2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

h geldın nan senı merak ettım:mymeka: nıe gelmedın
yenılık yok okuma boşver sohbet edek senlen

:roflol:

sorma böcügüm depresyona girdim galiba hersey üstüme üstüme geliyor yoruldum artik vallahi dün gece bi görcektin beni bi agliyorum bi agliyorum manyaklastim ben iyice ya senağlama

sen nasilsin gülüm :1hug:

senı görene kadr pek ıyıydım
bu anlatıklarınla içimi ıyıce karartın saol -tatlicadiarzu-

hevincim hoşgeldin canımmmm:1hug:
ya benim de bu aralar pek keyfim yok işyerinde bazı saçma durumlar var...ama avutuyom kendimi napayım...
sen de üzme kendini, insanın iç huzuru ruh sağlığı çok önemli; senden başka da kimse seni düşünmez inan buna...onun için kendini nasıl rahatlatacağına inanıyorsan o tarz şeylere yönelmeye çalış...
ben hep öyle yapıyom gülümŞeniz

senı görene kadr pek ıyıydım
bu anlatıklarınla içimi ıyıce karartın saol -tatlicadiarzu-

:1ninca:

valla böcügüm hic iyi degilim biktim artik herseyden düsün artik sabah kalkmayi bile istemiyorum herkes hersey benden uzak olsun yalniz kalmak istiyorum diyerekten, 4 bucuk sene oldu babami kaybedeli evi ben gecindiriyorum anneme bakiyorum ama son günlerde cok yorgun düstüm hic birseyden zevk alamiyorum :çok üzgünüm: biri bana bisey derse küfür ediyormus gibi geliyor bagirip cagiriyorum kafamçokkarıştı
bide sehitlerimizin haberini aldim az önce dahada kötü oldum Allah ailelerine sabirlar versin ates düstügü yeri yakiyor senağlama

didem avatarın hayrlı ossun
aman sende polyana gıbsın tecavus etmışler ıyıkı ağda yapmışım demış:roflol:

sende hosgeldin bitanem a.s.
avatarin cok güzel olmus güle güle kullan canim,
öyle yapmaya calisiyorum zaten ama sonra yine birsey giriyor araya yine bi dert yine bi dert, ben dert cekmeye gelmisim bu dünyaya diyorum bazen -tatlicadiarzu- depresyondayimmm senağlama

:mymeka: du önce saa bı vuramda aklın basına gelsın sımdık konuya gelem
herkeste bazen öle olur ozellıkle evlılığı yakın ınsanlarda sen üzüntuden ne mok yıycen şaştın ondan ölesınkaydirigubbakcemile3
bıkerem olan bıçok şey için şükretmen gerek dememe gerek yok sonracıma annene yakın bı ev bulcan ınş hıc ayrılmamış gıbım olcan ınş sonra ceyısın az eksık olcak ama olsun şansına küs yurtdısı olmasa seve seve verırım bak kımseye dımedım bunu:1closedeyes:
hem böle davranarak ılk basta annenı üzüyon bak benım bugun annem babam memlekete gıdıy :çok üzgünüm: ne etcem yalnız evlı deılemkı kocam olsun yanımda
sımdık daha ıysın demı
Şeniz

ense tokadi iyi geldi sagol böcügüm gözüm acildi birden :1shok:
hep sükrediyorum zaten gülüm hic neden söyle neden böyle demedim dememde nede olsa beterin beteri vardir, sorun ceyis evlilik falan degil böcügüm kim takar ceyizi ara verdim almicam bisey depresyondan cikana kadar :1ninca: ev sorununuda halettim tutmamaya karar verdim simdilik herkes diyorki bosuna kira ödersin kocan gelene kadar, dügünden iki ay önce tut evini avantajli olursun diyorlar annemde öyle diyor öyle yapcam artik. Oyy benim biricik böcügüm bilmezmiyim seni canim benim sevdiklerin icin herseyi feda edersin sen :1hug:
annenle baban memleketemi gidiyor? :çok üzgünüm: bilmiyordum böcügüm kusura bakma nolur, kiyamam sana ya yaza kadar göremiceksin dimi onlari? Allah tez zamanda kavustursun bitanem, ana kucagi bambaska oluyor anneler günündede ayri olcaksiniz senağlama insallah gün gelirde yine beraber oturursunuz canim :Saruboceq:

gözlerın acıldığı ı olmuş
nan bende ceyıs alınca depresyondan cıkıyom bende mı bı tuhaflık var :bbo:
neyse evı düğüne yakın tut daha ı pekı ya buldun mu onu soram önce
he ya bak annenler gunu gelıyy off annem olmıycak yzın ınş yıllık ıznımde görcem ama ozmna kadr cok var senağlama
neyse enıste nasıl haber alıyon demı
ayy senın düğünde ınş keısn olmk ıstıyorum
ıyılık yapmayı sevyom ama bazılarına yaranılmıyo helekı artık secıcı olcam kesın anladın sen onu :1closedeyes:

