- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar bugün sizlerle ilgilenemiyom pek kusura bakmayın....
iş güç, nişanlım derkene saat 3.30 olmuş hee:1shok:
meteoroloji yağmur soğuk dedi diye lahana gibi giyindim şimdi pişiyom-tatlicadiarzu-
bugün çok yoğun yaa bende pek takılamadım(
minilyacım güle güle kullan,bizmide böyle atlet,fantezi saten ince askılı,şort satıyorlardı şirketten bir arkdaş katologtan getirmşti,ordan almıştm baya..cmtside k.validemlerden dönüşte pijamacı gördüm bende ordan 2 takım pijama aldım,çok güzel,zaten hep fantezi aldım bende donacam soğuktan :)))
kızlar ya ben hala kararsızım tel.açıp sorcam bellonaya depo da kalabilir mi eşyalar diye??
bide düğün fotoğrafları iiçin bakırköy hayat düşünüyorum onun içinde tel.açıp fikir alıcamm..nişan fotolarını taksim zümrütte çektrdm ama hem çok pahallıydı hemde çok uzak kalıyor,o gün o telaşta o kadar uzağa gidemem..
ay bunu söledıgın ıyı oldu almam daha yaa yeter onlar bana bıde zaten parlatıcı tuzda var baska bısıye gerenk yok...bu arada benım 60 lık amway tabletlerım yarıdan kırılıo ıkı yıkama yapıo bu demek oluokı 120 yıkama yanı bıde ayrıca calgonıtın var quantum 20 tane ettı 140 tablet
bugün çok yoğun yaa bende pek takılamadım(
minilyacım güle güle kullan,bizmide böyle atlet,fantezi saten ince askılı,şort satıyorlardı şirketten bir arkdaş katologtan getirmşti,ordan almıştm baya..cmtside k.validemlerden dönüşte pijamacı gördüm bende ordan 2 takım pijama aldım,çok güzel,zaten hep fantezi aldım bende donacam soğuktan :)))
kızlar ya ben hala kararsızım tel.açıp sorcam bellonaya depo da kalabilir mi eşyalar diye??
bide düğün fotoğrafları iiçin bakırköy hayat düşünüyorum onun içinde tel.açıp fikir alıcamm..nişan fotolarını taksim zümrütte çektrdm ama hem çok pahallıydı hemde çok uzak kalıyor,o gün o telaşta o kadar uzağa gidemem..
aybuer ıyyım cnm saol
nehır roselın nerde yaa sıkıldım
bugün de akşam oldu kimse kalmadı mı?
canım çok sıkıldı akşam akşam kimseeye gereğinden fazla iyiylik yapmayacaksın onu anladım iyilik eden kötülük buluyokötükedihüso
Aybuer Lady merhabalar kızlar.bende gübdüz çıktım bi daha giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?