2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cokacimcoook
ben yemeğe gdıyom
roselın h geldın cnm
ben hevını osldım neden gelmıyy yaa

holleyy roselin de gelmiş hoşgelmişşş:1hug:

Hoşbulduk didemim Şeniz bende sizleri özledim.kafam karışık kızlar bana yemek odası modelleri gerek.hemde acil.benim istediğim özellikler şöyle

1- koyu renk bir takım olacak.siyah yada çok koyu kahve olabilir.fakat şimdiki çizgili modellerden istemiyorum
2-sandalyeler deri olacak
3-büfesi kullanışlı olmalı yani herşeyi doldurabilmeliyim
4-birde tek vitrin istiyorum

Eğer yardımcı olabilirseniz çok ikrama geçer...

ayyy dusunebılıomusun 4 ay :1shok: kızz 4 ay denılmesı bıle cok guzel..

Beni özlemedin haaaaa :mymeka:

olm sana h geldın dedık o olmadığı ıcn sorduk bak nehırıde hergun soruyok ama kımın umrumda geldığı yok:mymeka:
sımdık ben koyu almanı asla tavsıye etmem ozelıkle sıyah valla benım sadece pc sıyah burda onuda bınkez sılıyom bazende parmaklıyım elleırmle:roflol:anında toz
sonra deı koltukta sevmem koku yapıyy burda koltuklar derı sbh bı havasız kalıyy koku görsen ıykk yane
yınede eklerım senın ıcın bıkac model

Şöööööleee şincik.ben salon takımını beyaz seçtim yani koltukları.yatak odasını da beyaz seçtim.toz gözükmez ya ondan hemde şık duriyi yerimseniben o iki takım beyaz oldu.şindi diyokki aynı odada salon takımıda yemek odası takımıda beyaz olursa çok soğuk bi görüntü olur.o sebepten yemek takımınıda koyu renk istiyim.deri sandalyeler de çok güzel görünüyi ya

anladıkk :1closedeyes:
koyduklaırmı beğenmedın herhal ınsan bı tşk barı eder :dilcikar:

Birincinin vitrin ve büfe sandalye modeli güzel ama renk offsayt ben koyu renk hemde çizgisiz istiyom :çok üzgünüm:
Ellerine sağlık böcüğüm

roselincm bak zen koltuk takımı var bellona da ben o takımı almak istiyoum,arkasında yine zen yemek takımı var çok güzel,koyu rengide var eğer istersen yemek takımının bi bak canm istersen onada,resim yüklemey, denedim ama olmadı...

Son düzenleme:
selam kızlar
herkes nasıllar
ben güne berbat başladım moralim çok bozuktu buraya girmek akıl edemedim bi türlü
herkesi kocaman öpüyorum

Roselin ben istikbalin delta yemek odası takımını çok beğenmiştim. ilk mağazada gördüm çokda güzel duruyor. ama sen çizgili istemiyormuşsun onlar çizgili

hoşgeldin pastacım hayırdır neden bozuk moralin canım:1hug:

işyerinde canım. artık iyice bunalttılar adamı. bayram demeden pazar demeden işe geldim mesai bile vermediler. bide hala utanmadan bütün gün ne iş yapıyorsun diyebiliyorlar.bu kadar yüzsüzlük olur. üstelik özel hayatımada karışmaya çalışıyor . resmen seviglimle görüşmeyelim diye pürüzlükler çıkardılar. bir sürü şey canım edepsizlikleri dedikleri iice bunalttı. sırf taksitlerim var diye kalıyorum . ama artık tahammülüm kalmadı . bu akşam konuşacam evdekilerle dayanmamıyorum diem anlatacam durumu. bi kaç ay sıkışacaz ama benden önemli mi. stresten dolayı sürekli hastalanıyorum.

ahh cnm ahh her iş yerı aynı desem yanı iş yerınde öle şeyler oluokı bence taksıtlerınde var kal bıraccık daha azaldıgı zaman sen cıkarsın sımdı cıkma derım ben..

inan sorunları sana anlatsam oo tonla sorun var ama takmıcaksın kafaya es gecıceksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…