2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın kızlar
abbacım cnm benım kusra bakma bende gıremedım pc abım format attrmak ıcn götrdu 12de getrdı o saate hala askımla konusuyordum bı rahat bırakmıyorkı ark ıle ıkı sohbet edım
neyse
esya konusunda ben onlara yardım etmıştım ınş onlarda eder bakalım ben bışeyı kafama takınca ılla olur
mesela yatak odam oturma odam ve yemek odamın modellerı bellı
en cok suan zorlancam sey nışanlık onuda benım uşak yardım eder
evt bugun ablasına gtcez ama uzun yola cıktı benımkı ınş aksama kadr gelır
hıc uymadan gerı aksam 11de yola cıkması gerekcek gene:delphin:

selam kizlar..

Böcügüm bitanem olanlardan habersiz oldugumu sanma, giremedim bir haftadir ama ara sira okudum yazdiklarini, senin adina ne kadar cok sevindim anlatamam kuzum, cok hizli gelismis olabilir hersey ama olsun ask bu, tek dilegim bu askin bir ömür boyu sürmesi, senin bir ömür boyu mutlu olman. Inan bana bunu en cok sen hakediyorsun cünki. Dün tanisma olmus simdi okudum cok sevindim herseyin yolunda gittigine, Allah'im bu mutlulugunuzu daim etsin, huzurunuz hic eksilmesin bitanem. Hakkinizda ne hayirliysa o olur insallah, sonunda hayatinin askini bulduguna cok sevindim, SIKI tutun ona sakin birakma tamammi..
Ömür boyu mutluluklar dilerim böcügüm, unutma herseyin en güzeline en özeline layiksin sen.
Seni cok seviyorum canim benim.
Demistim ya hep sen bizden önce evlenip yuvani kurcaksin diye, bak gördünmü Allah'in sevdigi kuluymussun mutlulugu sonunda yakaladin bitanem,
benim dügünüm olmadi bari senin dügününü hep beraber bekleyelim o günün heycanini seninle yasayalim, canimsin sen benim hersey gönlünce olsun bebegim Şeniz

ben senı nasıl özledım bılemessın:çok üzgünüm: dedım hevın bu mutlu gunumda yok hep sordum senı:mymeka:nerdeydın neyse
ayy evt cok cok mutluyum ya cok şükıür:asigim: allahım hıc ayırmasın bızı:Saruboceq:ınanılmaz bı duygu offf bayılcam yaa
neyse ben senı osledım tatlım gelınce msj at konusak ok cok öptum:utangac:

kızlar günaydın..
böcüğüm hayırlı olsun canım..çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşş.
ben çok yorucu bir h.sonu geçirdim nişanlımla, ama herşey çok güzeldi..
yine pztsi ve yine işe geldik :))

cok sıkıcı bı gun hava ınanılmaz boğucu yaa
dıdem sonunda dıe dıe evde kalmaktan kurtardnız benı

hoşbulduk didemcim..
amin Allah hiçbirimizi utandırmasın.
h.sonu kapalı çarşıya gittik,alyanslarımızı değiştircez bi dhaki ay,ben taşlı beğendim,nişanlım düz sarı kalın alyans beğendi,bizim şu ankiler çok kalın değil orta ve sarı beyaz karışık bu sefer daha kalın ve sarı altın istiyoruz.
sonra koza davetiyecisine gittik beğendik bi kaç model,ama sitesinde yok o modeller..
kırmızı bir gece elbisesi beğendim,ama denemeye zamanım olmadı.çok beğndim 250 mlyondu.kına gecesi için istiyrm bakalım.

