2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşbuldun bıtanem a.s. :1hug:
valla sınavları bıtırdım çok sukur artık dugun işlerimle ugrasıyorum :jeyyar:
ceyız olarak sadece utu masam ile camasır kurutmalıgım kaldı onlarıda ev tutunca alırım cunku evde hiç boş yer kalmadı :))
hayırlısı artık Allahım yardım etsın şu dugun işinide atlatalım sağ sağlım :Saruboceq:

ayy gercekten oylee boyl bi hoş oldum kendıme hayran hayran bakıyorum terzim dıyor ,anneme ilk provada hep boyle oluyor gelın kıslar :)))
hatta bi ara heyecanım çeneme vurup , terzime dıyorum ben bu tarlatanlada çıkabılırım çokkk guzel duruyor demısım :roflol: :roflol: :roflol: koptukkk yaa :))
heycan yaptım şimdi bahsederken bile kalbim küt küt çarpıyor delikafadulden delikafadulden

**Rabbim hepimizin işlerini hayra versin,hayırlısı ile olsun :Saruboceq: **

ayy kısslarr bişi sorcam sizlere
boyle sexi iç çamasır ve gecelıklerını aldınız mı yada ne zaman almaya baslanmalı fıkrınız varmı bu konuda?
bugun gelınlık için çamasırımı alırken gordum ama ne bılım yaa almaya cekındım işteee ,sakı alınca mımlencekmısım gibi geldi :roflol: :roflol: :roflol:

gecmıs sayfaları bi okıyım ddıdımdeee..
oo böcüğüm hayırlı olsunn çok sevındım Allah tamamına erdırsın canım benımm :1hug: :1hug:
ben goremedım enısteyı ya neyse tahmın edıyorum karadenızlılerı benımde basımda bıdene vaadaa ;-)

oyy kuzummm buyuk konusma demıstım sana sende amann demıstım.. :) şimdi diceksın iykide buyuk konusmusum çok sevıyosun belliki,mutlulugunuz daim olsun canım
bende kıslara katılıyorum korkma hersey çok guzl olacak tatlım.. işlerin bi kosturmacadır gıdecek ve bık bakmıssın ohhooo nısan olmus bile..

ayy hayırlısı olsun bitanem çok sevındım gercekten opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar:Saruboceq:
bugün saat 1 e kadar çalışıcam sonra da bizimkilerle birlikte evime bakmaya gideceshihoyyyt

abbacım iç çamaşırıyla ilgili bişey sormuşsun canım
benimkileri sağolsun büyük teyzem aldı.. ama evde gelinlikle daha giyip prova etmedim...çok süperler ama yaaa:jeyyar:

aybuerım cok tskler cnm sacımı cok beğendı herkes
abba gelınlık cok zarıf abartı deıl ve cok hoş ayy bılıyorumm ya bende nışanlık ıcn gıtmıştım son prova harıc
ben seksı olarak olmadım ama pıjama takımlarımı aldım
senınde paran varsa al tabıkı cnm benım olsa ohoo neler nelr alırdım

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepinize..a.s.
abbacım gelinliğin çok güzel canım hayırlı olsun..
ben daha başlamadım gelinlik işine ağustos başı başlarım diyorum,mobilya telaşımız bitti,hallettik,şimdi de evimizin içini yaptırma telaşımız başladı,herşey komple baştan aşağı elden geçicek.dün tekzen e gittik,duşakabin,kalebodur,parke falan baktık..daha da gezmeye devam edicez..odaları hangi renge boyacağımza daha karar veremedim.bu ayın sonunda mutfak dolaplarıyla,portmanto siparişi verilcek.çokkk işimiz var a.s
bu arada bende seksi iç çamaşırı bir sürü aldım,annem kızıyor artık alma diye.baktım geçen ay hiç normal giymeye doğru düzgün bişey almamışım,sonra normal gündelik pijama aldım.o eksiklerim bitti çok şükür.

