2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nurdan h geldın ben sana ceyıs topıcınde cvp vermıstım

roselın albumlerde edırne yazıyo

selam kızlar,tam yazıcam işim çıkıyor..nasılsınız bakalım..biz eşyaları karar verdik..bakalım 1-2 hafta içinde almayı düşünyrz,hepsini istikbal den beğendim..
aybuercim hayırlı olsun rast gelsin işin canm..
nurdancım h.geldin aramıza sende..
didemcim hayırlı olsun canım :))
böcüğüm baktım resimlere çok güzeller,,benm 2.memleketim edirne ,üniversitey orda okumuştum ben 4 yıl,aşkımla da orda tanıştık..bizde çok ayrı bi yeri vardır..

Esra merhaba canım.mobilyaları alırsın bakarız inşallah bizde.didoş naber kız.şu böcüğün resimlerini bi ben bulamadım bulan varsa bana link atsın kızlar

roselinim iyiyim canım yaa napim çok yoğunum bi de bu akşam 10 a kadar mesaim var geçer mi bilmem...
sabah da ananemle takıştık, tutturmuş gelinliği yatağın bazasına koyacam diye ben de asalım dedim kabahatli oldum

selam güzel bayanlar
dasilvadido hayırlı olsun gelnliğin canım
The_lady_legend eşyalarnı merak ettim. güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah nurdan hoşgeldin
kızlar geçmişi tam okuyamadım. kaçak giriyorum artık nete :çok üzgünüm:

pastacım hoşgeldin canım teşekkür ederim:1hug:
özledik seni beeeŞeniz

Nan böcük bi göremedim şu resmlerini hayret ettim herkes gördü bi ben göremedim neysem.didoş az kaldı çıkmana dayan 1,5 saat.ben de burdayım sıkılma

ay canım benieeemmm tüm arkidişlerim seferber oldu ben sıkılmayım diye yaaahihoyyyt
yirim sizi yirimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…