2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin canım:1hug:
valla aynı şeyi benim nişanlım da söylüyo "hergün zaten pc başındasın evde niye giriyosun dinlensene" diyip duruyokaydirigubbakcemile3

ya aslında öyle ama işte insan hakikatende dayanamıyor,gittim bi yaprak dökümüne baktım tekrar geldi,gözlerim çok ağrıyor aslında..
roselincim h.geldin canm seninde az kaldı ne güzel:1hug:

Hoşbulduk Ladycim.evet kısmetse az kaldı.aslında farkedemiyorum ne olduğunu.şimdi ailemden memleketimden ayrılp çok uzağa gidecem ya onunda çok etkisi var.malum.o yüzden bi yandan bi şye sevinicem derken aklıma annemler geliyo öyle işte

canm seni çok iyi anlıyorum bir tarafta hüzün,bir tarafta mutluluk var..ama sonu güzel olucak inşş.canım..

günaydın kızlarrrr
23 nisaaaannn kutluuuu olsuuuunnnnhihoyyyt

günaydın ayy cnm nası moralım bozuk anlatamam tıcaret merkezınde calısıorum ya ay hıc bıs ırket gelmemıs bız gelmısız senağlama

neyse artık calısıcazzz

23 nisan kutlu olsun az once bayrakları astık fırmanın camına..

hee unutmadan takvımın cok guzel olmus şekıl yapmıssın:jeyyar:sırnaşık şey

hoşgeldin canımmm
valla biz de geldik malum ama mesai parası alcaz bi sürühihoyyyt
teşekkür ederim bu arada cicim tesadüfen yaptım çok hoşuma gitti:asigim:

gunaydın mirmirmirmir
bayramımız kutluı ossun gamyoncuiremsu
ççok yoğunum öptum

hoşgeldin canımmm
valla biz de geldik malum ama mesai parası alcaz bi sürühihoyyyt
teşekkür ederim bu arada cicim tesadüfen yaptım çok hoşuma gitti:asigim:

bız mesaı parası almıcaz ne yazıkkı neyse bunada sukur cunku en azından bı işimiz var deılmı?

gunaydın mirmirmirmir
bayramımız kutluı ossun gamyoncuiremsu
ççok yoğunum öptum

cnm gunaydın sende mı çalısıosun?

evt aman zaten cok tatıl yaptık işe gelmekten ve hala bı işim olduğundan cok mutluyum :asigim:
abımler işten cıkıyo bu hafta
bayan bı mudurıye gelmışklava: kendı akrabalarını almak ıcın onları cıkarmış cok sınırlıler ustelık ptesı 2ye kadr calıstılar hıc mesaı parası almadılar tee hadımköye gttıler RABBIM yanına bırakmasın o kadının:mymeka:

ah böcüğüm çok üzüldüm yaa:teselli: Allah hayırlısını versin bundan sonra:Saruboceq:
bugünümüze şükürler olsun ne diyim

cnm ya cok adaletsız bı dunyada yasadıgımız kesın o yzuden cok üzülüyorum ama yapılcak bişi yok Allah ın adaletı bızımle olsun yeterkı

RABBIM bı kulun hakkını yıyenın bı kulun ahh edışını asla yerde bırakmaz hem dunyada hemde gercek hayatta cezası verılır
neyse kızlar cıkmam lazım gercekten cok işim var cok öptum
aybuer kız evı artık aksamları gelıyy
roselın hevın lady daha gelmemışler

öyle tabi canımbenim:1hug:
dikkat et kendine iyi çalışmalar böcüküm

hoşgeldin canımmmm:1hug: evet erkencisin bugüna.s
ben çalışıyom valla napayım hep buralardayım
sen nasılsın bakalım

ben de iyiym cnm

bugğn evde temizlik yapıcam biraz yapmadan bi ugrayayım dedim.tatilken çalışmak zor geliyor dimi bana da zor gelirdi ama onu bile özledim artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…