hoşgeldin canımbenim nasılsın görüşmeyeli:1hug:
ya şu gelinlik çok heyecan verici bişey gerçekten...ben de erken olmasına rağmen ucuzladı diye kampanyayı kaçırmıyım diye aldım gelinliğimi...insan prenses gibi hissediyo kendini dimiopuyorumnanaktan
inşallah hepimiz hayırlısıyla güsell gelinler oluruz canımmm:Saruboceq:
hoşgeldin esracım:1hug:
en önemli işlerden birini halletmişsiniz ne güzel...biz daha mobilya olayına hiç girmedik..evimiz pek büyük olamdığı için salona bi kanepe 2 tekli koltuk ayarlayacağız. benim evdeki bazalı yatağımı da divan olarak değerlendirecez. daha yatak odası da var...
yemek masam ve sandalyeler de mutfakta duracak mesela..mutfağım kocaman çnkü.
bugün işte anneannem ve teyzelerimle evime bakmaya gidecez inşallah..onlar bana daha iyi yol gösterirler zaten
gelişmeleri de an be an sizinle paylaşıcimmmkaydirigubbakcemile3
kesinlikle canım tavsiye al,ben herkese soruyorum,evlere gidip bakıyorum,nasıl yapmışlar diye çok iyi fikir oluyor.sonuçta bi kere oluyor.benmde salonum çok büyük değil,mesela konsol ve büyük vitrin almıycam sığmıyor,gerçi sığsada almazdım sanırım.koltuk takımı,tv sehpası,birtane gümüşlük ve yemek masasını alıyor.mutfağım da büyük,evde en beğendiğim yer mutfak la salon,bide yatak odam.diğer 2 odam küçük,birine köşe takımı alıcam,oturma odası yapıcam,diğer odaya da sadece küçük bi çekyat ,boş bırakıcam,bebek odası olucak inşş..
Allah gönlüne göre versin canımıniçi:Saruboceq:
ben de mutfağımı özellikle çok sevdim...şimdi ev sahibi tezgahları yaptıracak ozaman çok daha güzel olacakhihoyyyt
günaydın kızlar hayırlı cumalar:Saruboceq:
bugün saat 1 e kadar çalışıcam sonra da bizimkilerle birlikte evime bakmaya gideceshihoyyyt
abbacım iç çamaşırıyla ilgili bişey sormuşsun canım
benimkileri sağolsun büyük teyzem aldı.. ama evde gelinlikle daha giyip prova etmedim...çok süperler ama yaaa:jeyyar:
sağol böcüğüm :1hug: :1hug:abba gelınlık cok zarıf abartı deıl ve cok hoşayy bılıyorumm ya bende nışanlık ıcn gıtmıştım son prova harıc
ben seksı olarak olmadım ama pıjama takımlarımı aldım
senınde paran varsa al tabıkı cnm benım olsa ohoo neler nelr alırdım
canım işlerini Rabbim denk getırsın insallah,gonlune gore evın olsungünaydın kızlar..hayırlı cumalar hepinize..a.s.
abbacım gelinliğin çok güzel canım hayırlı olsun..
ben daha başlamadım gelinlik işine ağustos başı başlarım diyorum,mobilya telaşımız bitti,hallettik,şimdi de evimizin içini yaptırma telaşımız başladı,herşey komple baştan aşağı elden geçicek.dün tekzen e gittik,duşakabin,kalebodur,parke falan baktık..daha da gezmeye devam edicez..odaları hangi renge boyacağımza daha karar veremedim.bu ayın sonunda mutfak dolaplarıyla,portmanto siparişi verilcek.çokkk işimiz var a.s
bu arada bende seksi iç çamaşırı bir sürü aldım,annem kızıyor artık alma diye.baktım geçen ay hiç normal giymeye doğru düzgün bişey almamışım,sonra normal gündelik pijama aldım.o eksiklerim bitti çok şükür.
sağol canım :1hug:abbacım gelinliğin çok güzel arsivimdeki modellerden benim de..iç çamasırı ben daha hiç almadım düğün tarihi belli olsun almaya başlıcam ...pijama aldım 4 5 tane o kadar şimdlik...
a.s. geçmişi okudumda herkes çok mutlu allah daim etsin mutluluğunuzu bayanlar
bende çok mutluyum opuyorumnanaktan
ev kızı oldum iyice geziyorum komşualrı oturmalara gidiyorum kaydirigubbakcemile3 temizlikti çamaşırdı ayy seviyorum ben bunları benden iş kadını olmaz bunu anladım zemuszemus
böcüğüm resmini göremedim ama Allah mesut etsin canım.
pastacım sen de bendensin tam ev kızızyım artık :)ben de diyoorum ev hanımı olucam ben die :)
evde zaman çok cabuk geçiyor dimi anlamıyorsun...ben bu ara zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum...haftaya nişanlanalı bir yıl olacak ne cabuk geçmiş diyoruz aşkımla ounutmus ben hatırlattım dedim 1 yıl olcak hadi cnm dedi oldu mu o kadar...zaman ssu gibi akıp gidiyor ömürden...
aybuer h geldın cnm
benım annemınde ceyısnden kalanlar var öle şark odası nıyetıne yapmak ıstıyorum bakalım bız nevşehıre cok yakın olduğumuz ıcn bızde zaten meshurdur zaten bız nasıl niğdeluıyız onuda anlamadım cunku niğdeye deıl nevreshır arabayla gıdıyok hep
pasta aybuer sızden tam ev garusu olur bendede oluyr ama ceyıs eksık zaman kısa calısmak şart ınş iş bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?