hoşgeldin esracım:1hug:
en önemli işlerden birini halletmişsiniz ne güzel...biz daha mobilya olayına hiç girmedik..evimiz pek büyük olamdığı için salona bi kanepe 2 tekli koltuk ayarlayacağız. benim evdeki bazalı yatağımı da divan olarak değerlendirecez. daha yatak odası da var...
yemek masam ve sandalyeler de mutfakta duracak mesela..mutfağım kocaman çnkü.
bugün işte anneannem ve teyzelerimle evime bakmaya gidecez inşallah..onlar bana daha iyi yol gösterirler zaten
gelişmeleri de an be an sizinle paylaşıcimmmkaydirigubbakcemile3

kesinlikle canım tavsiye al,ben herkese soruyorum,evlere gidip bakıyorum,nasıl yapmışlar diye çok iyi fikir oluyor.sonuçta bi kere oluyor.benmde salonum çok büyük değil,mesela konsol ve büyük vitrin almıycam sığmıyor,gerçi sığsada almazdım sanırım.koltuk takımı,tv sehpası,birtane gümüşlük ve yemek masasını alıyor.mutfağım da büyük,evde en beğendiğim yer mutfak la salon,bide yatak odam.diğer 2 odam küçük,birine köşe takımı alıcam,oturma odası yapıcam,diğer odaya da sadece küçük bi çekyat ,boş bırakıcam,bebek odası olucak inşş..

Allah gönlüne göre versin canımıniçi:Saruboceq:
ben de mutfağımı özellikle çok sevdim...şimdi ev sahibi tezgahları yaptıracak ozaman çok daha güzel olacakhihoyyyt

kızlar merhaba nasılsınız?
hayırlı cumalar...
ayy ne güzel heyeecanlarla ugrasıyorsunuz esracım didemcim çok güzel yaa inşallah bana da sıra gelir...didem evi tutmussunz hayırlı olsun cnm evleriniziin resimlerini de görürüz inşallah..

dün akşam kayınvalidemler vardı aşkım yoktu bizim evde yazları kullandıgımız eski kilimlerden var babamın çeyizinden yün.annem dediki anneme ayseye de vericem bundan kayınvalidem de biz nereye sercez onu çocuk odasına sereriz dedi gözümde canlandı bi ara çocuk olana kadar boş odam şark odası gibi olacak minderler falan kilim :)

abbacım gelinliğin çok güzel arsivimdeki modellerden benim de..iç çamasırı ben daha hiç almadım düğün tarihi belli olsun almaya başlıcam ...pijama aldım 4 5 tane o kadar şimdlik...

nerdesiniz kızlar yaa kimseer gelmio...bugün arkadasıma gidicem ben de bir aylık bebeği var seveyim geleyim :)

a.s. geçmişi okudumda herkes çok mutlu allah daim etsin mutluluğunuzu bayanlar
bende çok mutluyum opuyorumnanaktan
ev kızı oldum iyice geziyorum komşualrı oturmalara gidiyorum kaydirigubbakcemile3 temizlikti çamaşırdı ayy seviyorum ben bunları benden iş kadını olmaz bunu anladım zemuszemus
böcüğüm resmini göremedim ama Allah mesut etsin canım.

pastacım sen de bendensin tam ev kızızyım artık :)ben de diyoorum ev hanımı olucam ben die :)

evde zaman çok cabuk geçiyor dimi anlamıyorsun...ben bu ara zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum...haftaya nişanlanalı bir yıl olacak ne cabuk geçmiş diyoruz aşkımla ounutmus ben hatırlattım dedim 1 yıl olcak hadi cnm dedi oldu mu o kadar...zaman ssu gibi akıp gidiyor ömürden...

aybuer h geldın cnm
benım annemınde ceyısnden kalanlar var öle şark odası nıyetıne yapmak ıstıyorum bakalım bız nevşehıre cok yakın olduğumuz ıcn bızde zaten meshurdur zaten bız nasıl niğdeluıyız onuda anlamadım cunku niğdeye deıl nevreshır arabayla gıdıyok hep

pasta aybuer sızden tam ev garusu olur bendede oluyr ama ceyıs eksık zaman kısa calısmak şart ınş iş bulursunuz

