ahh cnm ahh her iş yerı aynı desem yanı iş yerınde öle şeyler oluokı bence taksıtlerınde var kal bıraccık daha azaldıgı zaman sen cıkarsın sımdı cıkma derım ben..
inan sorunları sana anlatsam oo tonla sorun var ama takmıcaksın kafaya es gecıceksın..
canım her iş yerinde vardır. 6 yıldır çalışan biriym bilyorum az çok ama artık burası abarttı durumu.
bir örnek vereyim mesela. geçenler de sabah aşkımla erken buluştuk kahvaltı yaptık sonra beni işyerime bıraktı. bunu gören patronum bana ' gece onda mı kaldın' dedi :1shok:
sonra geçenlerde odada gizli kamera buldum. hani nette heryerde reklamı olan kalem kamera. diğer masanın kalemliğine bırakmışlar çalışır durumda. patron çok burda.hepsi ayrı ayrı insanın üstne geliyor.
aybuer h geldın
nan ne zmn iş bulcan sende ıyıce ev garusu oldunn
hoşbuldum kızlar arkadasım vardı giremedim nete...
böcüğüm iş bulmayı ben de istiyorum artık benim işim tekstillerle ama burda çoğu tekstil kapandı artık inş. en kısa zamnda bulabilirm.iyi alıştım yalnız keyif yapmaya :)
roselincim insallah bulursun istedğin mobilyaları .
pastacım inş. düzelir iş yerindeki problemlerin.
didemin çıkmasına az kaldı .
lady askerinin günü azaldı iyice.
minilyanın da düğün şafagı çok az kalıyor.
yuhh yanı PASTACIM yerınde olsam bı dk durmam cok samımı soyluyorum bekara karı boşamak kolay dersın belkı ama yuhh
o laf cok ağır ogun bırakırdım hemde iş mı yok cokk öle cokkı ben pazrları bıle calıscak yer bulabılıyorum
ınsanlara bu kadr ezdırmeyın kendınızı
6 yıldr ssk yok mu cık paranı alırsın hıcbısey senın ruh sağlığından önemlı olamas
kişi kendı cıksa bılem cıkıs parası alabılıyor bılgın olsun ayrıca ıskurdandan 6 ay 600 tl gıbı bı para alcaksın bunları iyi düşün ınş ssk vardır
düşersi n canım düşersin ne kaldı ki şuurda zaten 99 olun baya bir kosturmacalı olacak zaman hemen geçer.
günaydın kıslarr
dün akşam işyerinde çok moralim bozuldu...gece de hep uykum kaçtı ya da kabuslar gördüm
ama yine de bugünümüze şükürler olsun ne diyelima.s
ayy senmı yazdın kı ılk once bende dedım ben acıorum tukkanı dıe hayrola ne gördun dıdemcıgım?
gunaydın kzlar
dıdemcım bızde çalışırız buyük ıhtımalle cunku yatmıştık onun yerıne calıscaz
off benım cnm sıkkın onu kım takar
annemler bugun gıdıyo:çok üzgünüm:
oyyy kıyamam yaaa canım benim:1hug:
Allah kavuştursun tez zmanda böcüküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?