2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

pek değil canım bak sana yazim bana fikir ver şimdi çıkıcam yarın görüşürz ok gülüm?
ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...

ah güzelim benim ayni bizim gibisiniz tek fark sizde nisanlin sececek bizdede ben secicem :utangac:

simdi bana soracak olursan uygun olanini alin derim bitanem, dügün masraflari suydu buydu derken fazla masrafa girmeyin derim ben, hem nisanlin senin zevkini kesin biliyordur eminimki en güzelini alacaktir. biraz zaman gecsin begenmezsen yine degistirirsiniz durumunuz düzeldikce. ama illa görmem lazim diyorsan nisanlina söyle ki modelin benzer bi resmini bulsun netten yollasin sende kafanda ona göre yorumlarsin, hayirlisi olur insallah canim :1hug:

Sağol hevinim iyi bi fikir verdin.evlilere soruyom onlarda diyoki beğendiğini al bi kere alınıyo hemen değişmiyo.hoffff.yarın gene hasbihal ederik öptüm canımcım iyi geceler.burda saat 23:30.yatma vaktim geldi :)

Sağol hevinim iyi bi fikir verdin.evlilere soruyom onlarda diyoki beğendiğini al bi kere alınıyo hemen değişmiyo.hoffff.yarın gene hasbihal ederik öptüm canımcım iyi geceler.burda saat 23:30.yatma vaktim geldi :)

valla güzelim dügün arefesinde olanlarin cogu borca giriyor bu yüzden nerden kesebilirsin kar yaparsin, hadi desen ki güvenmiyorum zevkine nisanlimin diye o zaman kabul etme derdim ama eminim ki biliyordur zevkini ve ona göre alacaktir, ama yinede dedigim gibi emin degilsen sana benzer bi model yollasin tamammi kuzum :1hug:

iyi geceler canim görüsürüz yarin öpüldün :1hug:

hayırlı cumalar
RABBIM herseyın hayrlısını versın
yenı bı aya gırdık ınş hersey cok daha güzel olur

amin böcüğüm:Saruboceq:
çok güsel güneşli bi gün zaten içim umutla doldukaydirigubbakcemile2

benımde öle haav cok guzel kıca kollu ıle geldım cunku kolumda cıkan kabarcıklar içinde krem sürüyorum dr vermıstı bugun basladım 15 gun kullancam
yüzüme 3 tane uyguluyorum:bbo:
bı tanesı asıton gıbı kokuyo ınş duzelır
başkda bugun çalıştım ıcın cok sınırlıyım ve nısan ayından işe gelmemıştık ınş onun yerne sayarlar:delphin:sonra bıde gun kesmesınler zaten ayın yarın 2sı bız hala nısan avansını almadık bırak aylığı moralım cok bozuluyo böle oolunca çalışma ısteğım kalmıo acıkcası:çok üzgünüm:

benımde öle haav cok guzel kıca kollu ıle geldım cunku kolumda cıkan kabarcıklar içinde krem sürüyorum dr vermıstı bugun basladım 15 gun kullancam
yüzüme 3 tane uyguluyorum:bbo:
bı tanesı asıton gıbı kokuyo ınş duzelır
başkda bugun çalıştım ıcın cok sınırlıyım ve nısan ayından işe gelmemıştık ınş onun yerne sayarlar:delphin:sonra bıde gun kesmesınler zaten ayın yarın 2sı bız hala nısan avansını almadık bırak aylığı moralım cok bozuluyo böle oolunca çalışma ısteğım kalmıo acıkcası:çok üzgünüm:

canım aynı sinir bende de var göya bugün izin alacaktım ama erken çıkacam en azından saat 3 te..
yaraların da çabucak geçer inşallah böcükçük
biz de maaşın yatmasını bekliyoz heyecanla

günaydın kızlar nasılsınızzzzz? hayırlı cumalar. Rabbim dualarınızı kabul etsin.
herkese çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Rabbim hepinize daha güzellerini versin.

