2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

vayy be enısteye bak hele
ohh ne guzel bız maaslarımızı bıle zor alıyok 1700 tl takstım hala duruo nışan olursa moku yedım

sağol canım benımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
öle deme kıss Allah yardım eder.yeterki siz bi niyetine girin :1rolleyes: :1rolleyes:
nişanlın yardım eder,tutar elınden , sonucta hayat musterek bugun sana yarın ona ;-) ;-)

ana yazdıklarım cıkmamış neyse

abba nışanlanınca sen ben yok artık biz varız olcak
cunku ıkımızde tek başımıza yapmak zorundayız
ayy aksam benım uşağa sınır oldum he ben erken dıom o bana ayın 21 de ıstemeye gelıyok 28 sız gelın 5 temmuzda söz 1 2 ay sonrada nışan dıo ben olmaz dıyom tmm beklerız dıo eve gdııyo her saat bası arayıp aılene acıldın deıl mı dıo:roflol: bu laz uşağı benı öldrcek

ana yazdıklarım cıkmamış neyse

abba nışanlanınca sen ben yok artık biz varız olcak
cunku ıkımızde tek başımıza yapmak zorundayız
ayy aksam benım uşağa sınır oldum he ben erken dıom o bana ayın 21 de ıstemeye gelıyok 28 sız gelın 5 temmuzda söz 1 2 ay sonrada nışan dıo ben olmaz dıyom tmm beklerız dıo eve gdııyo her saat bası arayıp aılene acıldın deıl mı dıo:roflol: bu laz uşağı benı öldrcek

maşallah bizim kızlara pek hamaratlar :))
ben hiçç bişey yapmıyorum valla,eve bir gidiyorum pestilim çıkmış oluyor,h.sonuda nişanlımlayım.benden zaten ev kızı hayatta olmazmış,ben çok çabuk yoruluyorum.nişanlımda kadın alırız,ütüyü falan yaptırırsın diyor,ama ilk zaman kendi evim olduğu için bir hevesle yaparım,bide 4 yıl üniverstede arkadaşlarımla evde kaldım,ordan da bir tecrübem var,yoksa yanmıştım :))

az önce sitede tutukluk vardı duzelmıs sımdı.

ee tamam işte dusunme taksıdını sonucta ,odersınız birlıkte , bırlıkten guc dogarmıs ;-)
hatta suan bile BıZ oldunuz siz aslında , kalpleriniz bütün oldu :1hug:

sen nie istemıyosun kıss bak cocuk olecek senın için.. yoksa ascık agırdan mı almak istiyorsun ?
baska topiklerde okudum yası 26imiş sanırım daha mı beklesın uşak..

hayırlısı olsun canım ozaman senın ramazan bayramından önce veya sonra garantı dugun olcak alkisalkisalkis alkisalkisalkis

enişte baya hızlı çıktı :)) karadeniz erkekleri tez canlı olurlar,biliyorum çünkü hemşeri sayılırız :))

abba aksam benı gülmekten öldrdu ya bıde görsen (o ortak sıtemıze gırmemı yasakladı yoksa resmı eklerdım cnm)cok tatlı hıc yasına gostermıyo ayy askım benım neyse
ben anlatıyom hıc valla kendı bıldığını okuyo
mobılyacının onunden gecıyorduk aa dur dedı bak cok guzeller burdanalırz dedı gösterdığı zaten benım beğendığım modellerdı:roflol: ben tabı ses cıkarmadım
sonra gelınlıkcı gordu ayy ne guzeller demı askım alalım mı dedı napcaksak sımdıden o gelınlkcıde benım nışanlığımı dıktrdığım yer
cok guzel hayallerımız var ama zmn lazım az daha 1 ay sonra söz olabılır yanı ınş

lady bı durduğu yerde durmuy ya :mymeka:

