ohh mılletın aşkı var buluşuyoo benım oda yoknede olsa ben sıze gızlı bı suprus etcem:jeyyar:
Böcük sen ne karıştırıyorsun bakam hee:mymeka:
Sürpriz mürpriz, benden önce mi bulacaksın koca senden bana ondan haber et.
Aaa kızıyorum ama orda burda hep aynı laf. Ben olunca size sölemicemde direk resmini koycamda:dilcikar:
Bizimle paylaşmazsan ben küserim bikerem:dilcikar:
Yaa minilyam 5 aya düşmüşsün, kaç gün kaldı şurda mayısa. Ben seni ekimden sonra göreyim bakam.
Benim için ekimede birşey kalmadı çünkükaydirigubbakcemile3
Asıl lady ciğimin askerinin gelmesine çook az kaldı.
Roselinimin düğününede hiç birşey yok zaten.
Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak.
Zaman zaten geçiyor içinde birşeyler yapmaya çalışan biziz. Dimi ama...
nehırcım evet mayısa cok az kaldı çok şükür artık mayıs 10 dan sonra 4 aylara düşücem ınanamıyorum yaa:)))
bu arada herkese gunaydın dıdemcım sanada gunaydın nasılsın bakem?
gunaydınmirmirmirmir
iyiyim seherim hoşgeldin...sabah oldu yine geldik işe çalışıyoz deli gibiii-tatlicadiarzu-
sende nevar ne yok
kızlar günaydınnkaydirigubbakcemile2
evet nehircimm azzcık kaldı hayırlsıyla bi gelse bende takvimimi değiştirmeyi düşünyrum,gerçi minilyadan kopya çekiyorumkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnn böcükümmm günaydınnnŞeniz
h bulduk:ecrin_bebek: aksam cok korktum gecelıkle komşuma kactım kaydirigubbakcemile3 dpremden
kızlar merhaba
kaç gündür yokum sehir dısından misafirlerimiz var onlarla beraberdk annemlerle gezmeye gönderdim onları birkaç gün kaplıcalara gittiler.
nasılsınızz görüşmeyeli?
deprem mi oldu ist da.aman yarabbi bi ara ne kadar sallanıyorduk biz günde 20 ddefa falan en az alıştık artık hissetmiyorum ben :)allah beteriinden saklasın ....
neler yaptınız geçmişi okudum gece biraz şimdi devam edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?