü nişan tarihini belirleyemedik. yok abim şöyle dedi yok şu yok buklava: tepem attı akşam vurdum masaya yumruğu işine gelirse dedim. aaaaa şurda 2 ay için bile bi plan yapamıyoruz. korkuttum gözünü :lepi:
böcüğüm çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
arkadaşlarımmm, hoşgeldinis demediklerim hoşgelmiş...
nişanlımlan barıştık çok şükürŞeniz
iyi dilekleriniz ve destekleriniz içn hepicinize çok teşekkür ederim...internet derler forum derler sanal alem derler ama gerçekteki 1000 tane "arkadaşıma" değişmem sizi:1hug:
nehırcım hosgeldın nasılsın Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?