cabuk bakın sılcem allah gormemıştr ınş kımse benı oyar allama

Son düzenleme:
ayy masallah masallahh yaa bu kadar mı yakısır bi insan yaaa birbirineee
tatlım bence hiç agırdan alma bu işlerde acele etmek gerek :)
saclarında cok hoş olmus bu arada :1hug:
tam bi laz uşagu daa.. :):)
sankı bi kuzen gibi bu kadarmı yakısır insan yaa bırbırıne
silebülün tatlım oylmasın senı kıyamam :1hug:

cok tskler cnm bılıyon mu eskı sözlumu kımse bana yakıstrmazdı cunku cok uzndu benden bu ıse aramızda 10 cm var yok
tam boyu boyuma gore azcık göbek etmış ama napak o telasla erır
ayy ayın 21 olsun hemencık ıstıyorum tabı anneme nasıl dıycem bılemıyom once annemı arayıp dıyım sonra ablama dıyım abımlerınde evde olduğu gun o bıze gelsın sence olur mu sonra zaten ısteme olcak bızde onlara gtcez sonra söz olcak

kuzum bişii dikkatimi cektı foto tarıhı 2007 yi gosterıyordu , foto mak.tarıhımı yanlıs gosteroyor yoksa bu usak senın onceden tanıdıgın birimiydi ?
kuzum Peygamber efendımız demıs zaten ''hayırlı işlerde acele edınız die ;-) bencede 21inde gelsınler sonrası zaten oluyor baksana herseyınız bır uyumlu bu kadarmı tesaduf demı , tesaduf değil allah denk getırıyor işte.. huyumuz suyumuz bir olmasa nası anlasma olsun demı.. kısmetınde var olunca ,onunde dağ dursa engel olamaz hayırlısı olsun canım :Saruboceq: :Saruboceq:

bide eskı sozlune kımsenın içi ısınmamıstır tatlım yanı olmayacakya Allah bısekılde sogukluk vermıstır.
bu resımde ne bılıyım yaa sankı ikinizde çocukluk arkadasıymıs gibi bi hava olmus ben çok yakıstırdım sizi Allah bozmasın
bence önce kımden korkmuyorsan ona sole annenden cekınıyorsun gordugum kadarıyla..
önce ablana soyle sonra abine en son anne ve abbana dersın eger karsı çıkcak olurlarsa ablanla abin ikna ederler.. bende oyle olmustu babam karsı çıktı ,ablam ,teyzemler filan ikna ettıler babamı.
laz uşağu die istemedi babam,sımdı kendısı dunden razı dıyor bu evi satalım ordudan ev alalım :roflol: :roflol:
tek basına gelmesın kıss ailesini alsın yanına, bi çıkolata ve çiçekte alsın oyle gelsın gayette şık giyinsinler ,ciddi olduklarını belli etsınler sengözlerimebaksanab
cikolatayı sizin orda tanınmıs bi pastaneden alsın.. (aamaç goz doldurmak ;-) )
hoş bes ettıkten sonra direk konuya gırsınler ,sende o sırada kahveleri tutarsın Allahım denk getırsın işini tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hee aklıma gelmısken maksat tanısmaksa dısarda bı pastanede veya cay bahcesınde bulusun ..
cafe filan gıtmeyın cafe ascık ters kaçar ;-)
ben annemi bi pastanede tanıstırmıstım,erkek kardesımıde cay bahcesınde tanıstırdım aradan 1hafta sonra hem aileler tanısma hemde isteme bir oldu bizde, (haziran 11 )
haziran 28de biz gıttık orduya evlerine..
agustos 8indede söz-nısan 2si bir oldu , esksehur-ordu 13.30saatlık yol az değil.. iki tarafıda sıkıntıya sokmamak adına 10kere git gel olmasın die herseyı en aza indirdik acıkcasu.

sizin için hangisi daha uygunsa onu yaparsınız a.s. a.s.