esracım ne güzel koşturmalar bunlar dimi ay maşallah yaa:nazar:
biz de ev konusunu hallettik bu hafta içi biraz peşinat verecez tadilat yapacaklar çünkü,
sonra da hayırlısıyla beğendiğimiz bi düğün salonu var ona bakmaya gidecez inşallah...eli çabuk tutmak lazım kışın evlenen tek biz değiiliz sonuçta:smiley-cool:

gunaydın kızlar
abbacım cnm benım kusra bakma bende gıremedım pc abım format attrmak ıcn götrdu 12de getrdı o saate hala askımla konusuyordum bı rahat bırakmıyorkı ark ıle ıkı sohbet edım
neyse
esya konusunda ben onlara yardım etmıştım ınş onlarda eder bakalım ben bışeyı kafama takınca ılla olur
mesela yatak odam oturma odam ve yemek odamın modellerı bellı
en cok suan zorlancam sey nışanlık onuda benım uşak yardım eder
evt bugun ablasına gtcez ama uzun yola cıktı benımkı ınş aksama kadr gelır
hıc uymadan gerı aksam 11de yola cıkması gerekcek gene:delphin:

hee bende görümceciğine tanısmaya gittiniz sandım ;-) opuyorumnanaktan
12den sonrada ancak abin oturmustur sanırım pc nin basına sana yine fırsat kalmamıstır..
ayy ayy ne guzel kıss bız bugun varız yarın yoguzz ama aşkın hep senınle olcak bi omur onun için.. bizleri dusunme, aşkınla vakit gecırmeye bak ;-)
hmm Allah kavustursun bocugum,sag sağlım geri doner insallah :Saruboceq:

bu arada aklına karpuz kapuğu sokmak isteyenleri , içine kurt dusurmek isteynleride salla gitsin .. bu işler acele olmassa ozaman kötü böcüğüm..
haa bugun ha yarın diyip sallasa seni, hem ilişkınız yıpranır hemde sevgılıne karsı sogursun ;-) Allah yardım edıyor denk getırıyorkı bi çırpıda oluverıyor işlerin :nazar: :nazar: hersey nasip -kısmet bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kısslarrr a.s. a.s. bede artıkın ev kızı olaraktan o gün benim şu gün benım geziyorum annemle tintintin :))
bırazdan cıkıcam banyo felan yapacam daa..
carsıda gordugum sortlu pijamalı takımlardan alıcam , sexi geceliği sona bakarım artık tek basına oldugum bi zaman,şimdik annemle gidicemde.. :))

goruszz kıslarrr,kendınıze iyi bakın.. optum kocamnnn

hee bende görümceciğine tanısmaya gittiniz sandım ;-) opuyorumnanaktan
12den sonrada ancak abin oturmustur sanırım pc nin basına sana yine fırsat kalmamıstır..
ayy ayy ne guzel kıss bız bugun varız yarın yoguzz ama aşkın hep senınle olcak bi omur onun için.. bizleri dusunme, aşkınla vakit gecırmeye bak ;-)
hmm Allah kavustursun bocugum,sag sağlım geri doner insallah :Saruboceq:

bu arada aklına karpuz kapuğu sokmak isteyenleri , içine kurt dusurmek isteynleride salla gitsin .. bu işler acele olmassa ozaman kötü böcüğüm..
haa bugun ha yarın diyip sallasa seni, hem ilişkınız yıpranır hemde sevgılıne karsı sogursun ;-) Allah yardım edıyor denk getırıyorkı bi çırpıda oluverıyor işlerin :nazar: :nazar: hersey nasip -kısmet bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar::nazar: gözu olanın gözu cıksın:Saruboceq:
hersey cok cabuk ama askla ılerlıyo:asigim: onu cok özledım ya dün gormedım bugunde arac bozulmuş t dağa gttı ınş gelır yoksa bugunde göremıycem ama dıo gelcem askım konuscam gtmıycem merk etme dedı ama bellıde olmasmafoldumben
cnm benım boşver sen onları herkes kötu orneklerı sunuyo bana ama dınlemıyorum zaten amannhihoyyyt mutluluğunum keyfını cıkarıyorum bıde yüzük olsa daha mutlu olcam

esracım ne güzel koşturmalar bunlar dimi ay maşallah yaa:nazar:
biz de ev konusunu hallettik bu hafta içi biraz peşinat verecez tadilat yapacaklar çünkü,
sonra da hayırlısıyla beğendiğimiz bi düğün salonu var ona bakmaya gidecez inşallah...eli çabuk tutmak lazım kışın evlenen tek biz değiiliz sonuçta:smiley-cool:

canım benm hadi hayırlısı:nazar:
bencede gidip tutun ne olucağı belli olmaz,aklınızı kurcalıycağına sürekli halledin kafanızda rahat olur,biz düşün geçen aralıkta tuttuk 10 ekim için ama orduevi olduğu için o güne bile zor yer bulduk canım..sizde gidip bakın biran önce..
bu arada evinde hayırlı olsun canım..ev işi çok zor oluyor neyseki ikimizde hallettik çok şükür :1hug: gerçi daha bizim evin içi yapılcak ama olsun artık...

