- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Merhaba kızlar naparsınız bende alerji ilacı almıştım gece gene sarhoş gibiyim başımda bi ağırlık var sorma öyle işte :)
Bana dua edin zaman yaklaştıkça herşey çapraşıklaşıyo.problemler çıkıyo
Aybuer canım madem o kadar geniş bi saha bi bayan için çok zor bir iş bencede kabul etmmekle iyi yapmışın bide yollarda helak olacaktın.
Öptüm hepinizi
cnm ıcmesen olmaz mı
off nolur takma kafana bak dusunduncu sorunlar buyur suan senı sıkan nedır :teselli:
dıdem kolay gelsın cnm artık 2 3 gun yatarsın evde :dilcikar:
Merhaba kızlar naparsınız bende alerji ilacı almıştım gece gene sarhoş gibiyim başımda bi ağırlık var sorma öyle işte :)
Bana dua edin zaman yaklaştıkça herşey çapraşıklaşıyo.problemler çıkıyo
Aybuer canım madem o kadar geniş bi saha bi bayan için çok zor bir iş bencede kabul etmmekle iyi yapmışın bide yollarda helak olacaktın.
Öptüm hepinizi
İçmesem olmuyor nan burnum boğazım deli gibi kaşınıyor gözlerimi oyacak kadar olyorum yani
Sen aliye kim diye sormuşun.hatırlasana bi dizi vardı aliye diye.edirneye git gel yapıyolardı orda bu meriç nehrinin kenarını falan gösteriyolardı :)
Sorunlar var düşünmek istemesem de zaman daraldıkça artıyor
ladycim sağol cnm bencede öyle en iyisi masa başı...
sana yazamadım hiç nasıldı iznin nişanlınla hasret gidermişsinizdir ne güzell..eşyalarını da seçmişsin hadi hayırlısı cnm 4 ay da çabucak gececek...
roselincim sıkıntıların insallah çözülür çok az zaaman kaldı rahatlarsın inşallah...
ohoo daha koskoca 45 gunun vartakma boşver cnm
bılmedım ben cunku tv dızı pek ızlemem ya ondan saol ıyı bısey dedın yanekaydirigubbakcemile3
aybuer hayrlısı olsun madem ıstemıyn
dıdem ohh valla senden rahatı yok
aybuercim hayırlsı olsun..bencede masabaşı iş en güzeli,inş.sende gönlüne göre bulabilirsin canım.
roselincim sıkma canını herşey hallolur,gerçi ben sana diyorum ama kendimde şimdiden gerilmeye başladım,görsen sürekli hesap yapıyoruz nişanlımla..ama ben yinede inanıyorum sağsalim atlatıcaz inşş..
ladycim sağol cnm bencede öyle en iyisi masa başı...
sana yazamadım hiç nasıldı iznin nişanlınla hasret gidermişsinizdir ne güzell..eşyalarını da seçmişsin hadi hayırlısı cnm 4 ay da çabucak gececek...
roselincim sıkıntıların insallah çözülür çok az zaaman kaldı rahatlarsın inşallah...
Nan ne 45 günü o düğün için.14 haziranda nikah var ev düzlemeye gitmemiz gerek öteki haftaya
Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin
gıt cnm esyalar tmm mı ceyıs sercek mısn
ceyıs tmm mı
gelınlık kına gecesı falan
gordun mu betanın kına kıyafetını:asigim:
Nan ne 45 günü o düğün için.14 haziranda nikah var ev düzlemeye gitmemiz gerek öteki haftaya
Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin
Kına olmicak bu kesin malesef.betanın kına kıyafetini de görmedim.gerilere gittim ama bulamadım.çeyis hemen hemen tamam.ufak eksikler var hala bide mutfak masa sandalye almadım.ev tutulacak halı perde alınacak.gelinlik damatlık alınacak.çok iş var 1 haftada nasıl yetişecek bilmiyom.bütün mutfak eşyaları gidip yıkanıp dizilecek...
paran varsa gelınlık damatlık sorun deıl model beğendın mı bak ben komsuma gıtmeyı hep unutuyom valla
model aklındaysa dıktrmezsın herhalde cnm cunku yeıtsmez-tatlicadiarzu- ceyıs ısın bıtmış bıde neden kına olmuycak ya
kınasız olur mu hıc :delphin:
günaydınn kızlarrr
hepinize mutlu huzurlu bol bereketli bi gün diliyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?