hoşgeldin seherim:1hug:
ya bizim mal patron-afedersiniz- beni 1 mayısta da çalıştıracak...çok büyük haksızlık yapıyo bazılarını hiç çalıştırmıyo resmi tatillerde...benim de çok sinirim bozuldu gece bile rüyamda vardiya gördüm işyerini gördüm falan sonra da uykum kaçtı
Allah görüyo ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz
günaydın kızlar
herkes nasıllar
ben akşam evdekilerle konuştum iş mevzusunu. ayrılıyorum bugün dicem burdakilere. bu aradada iş bakacam kendime. taksitlerim vardı bugün gidip taksitlerimin miktarlarını küçültecem. düzenli ödeyen biriiym yaparlar herhalde bu kadarını. bi yerdende bi miktar alacağım vardı haziran taksidinide onla kapatırım elimde 2 ayım var.
didem Allah hayırlara getirsin rüyanı.
böcüğüm annenler nereye gidiyor ? Allah kavuştursun
günaydın kızlar
herkes nasıllar
ben akşam evdekilerle konuştum iş mevzusunu. ayrılıyorum bugün dicem burdakilere. bu aradada iş bakacam kendime. taksitlerim vardı bugün gidip taksitlerimin miktarlarını küçültecem. düzenli ödeyen biriiym yaparlar herhalde bu kadarını. bi yerdende bi miktar alacağım vardı haziran taksidinide onla kapatırım elimde 2 ayım var.
didem Allah hayırlara getirsin rüyanı.
böcüğüm annenler nereye gidiyor ? Allah kavuştursun
memlekete gıdıyolr
cnm ısten ayrılmana sevındım her ne kadar sevınılecek bı durum olmasada işten cıkmak bazen işten cıkmak bıle guzel olabılıyor kurtuldum dıosan cıktından sonra ki öle dıyeceksın ne mutlu sana o zaman..
cnm en yakın zamanda hayırlı bi iş bulursun inş..
günaydın canım hoşgeldin:1hug:
bence de anlattıklarına göre ayrılman en sağlıklı karar...Allah her ihtiyacı olana tez zamanda hayırlı iş kapıları açsın inşallah:Saruboceq:
Allah tez zamanda kavuştursun canım
Allah razı olsun kızlar. Rabbim bir kapıyı kapar bir yerden açar. Hayırlı kapılar açar inşallah
günaydın kızlar bgun nasılsınız ?
böcüğüm allah kavustursun .pasta inş. kısa zamanda iş buluruz sen de bende.
aybuer h geldın cnm cok saol
dıdem keske hıc gecmese aksam annemı nasıl yolcu etcem sankı evlenıomda gıdıyoom gıbı
kızlar nasılsınız ? ben daha yeni yazabildim,çok yoğun bugün..
böcüğüm Allah kavuştursun canmm..
pastacım senin içinde hayırlısı olsun canm,Allah yardım eder..
didemcim bende dün saçma sapan rüyalar gördüm,kedi yavrusu 10 tane,köpek yavrusu 10 tane,bana veriyorlarmış bakym diye,daha bir sürü ayrıntısı var da anlatmıym,benm rüyalarım film gibidir :))))
kızlar k.validelerinize,annenize ne hediye alıcaksınız bakim,anneler günü yaklaşıyor,ben cuma hazır boşken gidip alıcam..şimdilik aklımda porselen fırın tepsisi almak var..,onun içinde servis yapılıyor..hem şık duruyor,hemde kullanışlı..sizinde aklınızda bişeyler var mı..
esracım hoşgeldin canım
geçen sene anneler gününde biz sevgiliydik, kayınvalideme şarjlı el süpürgesi almıştık.
bu sene örgü seti alacam teyzemle birlikte...örgü konusunda çok becerikli çok da seviyor.
içinde her numaradan şiş ve renk renk yünlerden oluşan bi paket yapıp güzel bi kutuya yarleştirecez..kaydirigubbakcemile2
selam kizlar nasilsiniz a.s.
giremedim kac gündür, gecmisi henüz okuyamadim yenilikler var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?