2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselincm sıkma canını yaa,tabi ki insan üzülür ama nişanlın açısından da düşün,belli ki uygun fiyat olduğu için onu almak zorunda kalıcakk..hem ilerde durumunuz çok daha iyi olur,değiştirirsin mobilyalarını..

Evet fiyatlar yüzünden senağlama onu seviyorum incinmesinide istemiyorum ama bende buruklaşıyorum işte

kötu ve zor bı durum
ben böle seyler yasamamak ıcn sımdıden ceyıs alıyorum eğer nısanlımın durumu olmazsa yardım ederım
ama senın acından bakarsak durum neyı gerektıyorsa onu alırsınız ılerde değiştrıısın cnm

Bende tekrar geldim.böcüm geçmiş olsn.walla heralde ben istediğim eşyaları alamicam.nişanlım daha başka biyer buldum diyo.daha uygun fiyatlı saınırım.dolayısıyla benim istediklerimde güme gidicek.offfffffoffffff hiç mi gülmicem ben

cnm üzme kendını bosver ılerkı donemlerde degıstırırsınız

kızlar bugün yine pek ilgilenemedim sizinle kusura bakman...işler bırakmıyo peşimi-tatlicadiarzu-
yarın çalışanlarla görüşürüz inşallah
öpüyorum hepiciniziiiiii

heee seherim maaşım yarın yatıyo, çok çok teşekkür ederim inceliğin için
kaydirigubbakcemile4

herkese selamlar kızlar. işler çok yoğun ay sonu diye :delphin:
geçmişi tam okuyamadım kusuruma bakmayın. ama Rabbim hepiciğinizin yardımcısı olsun. evlenenlerin evini yenileyenlerin ev yapanların takasit ödeyenelerin sevgilisi uzakta olanların hepinisin Mevlam yardımcısı olsun
biz dün akşam oturma grubumuzu aldık. daha kumaş ve renk olarak beğenmedik.
ama model bu. bi tek kaldı yemek odamız. birde bulaşık makinası. az kaldı Allaha şükür

canyon.jpg

gamzem h geldın tatlım senı burda görmek süper bişi delikafadulden
pastacım hayrlı olsun kahve ve krem tonları guzel olur aslında ama modelde hoş gule gule kullanın ınş bızde o gunlerı görelım hayal gıbı ya

kızlar bugün yine pek ilgilenemedim sizinle kusura bakman...işler bırakmıyo peşimi-tatlicadiarzu-
yarın çalışanlarla görüşürüz inşallah
öpüyorum hepiciniziiiiii

heee seherim maaşım yarın yatıyo, çok çok teşekkür ederim inceliğin için
kaydirigubbakcemile4

cnm yarın bana iş yok dun akşam ızın kopardım patrondan :)))
ama sızı yoklamaya gelırım benı özleyın anacım:)))

herkese selamlar kızlar. işler çok yoğun ay sonu diye :delphin:
geçmişi tam okuyamadım kusuruma bakmayın. ama Rabbim hepiciğinizin yardımcısı olsun. evlenenlerin evini yenileyenlerin ev yapanların takasit ödeyenelerin sevgilisi uzakta olanların hepinisin Mevlam yardımcısı olsun
biz dün akşam oturma grubumuzu aldık. daha kumaş ve renk olarak beğenmedik.
ama model bu. bi tek kaldı yemek odamız. birde bulaşık makinası. az kaldı Allaha şükür

canyon.jpg

pastacım gule gule kullanın cok guzelmıs oturma grubun cnm:)))

Kimse kalmamış :( kızlar sağolun destekleriniz için.canlarım benim.oy oyy.seherim sana iyi dinlenmeler yarın.böcüüm hevinimi bende ösledim ya.sohbet edemedik ne zamandır.pastacım hayırlı olsun canımcım.güzel dileklerin için sağolasın.inşallah seninde herşey gönlünce olur.Lady az kaldı inşallah hayırlısıyla hadi inşallah

Kimse kalmamış :( kızlar sağolun destekleriniz için.canlarım benim.oy oyy.seherim sana iyi dinlenmeler yarın.böcüüm hevinimi bende ösledim ya.sohbet edemedik ne zamandır.pastacım hayırlı olsun canımcım.güzel dileklerin için sağolasın.inşallah seninde herşey gönlünce olur.Lady az kaldı inşallah hayırlısıyla hadi inşallah

cnm inş..yarın guzelce dınlenıcemm :))kaydirigubbakcemile2

bu arada daha burdayım cnm aslında az once cıkmıstım askımla konustuk uyuz kurtlar vadısıne bakıo reklam aralarında benı arıo bırakmak ıstemedım ama aynısını bende yapıordum başıma kaktı uyuz ne olcek:utangac:

cnm inş..yarın guzelce dınlenıcemm :))kaydirigubbakcemile2

bu arada daha burdayım cnm aslında az once cıkmıstım askımla konustuk uyuz kurtlar vadısıne bakıo reklam aralarında benı arıo bırakmak ıstemedım ama aynısını bende yapıordum başıma kaktı uyuz ne olcek:utangac:

Bende yaparım bazen izlediğim şeyden kopamam kaydirigubbakcemile

ben geldimm hihoyyyt

vadiden kacan buraya toplanmis galiba :lepi:
askimi aradim demin naptin ya bebegim tamda vadide en heycanli sahne dur reklam girsin öyle konusalim demez mi :roflol:

vadiyi protesto ediyorumm

ı aksamlar yarın calısıyok burdayım :delphin:
hevınım gelmedı bugunde yaa

ben calismiyorum yarin :lepi: görüsürüz o zaman yarin insallah böcügüm cok özledim senii :asigim:

Roselin'im tatlim bende seni cok özledim canim benim nasilsin iyimisin? :1hug:

Esra'mida cok özledim görüsemedik onunlada bayadir :çok üzgünüm:

Pastam hayirli ugurlu olsun cok güzel bi model secmissiniz canim güle güle kullanirsiniz insallah a.s.

pek değil canım bak sana yazim bana fikir ver şimdi çıkıcam yarın görüşürz ok gülüm?
ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...

Back
X