2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay buda nerde ne yazdıgımı göruo haa alllah sneı napmasın emı delikafadulden
hem sana zaman gecer tabı bıze gecmıo kı senağlama

Ben geldim hihoyyyt
kimsecikler yok galiba, gecmisi biraz okudum
böcügüm cok cok cok gecmis olsun hem abine hemde yegenine, ikisininde iyi olmasina cok sevindim tatlim. :teselli:

hevın senı yakaladım sakın kaçma:mymeka:

saolun gızlar
ayy geberıyomcok yorgunum mirmirmirmir

Ben geldim hihoyyyt
böcügüm cok cok cok gecmis olsun hem abine hemde yegenine, ikisininde iyi olmasina cok sevindim tatlim. :teselli:

hevinim hoşgeldin ben buralardyım nasılsın canım:1hug:

Ben geldim hihoyyyt

hevıncım hosgeldın nasılsın?

bu arada hava kararmıs sankım gece olmus gıbın

Bu arada kizlar pazartesi bi ev bakmaya gittim annemle, ev bizim su an annemle oturdugumuz evden 10 km uzakta, arabayla giderken annemin yüzünü görcektiniz nasil üzülmüstü dedim annem noldu neden üzüldün kizim ben dayanamam bu kadar uzak yere tasinmana dedi birbirimizden tamamen kopcaz diye korkuyorum dedi koptum o anda bi aglama krizi basladi bende dedim annecim bitanem benim sen yeterki üzülme hemen dönelim dedim yok bi bakalim belki begenirsin dedi yok dedim istemiyorum dayanamam senin üzülmene aglamana dedim neyse döndük sonra kadincagiz bütün gece aglamaktan heba oldu uyuyamadi dert olmus kendisine sandi ki onu birakip uzak yere tasincam diye kiyamam ben anneme ya senağlama senağlama bu arada ertesi gün ögrendim ki benim patrondan o ev ahsap gibi biyermis iyikide gitmediniz dedi (evi bulan bizim hastalardan biriydi benim patronada demis o gidip bakmis sagolsun) yarindan itibaren bizim hastalarin bekleme odasina panoya ilan asicaz ev ariyorum diye hadi hayirlisi

hevın senı yakaladım sakın kaçma:mymeka:

saolun gızlar
ayy geberıyomcok yorgunum mirmirmirmir

yok canim kacmiyorum burdayim ama cok fena sancim var halam sagolsun gösterdi yine kendini :mymeka:
yorma kendini bu kadar güzelim ya :çok üzgünüm:

hevinim hoşgeldin ben buralardyım nasılsın canım:1hug:

hosbuldum canim benim sende hosgeldin :1hug: iyiyim vallahi su sancilar olmasa göbek atardim herhalde o derece yani :dance: sen nasilsin isler nasil gidiyor tatlim?

hevıncım hosgeldın nasılsın?

bu arada hava kararmıs sankım gece olmus gıbın

hosbuldum canim sagol iyiyim vallahi sen nasilsin nasil gidiyor isler ? burdada yagmur yagcak galiba bulutlar kapladi her yeri, buranin havasi hic belli olmuyor ki bir saat önce günlük güneslik simdi soguk pff klava:

hevinim işler iyi çok şükür yalnız yoğun biraz-tatlicadiarzu-
yarın da çlışacam inşallah böyle yoğun olmaz yaaa

hevinim işler iyi çok şükür yalnız yoğun biraz-tatlicadiarzu-
yarın da çlışacam inşallah böyle yoğun olmaz yaaa

aman Allah bozmasin isler iyi olsunda yeter canim :Saruboceq:
gecmisi okuyunca gördüm yarin tatil olmasina ragmen calisiyormussun olsun evlendikten sonra sira diger bekarlarda olur birazda onlar calissin tatil günlerinde dimi :icecream:

haftaya 1 mayis isci bayrami uzun bi haftasonu yine bizi bekliyor hihoyyyt

evet canım yaa ama ben 1mayısta artık izin isteyecem ciddi ciddi...hihoyyyt

kızlar ben çıkıyom yavaştan...yarın izinli olanlara iyi tatilller, olmayanları burda bekliyom heeee

evet canım yaa ama ben 1mayısta artık izin isteyecem ciddi ciddi...hihoyyyt

kızlar ben çıkıyom yavaştan...yarın izinli olanlara iyi tatilller, olmayanları burda bekliyom heeee

insallah verirler canim uzun bi haftasonu gecirirsin nisanlinla :1hug:
hadi bugünüde atlattin gecmis olsun Didem'im yarin insallah cok yogun olmazda biraz dinlenmis olursun. Bende calisiyorum yarin burda 23 nisan bayrami yok malesef :çok üzgünüm: öglen bi ara ugrayabilirim belki görüsürüz o zaman öptüm kocaman tatlim dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3

off pc çöktu nan acılmadı bı saat yenı geldı ama benım gıtme saatım geldı
ı aksamlar kızlar
hevıncım ınş annene yakın bı ev bulursun

yakşamlar kızlarrr
ablam evde yok ondan istifade nete geldim hemennnkaydirigubbakcemile3
accuk takılıp gidecemmmkaydirigubbakcemile2

yakşamlar kızlarrr

h.geldin canm,bende geldim yemek yedim oturdum pc başına,her akşam oturmuycam diyorum,yine geliyrm oturyrmkaydirigubbakcemile3
bütün gün zaten b.syara bakıyrm kör olucam yakındafisfisfis

off pc çöktu nan acılmadı bı saat yenı geldı ama benım gıtme saatım geldı
ı aksamlar kızlar
hevıncım ınş annene yakın bı ev bulursun

bide bana kacma diyor bu pc'de cökcek zamani buldu ha :mymeka:
sagol canimcim yarin görüsürüz o zaman öpüldün böcügüm dikkat et kendine :1hug:

yakşamlar kızlarrr

bak sen isten eve gittin yemegini yedin dinlendin ben hala burdayim hava bozuk burda bisey yapamiyorum ya öff

hevincm h.geldin canm,ayy kıyamam annen şimdi sana yakın olsun ister tabiki,inşş yakın bi yer bulursunuz canmm..

sende hosgeldin bitanem a.s. valla Esra'cim o hali gözümün önünden gitmiyor villa bile verseler annemden uzaga tasinmam ben :1no2:

bende kactim sekerler, yaprak dökümü baslicak azcik Ferhunde'yi izleyim seviyorum bu kadini napim sırnaşık şey
kocaman öpüldünüz yarin görüsürüz a.s.

h.geldin canm,bende geldim yemek yedim oturdum pc başına,her akşam oturmuycam diyorum,yine geliyrm oturyrmkaydirigubbakcemile3
bütün gün zaten b.syara bakıyrm kör olucam yakındafisfisfis

hoşgeldin canım:1hug:
valla aynı şeyi benim nişanlım da söylüyo "hergün zaten pc başındasın evde niye giriyosun dinlensene" diyip duruyokaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk datlım.evet ya hemencik kaçıyo o da benim gibi :) çok yoruluyor ama ondan kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…