2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bugün sizlerle ilgilenemiyom pek kusura bakmayın....
iş güç, nişanlım derkene saat 3.30 olmuş hee:1shok:
meteoroloji yağmur soğuk dedi diye lahana gibi giyindim şimdi pişiyom-tatlicadiarzu-

kızlar bugün sizlerle ilgilenemiyom pek kusura bakmayın....
iş güç, nişanlım derkene saat 3.30 olmuş hee:1shok:
meteoroloji yağmur soğuk dedi diye lahana gibi giyindim şimdi pişiyom-tatlicadiarzu-

zmn gecmıyo banada bgun
bende montumu gıydımm ama altıma ınce uuzn kolu kayık yaka bady gıymıstım pişmem aksamları hala cok serın olıyy

bugün çok yoğun yaa bende pek takılamadım (
minilyacım güle güle kullan,bizmide böyle atlet,fantezi saten ince askılı,şort satıyorlardı şirketten bir arkdaş katologtan getirmşti,ordan almıştm baya..cmtside k.validemlerden dönüşte pijamacı gördüm bende ordan 2 takım pijama aldım,çok güzel,zaten hep fantezi aldım bende donacam soğuktan :)))
kızlar ya ben hala kararsızım tel.açıp sorcam bellonaya depo da kalabilir mi eşyalar diye??
bide düğün fotoğrafları iiçin bakırköy hayat düşünüyorum onun içinde tel.açıp fikir alıcamm..nişan fotolarını taksim zümrütte çektrdm ama hem çok pahallıydı hemde çok uzak kalıyor,o gün o telaşta o kadar uzağa gidemem..

bakırköy hayatta biz çocukluk aile fotolarımızı çektirirdik aklıma geldi şimdi duygulandıma.s
benim pijama iç çamaşırlarını da sağolsun büyük teyzem almış hem normal hem de fantazi:roflol:

lady hayrlı olsun senınkıler bızde ctesı donları gorduk burcu ozge koymustuya ask donu onlardan dıom kızlara bakın aşkdonu sıze:roflol:
bence kalır ya buyuk esyalarda sorun olmuyo yalnız almadan 15 gunönce demen gerekıyo

ooo bir yıl yeter canım sana onlar .bitince alırsın.

iç çamasırlarınızı güle güe giyin kızlar ben daha hiç fantazi almadım zamanım var nasılsa 2 yazlık 2 kıslık pijama aldım şimdilik bir tane de böle atlet takımım var o kadar.

biraz ütü yatım ev işi yaptım geldim ben de...

cnm evının yakınlarında bak cunku ınan cok ezıyet oluo bende salaklık yapıp uzak secmıstım ama suan evımın yakınlarında bı fotocu var cokta guzel cekıo 1979 dan berı var bu fotocu vede benım aılem olsun butun mah olsun hem orda cektırıo ustelık baska semtlerdede ününü duydum cogu kez..o yzuden orda cektırcem..

bugün de akşam oldu kimse kalmadı mı?

canım çok sıkıldı akşam akşam kimseeye gereğinden fazla iyiylik yapmayacaksın onu anladım iyilik eden kötülük buluyokötükedihüso

aybuer ıyyım cnm saol
nehır roselın nerde yaa sıkıldım

Ay işim vardı giremedim özür dilerim böcükcümü bekletmişim

bugün de akşam oldu kimse kalmadı mı?

canım çok sıkıldı akşam akşam kimseeye gereğinden fazla iyiylik yapmayacaksın onu anladım iyilik eden kötülük buluyokötükedihüso

Üf malesef akşamları hiçbiriniz gelmiyosunuz yaaaaa.bende giderim birazdan o zaman

Minilya canım güle güle giy takımlar çok güzelmiş

iyi akşamlar kızlar.aybuercim hayırdır niye öyle söyledin,bazen bende öyle düşşünyrm ama sonra diyorum olsun,iyilik ypan her zaman bi şekilde yaptığı iyiliğin karşılğını bulur..

Canım benim nasıl olsun işte zor gidiyor.uzak olmak zor şeyimş.görüşemiyoruz hiçbi işimizi de düzgün halledemiyoruz.canım çok sıkılıyo be

iyi akşamlar ladycim.bi yakınıma kızdım ondan öyle söyledim.biz ailecek maddi manevi elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o bir iyiliği yapmayı bırak üstüne bir de bana aileme laf söylüyor insanlar ne kadar nankör ..

roselin evet canım uzaklık çok zor ben düşünüyorum da ayynı sehirden evleneceğim halde annem şimdi dert ediyor ki baska sehir olsaydı napardım bilmem tabi bi de görüşememek var ama hayırlısı canım kısmet.

Aybuercim aynen öyle canım.hiç açmayalım o konuyu daha iyi.kurtaramıyorum kendimi yoksa bunalımdan

iyi şeyler düşün roselincim bak şurda ne kadar az kaldı ,sevdiğile beraber aynı evde olucaksınız inşş. :)))
herşey hallolur canm zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…