Günaydın hatunlar..
Cumamız mübarek olsun inşallah.
Topiğin yarısı tatil ohh.. Biz işbaşıcılarız.

Pastacım ben çok beğendim koltuk takımını, hayırlı olsun. Sen ne renk yaptıracaksın peeki?

Roselinim canım Allah yardımcınız olsun.
Ama arkadaşlar haklı, zaten düğün masrafı çok fazla olacak diye, biyerlerden kısılmaya bakılıyor.
Ayrıcada sonradan değiştirirsin ama bu öyle yakın bir tarih olmaz bunu kabullenmen lazım.
Ama kendimi fikrimi söylüyorum. Ben olsam nişanlıma al derdim.
Zaten sıkışık bir dönem olacak bu. Eşyalar huzurunuzu kaçırmasın. Gerçekten ileride değiştirebilirsiniz.
Sende kendine sıkıntı yapmamaya çalış roselinim.
ınşallah geri kalan herşey gönlüne olur inşallah...

Böcüğüm bakalım fayda edecekmi ilaçlar. Allah şifa versin inşallah..

nehırım h geldın
ınş geccek bugun basladım surmeye yanı aksamdan kaydirigubbakcemile2
sen naptın

Pastacım ben çok beğendim koltuk takımını, hayırlı olsun. Sen ne renk yaptıracaksın peeki?

sağol canım
renk seçeneği çok bende bu resimdeki gibi renkleri beğendim. derisi kahverengi. kumaşıda güzel hafif simli gibi parlaklıları var. önümüzdeki günlerde daha çok seçenek gelecekmiş bakalım. ama muhtemelen bu resimdeki gibi olur.

Hoşbulduk böcüğüm. Heç napayım. Akşam eve gittim yemek yedikten sonra azcık uyuyayım dedim yatış o yatış.
Annem kaldırdı ama telefonumu ve su istedim devam ettim uykuma.
Telefonuda saat kurdum gece 3'e kalktım yatsı namazını kıldım:roflol:
Dünden beri uyuyorum anlayacağın. Ama bir kaç gündür çok yorgundum.

Pastacım o rengide ben çok beğendimde, sen rengi bu değil dedin diye sordum.
Gerçi bu modele her renk yakışır aslında.
Bende bu tarz seviyorum, yanları arkaları çok büyük hantal olmasın mobilyaların. O yüzden istikbalin mobilyalarını pek beğenmem.
Bu ne marka? ıstikbal çıkıyormuş birde:roflol:

ooo nehirim de gelmiş...
çalışkan kızlarız beeeekaydirigubbakcemile2

Tebi didemim dünle bugün arasında tek bağlantı uyku benim için bugünlük.
Dünden beri çalışıyorum gibime geliyor yaa.
Elma aldım dün elmalı tart yapacaktım, ama nerdeee
Annem bir daha yatırmayacağım seni işten gelince diyor.

Hoşbulduk böcüğüm. Heç napayım. Akşam eve gittim yemek yedikten sonra azcık uyuyayım dedim yatış o yatış.
Annem kaldırdı ama telefonumu ve su istedim devam ettim uykuma.
Telefonuda saat kurdum gece 3'e kalktım yatsı namazını kıldım:roflol:
Dünden beri uyuyorum anlayacağın. Ama bir kaç gündür çok yorgundum.

Pastacım o rengide ben çok beğendimde, sen rengi bu değil dedin diye sordum.
Gerçi bu modele her renk yakışır aslında.
Bende bu tarz seviyorum, yanları arkaları çok büyük hantal olmasın mobilyaların. O yüzden istikbalin mobilyalarını pek beğenmem.
Bu ne marka? İstikbal çıkıyormuş birde:roflol:

kaydirigubbakcemile3 istikbal canım bende büyük yanları ve kolları kalın mobilyaları sevmiyorum.

Back
X