2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

offf cnm benım bızım işler olmadıgı halde bız tatıllerde ölesıne gelıp gıdıoruz buna ne demelı ? cnm hıc kafaya takıp moralını bozmaya degmez suan işler kötu dıe yuklenıolar hele bı işler acılsın..bizde yapıcagımızı bılırız elbette deılmı?

cnm ısten ayrılmana sevındım her ne kadar sevınılecek bı durum olmasada işten cıkmak bazen işten cıkmak bıle guzel olabılıyor kurtuldum dıosan cıktından sonra ki öle dıyeceksın ne mutlu sana o zaman..
cnm en yakın zamanda hayırlı bi iş bulursun inş..

günaydın canım hoşgeldin:1hug:
bence de anlattıklarına göre ayrılman en sağlıklı karar...Allah her ihtiyacı olana tez zamanda hayırlı iş kapıları açsın inşallah:Saruboceq:

memlekete gıdıyolr

Allah tez zamanda kavuştursun canım

günaydın canım hoşgeldin:1hug:
bence de anlattıklarına göre ayrılman en sağlıklı karar...Allah her ihtiyacı olana tez zamanda hayırlı iş kapıları açsın inşallah:Saruboceq:

Allah razı olsun kızlar. Rabbim bir kapıyı kapar bir yerden açar. Hayırlı kapılar açar inşallah

Allah tez zamanda kavuştursun canım

Allah razı olsun kızlar. Rabbim bir kapıyı kapar bir yerden açar. Hayırlı kapılar açar inşallah

böle düşünmen çok güzel ne demişler iyi düşün iyiyle karşılaş...amin...
iş yok krız var dıoruz ama bı cok yerde işçi arıor işçi bulamıor inşş guzel bı iş kapısı sna açılır cnmcım..:Saruboceq:

günaydın kızlar bgun nasılsınız ?

böcüğüm allah kavustursun .pasta inş. kısa zamanda iş buluruz sen de bende.

günaydın kızlar bgun nasılsınız ?

böcüğüm allah kavustursun .pasta inş. kısa zamanda iş buluruz sen de bende.

hoşgeldin canım
ben valla hem uykusuzum hemi de yoğun bi şekilde çalışıyommm
offf bi de mesaim var bugün 8e kadarrrr

aybuer h geldın cnm cok saol
dıdem keske hıc gecmese aksam annemı nasıl yolcu etcem sankı evlenıomda gıdıyoom gıbı

kızlar nasılsınız ? ben daha yeni yazabildim,çok yoğun bugün..
böcüğüm Allah kavuştursun canmm..
pastacım senin içinde hayırlısı olsun canm,Allah yardım eder..
didemcim bende dün saçma sapan rüyalar gördüm,kedi yavrusu 10 tane,köpek yavrusu 10 tane,bana veriyorlarmış bakym diye,daha bir sürü ayrıntısı var da anlatmıym,benm rüyalarım film gibidir :))))
kızlar k.validelerinize,annenize ne hediye alıcaksınız bakim,anneler günü yaklaşıyor,ben cuma hazır boşken gidip alıcam..şimdilik aklımda porselen fırın tepsisi almak var..,onun içinde servis yapılıyor..hem şık duruyor,hemde kullanışlı..sizinde aklınızda bişeyler var mı..

hoşbuldum böcüğüm

esra tam aklımda olan soruyu sordun ben de tam onu düşünüyordum şimdi forumda arayaaktım hatta konu var mı anneler günü hakkında diye...

benim nişanlıyken ilk anneler günüm olacak sevgiliyken ilkinde eve çiek göndermiştim yapay,geçen yıl da porselen çaydanlık almıstım.ama bu yıl düşünüyorum ne yapsam diye...

kızlar bende geldımmmm

ladycım ben de bu konuyu dusunuordum acaba ne alsam dıee henuz bişeye karar vermedım ama bu haftasonu karar vermem gerekıo kafamçokkarıştı

esracım hoşgeldin canım
geçen sene anneler gününde biz sevgiliydik, kayınvalideme şarjlı el süpürgesi almıştık.
bu sene örgü seti alacam teyzemle birlikte...örgü konusunda çok becerikli çok da seviyor.
içinde her numaradan şiş ve renk renk yünlerden oluşan bi paket yapıp güzel bi kutuya yarleştirecez..kaydirigubbakcemile2

çok güzel fikir ama benm k.validem öyle örgüyü sevmez..bizde geçen sene arzum un mor çaycısını almıştık,ondan önceki sene bluz almıştık,ondan önceki senelerde de aldık yine bişeyler :)) bu 7.anneler günümz olucak sürekli düşünyrm k.valideme ne alıcam diye,en iyisi anneme sormak,nasılsa her sene ikisinede aynı alıyorumm.ama sanırım ben o fırın için porselen tepsi yi alıcam..minilyacım sende o tarz bişey alabilrsn..

selam kizlar nasilsiniz a.s.

giremedim kac gündür, gecmisi henüz okuyamadim yenilikler var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…