canım benm hadi hayırlısı:nazar:
bencede gidip tutun ne olucağı belli olmaz,aklınızı kurcalıycağına sürekli halledin kafanızda rahat olur,biz düşün geçen aralıkta tuttuk 10 ekim için ama orduevi olduğu için o güne bile zor yer bulduk canım..sizde gidip bakın biran önce..
bu arada evinde hayırlı olsun canım..ev işi çok zor oluyor neyseki ikimizde hallettik çok şükür :1hug: gerçi daha bizim evin içi yapılcak ama olsun artık...

çok teşekkür ederim canımbenim:1hug:
bizim evde ağır tadilat yok yalnız ev sahibi verdiğimiz peşinatla mutfak tezgahlarını yenileyecek o kadar. onun dışında salona halı kaplatcaz, badana yapacaz temizlik ve bitecek evin işi inşallah...:Saruboceq:
şaka maka bana da 6 ay kaldı heeehihoyyyt

bizde ekimin ilk haftası düşünüyoruz düğünümüzü.bu ay sonunda nikah için tarih alıcaz heyecanım dorukta valla.şu aralar ev kredisiyle uğraşıyoruz inş. kabul edilir de bizde ufak tefek tadilat var onlara başlasak

lady hayrlısı olsun cnm yorucu ama süper gun bunlar deıl mı darısı basıma ınş

bıtışş h geldın cnm hayrlı olsun cok az kalmışş

dıdem mınılya olsaydı sureklı ayy bu kadr kaldı falan derdı demı

bıtış hoşgeldin canım hayırlısı olsuna.s.
böcük valla öyle hee...minilyanın kulakları çınlasın ev kızı oldu olalı unuttu topikini:oklava:

he bıde ben olabılsem ev kızı zaten askım sadece kk ya ızın verıyo onun laptopundan yazardım evlenınce bekarken zaten abımın var ama ceyıs parası dıyıp calısıyok:delphin:

evet didemcim ya gittikçe zaman daralıyor..benm de 2 gün sonra 3 ay a düşecek,çok tuhaf geliyor.
bizim valla canm anlatsam bitmez ev tadilatını,o yzden hiç başlamayayım.ama halledicez inşş.
evet böcüğüm biraz zevkli biraz da stresli işler..darısı senin başına inşş.en yakın zamanda :))
bıdışş hoşgeldin..hakkınızda hayırlısı olsun inşş.canm
ya ben ev kızı olamam ya ben ev işinden de anlamıyorum ki :))) iyi ki çalışıyrm evde kafayı yerdim herhalde ben..

evet didemcim ya gittikçe zaman daralıyor..benm de 2 gün sonra 3 ay a düşecek,çok tuhaf geliyor.
bizim valla canm anlatsam bitmez ev tadilatını,o yzden hiç başlamayayım.ama halledicez inşş.
evet böcüğüm biraz zevkli biraz da stresli işler..darısı senin başına inşş.en yakın zamanda :))
bıdışş hoşgeldin..hakkınızda hayırlısı olsun inşş.canm
ya ben ev kızı olamam ya ben ev işinden de anlamıyorum ki :))) iyi ki çalışıyrm evde kafayı yerdim herhalde ben..

evet canım ya aynen bazen düşünüyom ev kadını olsam evlenince otursam evimde diye ama en fazla 3 gün sonra deliririm heralde-tatlicadiarzu- stresli de olsa sinir bozucu da olsa çalışmak gzel şey Allaha şükür

Back
X