dıdem calıs nan yarın pers deıl mı ne tatılı beklıyon 23 cocuk bayramı tatılımı:roflol:
lady bende gec uydum yığenım amelıyat oldu
dun abıme tınercıler saldrmış abım brıını bıcaklamış faaln fıstık
dıdem calıs nan yarın pers deıl mı ne tatılı beklıyon 23 cocuk bayramı tatılımı:roflol:
abımın yolunu kesmışler 4 kişi para ıstemısler sonra bırden saldrmışlar bırı bıcak cekmış abım karateye gtmıstı benım hocamdı hatta neyse abım cocuğu onun bıcağıyla bıcaklamış sonra dığerlerıde kacmış abımde dırek karakola gtmış sıkayetcı olmuş ohh cok sukur bısı yok
sonra dun yığenım amelıyat oldu 6 yasnda kız hıc ağlamamış sonra uyutmak ıcn ığne vurmuslar korkmus ağlamış op sırada annem gırmıs hastaneye bı bakmışkı yığenım sedyede amelıyata sokuyolar baslamış bunlar ağlamaya zaten babası ınanılmas duskun kızına hatta dıokı ben bı cocuk daha yapmam kızımın ustune gul koklamam neyse amelıyattan cıkmıs annem yanında durmus sonar ağlyarak uyanmış ama cokta ağlamamış dr demıs cokcesaretlı masallah aksma onun yanına gttık sureklı dondurma yıyo bahanesı oldu
abımın yolunu kesmışler 4 kişi para ıstemısler sonra bırden saldrmışlar bırı bıcak cekmış abım karateye gtmıstı benım hocamdı hatta neyse abım cocuğu onun bıcağıyla bıcaklamış sonra dığerlerıde kacmış abımde dırek karakola gtmış sıkayetcı olmuş ohh cok sukur bısı yok
sonra dun yığenım amelıyat oldu 6 yasnda kız hıc ağlamamış sonra uyutmak ıcn ığne vurmuslar korkmus ağlamış op sırada annem gırmıs hastaneye bı bakmışkı yığenım sedyede amelıyata sokuyolar baslamış bunlar ağlamaya zaten babası ınanılmas duskun kızına hatta dıokı ben bı cocuk daha yapmam kızımın ustune gul koklamam neyse amelıyattan cıkmıs annem yanında durmus sonar ağlyarak uyanmış ama cokta ağlamamış dr demıs cokcesaretlı masallah aksma onun yanına gttık sureklı dondurma yıyo bahanesı oldu
valla kızlar öyle bişey ki, ben nerdeyse her resmi tatilde çalışıyorum sanırım bekarım diye müdürüm evli arkadaşlara izin konusunda öncelik tanıyo
eee sıra bana da gelecek ozaman da benn tatil yapacam inşallahkaydirigubbakcemile2
off bugün hiç geçmiyo çok sıkılıyorum
geçmiş olsun böcüğüm,Allah korumuş..
yeğeninede geçmiş olsun,artık artık dondurma yer sürekli :))
minilyacım evet ya bizimde çok kalabalıktı,bide ben fotoğrafçıydım,sürekli fotoğraf çektim :))
yarın bize tatil..1 mayıs da yüksek ihtimal tatil..
selam kızlarr
bugün bend e daralıyorum bunalıyorum sıkılıyorum puffffmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?