öncelıkle hayırlı cumalar kısslarr :Saruboceq: Rabbim işlerimizi denk getırsın AMıNN...

ayy canım hadi Allah işinizi rast getırsın :Saruboceq:
ayy bende gidip alayım dıyorum bi cesaretle sonra utancımdan bi alamadım gitti yawss ..
erken dıyorum bakam dun bide sortlu pijamalar gordum çok ciciydi dedım sonra alırım kalsın delikafadulden bende alayım bi yandan en iyisi yoksa unutucam bu gidişlee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi gunlerde kullan canımcım
sağol böcüğüm :1hug: :1hug:
bende carsıya cıktıgımda bi zaman alayım ozaman dursun bi kenarda dimi..
aklımda kalcana gozumun onunde dursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 para ganii gıııss enıstenız maas kartını bana bırakıp öle gitti lübnana ,zengin oldun zenginn kaydirigubbakcemile3 :lepi: :içelim:
agustosun başında gelcek insallah,sağ sağlım gelsın baska bişey istemıyorum senağlama senağlama

canım işlerini Rabbim denk getırsın insallah,gonlune gore evın olsun
sağol canım benım :1hug:
ev işi daha mühim tatlım bide çok zaman alıyor ,gelınlıkte en fazla 4-5kez prova için cagırıyorlar okadar sonraya kalsada olur yani ;-)

bende tek alıncak bohca yapıcaz dugun için ,annem sımdıden alalım dugun zamanı iki elımız bi pabuca gırmesın dyor.dün kermesten güzel havlularda aldık iğne oyalı (kermesın sonuymus baya ındırımlı aldık havluları ) tane 15 .
içli dıslı takım vs onlarıda bidakıne alırız

en seksısınde gecelıkleri almaya baslayım bende en iyisi sırnaşık şey sırnaşık şey

abbacım gelinliğin çok güzel arsivimdeki modellerden benim de..iç çamasırı ben daha hiç almadım düğün tarihi belli olsun almaya başlıcam ...pijama aldım 4 5 tane o kadar şimdlik...
sağol canım :1hug:
benımde pijama olsun normal gecelık olsun aldım hep
ama işte böylee ateslı geceler için sexilerinden almamıştım,onuda alayım garii ,eksıgım kalmasın sırnaşık şey hihoyyyt

vayy be enısteye bak hele
ohh ne guzel bız maaslarımızı bıle zor alıyok 1700 tl takstım hala duruo nışan olursa moku yedım

ay kısslarrr bende sizden oldum artık temzılık yap-yemk pişir
aslında bunlar dugune ön hazırlık ;-)
önce dusundum evdekı işlerin hespını tek basıma yapsam ölürüm.hamladım zaten bugune kadar annem yapıyordu tek basına ben alışana kadar annemle paylaşalım iş bolumu yapayım dedım sonrada tek basıma yetıstırırım didim..
evlenıp kebdı evıme veya k.validemın evınde iş yapımı ve ev yemeklerini pişirmede bi yabancılık çekmemek için :))
anneme dedımkı bundan sonra işleri paylaşalım , 3ergun birimiz mutfak salon benım olsun,3ergunde diger odalar + banyo-wc senın olsun diğer birgunde ortak yapacamız işleri yaparıss..

ben bu hafta diğer odaları (yatak odası,benım oda oturma odası) aldım..
halıları sil-fırcala,kapı -dolap sil kurula,camdı yerdi derken ölüyorum şimdi mola için burdayım ,aslında 3gune bolusturmek aklıma gelmedi neyse baslamısken bitireyım dedım :)))

bocugum ,aybuerim bizdede adettır hatta annem bana iplerden halı dokuttu (ipini biz verdık :1rolleyes: )
koridor için iki tanede yollugum var (yalnız çok agır oluyor yaa ''eşek ölüsü gibi' kaydirigubbakcemile3 ) annem afyon/bolvadinli benımde ,yöresel şeyleri seviyorum yaaa :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…