ben sımdı ögle yemegimi yiycem ölüyom açlıktan,, yıyıp gelırım birazdan optmm tatlım

cnm ya bak o resım bjk şampıyonluk kutlama gununden gecen pazar ama tarıhı ayarlamamışım daha önceden tanıyorum cnm aynı gruptayız ama bı turlu tanıyamamışız nedense
bı kac kısıde aynı seyı dedı bende aynı tarhe aıt reısmlerı koycaktım ama askım kızdı koyma fotomuzu dedı
sımdık onunla konustum ya bana kızdı hala demedın mı dıe tmm tmm dedım annemı sımdık arıyoum yok dedı aksam ara evden cıddı cıddı de hatta tarıhıde dıycekmışım
bıde ablama gıdıp dycem ablam kabul ederse yarın ablama gelcek tanışmış olcak enıstem ablam abımler ve yengemlerle ayy cok heycanlıyım

onun aılesıde rizede ve babası amelıyat olmuş yenı annesı gelcek ordan gerı donmesı gerek uzatmaya gerek yok nışanda ınş hepsı burda olcak
benım aılem ıse bıraz zor gelmesı eğer aılem gelemezse(3 toruna bakıyo annem orda)annemın dayısı yengesınden ıstencem yanı ıstencek ınsan cok yeterkı gelsınler
gercı kızn aılesı baska olur ama zaten gelemezlerse nışanda gelcekler ozmn tekrar ıstencem formalıte yanı:jeyyar:
offff ınanılmaz heycanlıyım önce annneme dıycem sonra ablama gıdıp dıycem sonrasını bılmıym ölmezsem kalpten gelırm kk ya:roflol:

ayy canım benımm bunlar tatlı telaşeler , bugunlerın kıymetını bıl , hemen gecıyor zaten heyecandan insan ayı gunune unutuyor :))))
ay ablan kabul edıcek tabikiii damat adayını alkisalkisalkis kesın tarıh soylemenız daha iyi olur , hayırlısı olsun bocüğümm :Saruboceq:
bende sana tavsıye olsun mu? kısa sac sana daha çok yakışıyor opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kısmet bu guneymıs , tanısmanız delikafadulden

sakın öleyim deme kalpten felan yoksa bızde burda meraktan catlarısss :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden
son gelısmeleri beklıyorummm senden ona gore ;-)
uzak memleketler olunca bi orta yol buluyor insan.. beni istemeye geldıklerınde eşim babası ve annesi vardı.. nişsanda hepsi bir geldi okadar nıkahıma sadece k.validem geldi diğerleri gelemedi . aynı hafta içindede dugun olcak; esestekı dugun salı gunu ordudakıde cuma gunu mecbureenn boyle yaptık ..

annenın işi zormus kıss,, isteme gunu olcagı zaman torunlara bi kaçgunlugne baskası baksa olmazmı? içinde ukte kalmasında oyuzden dıyorum .
sende kendını bakıma sok bakem ciciler al kendıne ,istenmeye giyileck kıyafet için ;-)

hadi hayırlısı böcükümm :Saruboceq: :lepi: :lepi:

delikafadulden
nan kalbım saatler yaklastıkca atıyohaa
bende kısa sacı sevyom askımda cok sevdı
kıyafet dıyınce dun bana gel ablama gıdelım dedı sonrada neyse sen makyaj neyım yap ozmn gıderız dedı
ıstemeye ve söz gunu ıcn kıyafetı bırlıkte alcz
annem ya babama bırakır yada bılmıyom 1,5 6 6 yas olarak 3 tane torun babam bakabılır mı bılmem yada babam gelır annem gelemz annem ıcn nışanda bıdaha ıstenırım

ben yokken neler kaynattınız bakim:ecrin_bebek:
şimdi eve vardm...kayınvalidemlere gittik büyük teyzem,küçük teyzem ananem ben...çok güsel vakit geçirdik hem de evimizi gördük. herkeşler çok beğendi artık hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

dıdem gözun aydın cnm ask yuvanda oldu

abba ıyı barı gelım ama hıc sanmıyom bu heycan bıtmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…