Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cıkıyorum kızlar dua edın haa 3,5 atıyyom valla
yerım onu benRABBIM acısını gostermesın
manıta olmasaydı ayarlardım hee:jeyyar:
cok tatlu masallah cnm haın kene:mymeka:
abba canım maşallah ne tatlı b çocuk o öyleee![]()
ben cıkıyorum kızlar dua edın haa 3,5 atıyyom valla
ayy bugün biraz hızlanmıs burası ...
didemcim evin hayırlı olsun aşk yuvanız var ohh ne güzell...
böcüğüm siz bu gidişle seneye kalmaz hemen evlenirsiniz ne güzelll çok da mutlusun enişte de pek bi hızlıymıs cANIm :)
abba çeyiz bitmiş atlatmıssın telaşı...kermesler güzel oluyor geçen hafta burda da vardı bizde aldık bohça için havlular,akraba bohçalarını koymak için keseler alddım ...
roselin nerelerde yaa istanbula mı gitti ki ..
ben de arkadasıma gittim geldim bebeişini sevdimdelikafadulden
oda olur tatlım sen kafana gore takıl bu anların tadını çıakrmaya bak ;-) msjı cevap ancak oldu :) ben gerıden gelıyorum :))delikafadulden
nan kalbım saatler yaklastıkca atıyohaa
bende kısa sacı sevyom askımda cok sevdı
kıyafet dıyınce dun bana gel ablama gıdelım dedı sonrada neyse sen makyaj neyım yap ozmn gıderız dedı
ıstemeye ve söz gunu ıcn kıyafetı bırlıkte alcz
annem ya babama bırakır yada bılmıyom 1,5 6 6 yas olarak 3 tane torun babam bakabılır mı bılmem yada babam gelır annem gelemz annem ıcn nışanda bıdaha ıstenırım
ayy canımmm çok sevındım. bu mutlulugunuzu Rabbim hiç bozmasınben yokken neler kaynattınız bakim:ecrin_bebek:
şimdi eve vardm...kayınvalidemlere gittik büyük teyzem,küçük teyzem ananem ben...çok güsel vakit geçirdik hem de evimizi gördük. herkeşler çok beğendiartık hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:
ayy bugün biraz hızlanmıs burası ...
abba çeyiz bitmiş atlatmıssın telaşı...kermesler güzel oluyor geçen hafta burda da vardı bizde aldık bohça için havlular,akraba bohçalarını koymak için keseler alddım ...
ben de arkadasıma gittim geldim bebeişini sevdimdelikafadulden
hevınn nerdesın sen yaa
bu mutlu gunde benı yalnız bırakıyon hee:mymeka:
kızlar aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo
böcüğüm hevin bu yıl değil 2010 gelını olacak oyuzden ugramıyor artık bızım topişe![]()
ayy hadi gözün aydın tatlım a.s. .a.s Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:![]()
enıste eliboş gitmesin ;-) misafirlik kutuda çikolatalar varya onlardan alsın a.s. yada yas pasta delikafadulden
merhaba kızlar...
geçmişi pek okuyamadım ama böcüğünki tanışmaya geleekmiş galiba hayırlısı olsun bacım:1hug:
benim pek keyfim yok bugün kızlar nedense..
görüşürüz sonra iyi bakın kendinize.