yok sende bi tuhaflik bende var o dediginden hemde asiri derecede -tatlicadiarzu-
henüz bulmadimda hani benim isyerine patronum ilan astirdi ya hastalarimizdan biri söyledi bi tanidigi varmis onlarada ev yapiyormus hatta bizim oturdugumuz sehire evler yapip ya satip ya kiraliyormus, benim icin aramis o adami iste iki odali ev ariyor diye, adamda beni bekledigini söylemis elinde hep yeni evler varmis yani yedekte var gibi öyle diyim, simdilik frene bastim ama iki-üc ay kala falan tutarim o zamana kadarda para toplamaya calisirim biraz mobilyalar beyaz esyalar icin Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:
yaza cok var olmasina varda sonunda annecigine babacigina kavusmakta var böcügüm su gibi gecer günler insallah :teselli:
ayy sorma enisteyi cok fena kizdirdim ben kafamçokkarıştı diyorum ya depresyondayken etrafimdakileri kirmaktan vazgecemiyorum malesef, güzelce konustuk telefonda güldük sakalastik falan filan sonra abisiyle babasi geldi yeni bi is icin görüsceklerdi haberim vardi, bende tabi atladim hemen iyi hadi kapat dedim askim seni cok seviyorum kizma nolur dedi kapat hadi dedim yine aynisini dedi ya yeter kapat artik dedim kizdi kapatti -tatlicadiarzu- tabi aklim sonradan basima geldi bosu bosuna kizdirdim askimi :çok üzgünüm:
anladim tatlisim anlamazmiyim

masallah yine roman yazmisim :lepi:

:1closedeyes: cok espırıtuel bişiyım ben ya alan yaşadı ama alan yok

yasadi hemde ne yasadi valla aman yeterki senin degerini bilsin seni kendi canindan cok sevsin seni mutlu etsin huzurunu eksitmesin gerisi fasafiso

ılandan haberım var ondan sordum ozmna ınş guzel ucuz bı ev bulursun:Saruboceq:
nan adamı nıe kızdırdın sende:mymeka: allam ya sıyrık mısn nesın :mymeka: neyse essek deılsınya bugun ararsan daha ı davranırsıın:asigim:
ayy bende yarın ınş dr gtmeyı düşünuyom
cıldım cok kuru bundan önce sadece regl olcam zmn sıvılce cıkar oda bı tane ve kızarır cıkmadan gıderdı
sımdık kızlarla bulusma oldu 12 nısandan sonra yuzmde sayısı hergun artıyo hatta sırtımda ve omuzumda da bırer tane var:çok üzgünüm: ve yaz gelıyo cok çillenmıyom ama bıraz çillenmeden önlememı almak ıcn gtcem
burdan bı ark babek acıbadem sütü onerdı ama markası babek olcak cokta ucuz harıka dıyım sana kullanmadım ama cok guvendığım ark soyledı:lepi: bıde gıttım arapkızı kremı aldım arap gıbı olmamak ıcın bıkez surdum bıraktım-tatlicadiarzu- cunku kutuda hersey arapca ırandan gelıyo cok ucuz ama nerde nezmn yapılmış yazmıyo oyuzden dr gtmem farz oldu ayy bende cok uzun yazdım aman oku işin ne

okurum tabi aa seve seve hemde kaydirigubbakcemile2
amin böcügüm insallah :Saruboceq:
hele dur bi aksam olsunda yaprak dökümü var avrupa yakasi var gece arayabilirim belki sırnaşık şey
allah allah neyden kaynaklandiki o sivilcelerin cogalmasi acaba? alerjin falan varmi biseye karsi? tabiki git doktora kuzum hemen önlemini alsinlar bi ilac falan verir en azindan daha cogalmadan durdurursun cikmalarini.
oo cilli böcügüm benim :asigim: cilli olanlara hep imrenmisimdir ya bide burun üstünde cikar ya oyy :asigim: sanada ne cok yakisir eminim valla güzeller güzelim benim ama sen önlem almak icin gitcekmisin azcik cikmasina izin ver bari gii
arapca iranca mi :roflol: ama haklisin bilmedigin seyleri vücuduna suratina falan sürme sakin önce bi göster eger olur derse doktorun o zaman kullanirsin, hem bide cildi kuru olanlara her krem gitmiyor gülüm cilt doktorun seni aydinlatir zaten :içelim:

:1shok: nan bıras once o yazın yoktu senın sankı

senden alinti yapmistim cevabi yazmadan yollamistim :roflol: son anda farkedip degistirdim hemen görmüssün yaw biseyde kacmiyor gözünden :1shok:

Didemim niye sustun gülüm :1hug:

ya kızlar Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin ev kurmak zor iş hakkaten..,
bizi tanıştıran arkadaşlarımız nişanı attı...oğlan nişanlımın çocukluk arkadaşı, kız da benim iş arkadaşımdı...çok kötü ayrıldılar canımız çok sıkıldı...düğün tarihleri mobilyalar herşey hazırdı...
biz de bi yandan ev bulduk galiba...kayınvalidemlere yakın...çok eski komşuları zaten muhtemelen kirada kolaylık da yapacaklar
hayırlısı inşallah:Saruboceq:

Amin canim :Saruboceq:
off cok kötüymüs ya Allah haklarinda hayirlisini versin, belki yine düzelir aralari olmaz mi canim? Bu zamanda sevgiyi aski ayakta tutabilmek cok zor vallahi :çok üzgünüm:

Cok sevindim canim benim insallah istediginiz gibi olur da yavas yavas sizde baslarsiniz mobilya alisverisine, hakkinizda hayirlisi olsun Didemim :1hug:

ne yazcaktım nan unuttum -tatlicadiarzu-
neyse dıdeme yazam once barı
allahım ya kımseyı sevdığnden ayırmasın :Saruboceq:bende esra yı ızledım azcık ordada bırılerı vardı ayrılıp barısan kaynanası kızı ıstemıyo cocuk kızı sevıyo yanı karısık:bbo:

evt ya çillerım cıkıyo tamda burnumun ustunde senağlama cok deıl ama buğday tenlıyım bellı olıyy
senn seversen sana verım
yarına ınş ızn alırımda gıderım
neyse sen cıkıyon herhal öle dıyınce aklıma bısey glmedı ama yarın kesın gel :çok üzgünüm: annemde yok gelırsın demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…