R
Roselin
Ziyaretçi
benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:
Kesin senin manitan haaaa.eski sözlün sseni takip ediyi özlemiş seni

canım en iyisi hazine bonoları. sonuçta arkasında devlet var zarar etmen için ancak devletin batması lazım. ama ondada uzun vadede kazanabiliyorsun. kısa dönemde pek bir getiri sağlamaz.
Bono mu ya ben çok cahiilim bu konularda.uzun vadede derken ne kadar uzun vadede kazanılıyo bonoda.hani şu filmlerde oluyo tavan arasını temizlerken bir kutudan kağıtlar çıkıyo dededen kalmış bi bakıyolar ki zengin oluyolar delikafadulden çok uzun vade canım o da beee
hoşbulduk canım. nasılsın iyimisin?
bu arada akşam bi mağazada çok güzel bir abiye elbise beğendim :dance: . nişan için. diktirmeme gerek kalmadı. zaten evde olacak aile arası. boşuna gereksiz masraf ve stres.
Çok sevindim hayırlı olsun en kısa zmanda alman dileğiyle
h geldın bacım ne kacması
Ben geliyim siz gidiyosunuz...mesainiz bitiyi.napim iş vardı gelemedim -tatlicadiarzu-