- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
kaydirigubbakcemile3 istikbal canım bende büyük yanları ve kolları kalın mobilyaları sevmiyorum.
:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 istikbal canım bende büyük yanları ve kolları kalın mobilyaları sevmiyorum.
nehır ohh uy bakem nan 3te yatsı namazsımı olur bee ımsakla bır kılsaydın acele etmeseydın
benım cnm şuan evde olup sureklı yemek ve tatlı yapmak ıstıyı-tatlicadiarzu-
Selam kıslar
Selam kıslar
Günaydın hatunlar..
Cumamız mübarek olsun inşallah.
Topiğin yarısı tatil ohh.. Biz işbaşıcılarız.
Pastacım ben çok beğendim koltuk takımını, hayırlı olsun. Sen ne renk yaptıracaksın peeki?
Roselinim canım Allah yardımcınız olsun.
Ama arkadaşlar haklı, zaten düğün masrafı çok fazla olacak diye, biyerlerden kısılmaya bakılıyor.
Ayrıcada sonradan değiştirirsin ama bu öyle yakın bir tarih olmaz bunu kabullenmen lazım.
Ama kendimi fikrimi söylüyorum. Ben olsam nişanlıma al derdim.
Zaten sıkışık bir dönem olacak bu. Eşyalar huzurunuzu kaçırmasın. Gerçekten ileride değiştirebilirsiniz.
Sende kendine sıkıntı yapmamaya çalış roselinim.
İnşallah geri kalan herşey gönlüne olur inşallah...
Olur kızım niye olmasın Allah Allah...İmsağa kadar yolu var. Ki oda 4:12 olur.
Bu daha bişey değil. Yatsıyı kıldıktan sonra yine yattım sonrada sabah namazına kalktım, sonra gene yattım. Sürekli uyku halindeydim yani:roflol:
Benimde canım evde olmak istiyor, ama tatlıyı yapıp bi yerlere gitmek istiyorkaydirigubbakcemile3
Bende namaza başlamak istiyorum ama bi türlü olmuyorAllahtan başka dost yok O'na da kulluk etmiyorum ki sevsin beni
Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.
xnm okadr sıkkınkı sımdık ısten ayrılabılırım
sbh aksam krem suruyomkı patronda bılıyo kıl yığenıde
sbh surdum geldım kısa kol gydımkı yapısmasın bı yerıme ve yıkamak yasak yzuumu kolumu
neyse benım işim olmadığı halde çizim yap dedı yaptım baktım toz oldu her yerım ozellıkle cıldım kollarım bıraktım sımdık tekrar yolladı almadım bırazdan olacakları merakla beklıyom
bişi olmadı merak etmen
zaten ben gıbım akıllı guzel becerıklı aynı zmnda pabuç kadr dılı olan zor bulur kendıde bılıyy
he yani bence de ( akıllı güzel ve becerikli kısmı için heee yannış annama:roflol: )