2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

abbacım cok saol cnm amma cok yapmışım yaa:nazar:
eve geldım temızlık ettık uydum yenı kalktım benmkıde gelcek 1 saate kadr
offf heycan dorukta hee

kızlarrr selam ben geldımmm
uzun bı zaman gırmedım nete cunku ısyerımle ılgılı sorunlarım vardı bılıosunuzdur vede hala devam edıor hıc acmıyım konuyu ama kendımı toparladım cok sukur suan ıyıyım evdeyım ev kızı oldum cıktım suan evde yemek ogrenıorum annem saolsun suan alıstırma yaptırıor bana..
eee sızlerde ne var ne yok naptınız ?
hoşgeldın canım benım a.s. öncekı sayfaları okuduum kadarıyla bide sen demıssın şimdi işle ilgili bi problem olmus sanırım.üzme tatlı canını sen bosver
ascık ev kızı oluver :P ;-) ev kızı olmayı ogrenmekte sonucta gerekıyor acıkcası.. şakkıdı
abbacım cok saol cnm amma cok yapmışım yaa:nazar:
eve geldım temızlık ettık uydum yenı kalktım benmkıde gelcek 1 saate kadr
offf heycan dorukta hee

:)) yarın nete girebilirsen gelısmeler için beklıyoruzzz ona goreee :):)
Allah işini rast getırsın bakem .. opuyorum

merhaba kızlar...
nan böcük süperdi yazmış gitmiş heee
hani nasıl geçti noldu ben annatıyom ama herşeyimi hıh:dilcikar:
şaka bi yana Allah tan hayırlısını diliyom yevrum senin için

nan böcüğüm cee diyip çıkmıssın vallahi..
ayrıntıları merak edıyordukkk amaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa.. :(((

guzel gecmesine çoooooooookkk sevındım tatlım :nazar: :nazar: :nazar:
,Allahım işlerini rast getırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq:

off sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm

off sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm

ayy böcügümm tekrar yazdıgın için bizede çok tşk ederim a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy balımm çok çokkk çokk sevındım dün aksamın güzel gecmesıne..
kıss sen bizden önce yolcusun , bak gordugun gibi nasipki hersey su gibi akıp gecıyorr kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 sen bile anlamıyorsun bak zamanın nasıl gectıgını opuyorumnanaktan

yaa insan ölee oluyor buyuklerın yanında süt dökmüş kediye dönüyor.. konuşmaya cekınıyor yani.. yanyana oturmaya bırak nerde en uzak koltuk var oraya oturyosun :)) sankım bişey dicekler :)) işte çekınıyor insan :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rizeli arkdaslarım vardı okuldayken tatlım çok cana yakın sıcak kanlılardı,birisi esmer mavi gozlu diğeride kumraldı ..fızıkı ozellık pek onemli değil elbet. içleri iyi olsun yter..

soru ;
1) gelırken ne getırdı
2) sen ne gıyındın
3) damat adayı kaç kardesler (tek oğlansa yasadınn ben gibi :jeyyar: )
4) 21 hazıranda hem isteme hem söz mu kesılcek?

5) ... hmm dusuniiimmm yaaa şimdilik bukadar böcüğümmm delikafadulden opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

1 cıkolata getrdı hala acmadım
2 kot pant tsort saclarım fönlu hafıf makyaj
3 tek oğul 3 krdeslar ablası evlı kucuk kız kardesı artvınde okuyo
4 orası bellı deıl benım aılemm 2 hafta beklemeyız 2 gun zor beklerız dıolr cunku 3 toruna bakıyo annem ve bağ bahce ıslerı var oyuzden 21 haz ısteme olcak en fazla o hafta ıcnde söz olcak

ceyıslere son hız devam etmek farz oldu:delphin:

yemek yıycem abımde pc tamıra goturuyo vırus bulasmış format attrcak gecgelebılırım ama aksama burda olmayannı yolarım

1 cıkolata getrdı hala acmadım
2 kot pant tsort saclarım fönlu hafıf makyaj
3 tek oğul 3 krdeslar ablası evlı kucuk kız kardesı artvınde okuyo
4 orası bellı deıl benım aılemm 2 hafta beklemeyız 2 gun zor beklerız dıolr cunku 3 toruna bakıyo annem ve bağ bahce ıslerı var oyuzden 21 haz ısteme olcak en fazla o hafta ıcnde söz olcak

ayy kıss bende bize getırdıgı çikolatayı açıp kahvenın yanında vermıstım :):) meğer onlarda adet çikolata açılınca iş bozuldu anlamındaymıs bizdede tam tersi tatlı yıyelım tatli konusalım anlamındadır,acılan çikolata.. adetler çok farkediyor gercekten..

ohhohh yasadın tek erkekse delikafadulden delikafadulden sengözlerimebaksanab

giyiminde iyi olmus klasık çok agır kaçardı opuyorumnanaktan

bence kendileri içinde istemeden sonra hemen söz olayına gecerler malum uzun yol , sizinkileride zora sokmak istemezler sonucta.. hayırlısı olsun böcüğüümmm :Saruboceq: :Saruboceq:
senın ceyıs derdınde yok sonucta :nazar: :nazar:

sorulara devam edım mı ? ;-)

6) uşağun evden gittikten sonra ev halkı kaldıgınızda sizinkiler damat adayı hakında neler dediler, size gelirken tutumunu beyenmslermı,davranısları filan ;-) ayy benımkısıde nası soruysa.. beyenmeseler olumlu bakmaslardı zaten kaydirigubbakcemile3

7) nırı nırı nıııınnn asıl soru düğün 2009 eylul mu ekım mı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herşey gönlüne göre olsun tatlım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bızdede adet cıkolatayı acarsan kzını vermış olursun

buyuk abımler kalkınca oda kalktı ama kucuk abım ve yengem ozellıkle yengem harıka oldunuz:nazar: cok yakıştınız ayy cok sevımlısınız falan fılan dedı cok sevdıler yanı
hepsı bayldı:nazar: bende:jeyyar:
düğün bu yıl olmaz be cnm benım eksık gercekten cok ama bellı deıl

ceyıslere son hız devam etmek farz oldu:delphin:

yemek yıycem abımde pc tamıra goturuyo vırus bulasmış format attrcak gecgelebılırım ama aksama burda olmayannı yolarım

delüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evett yaa ceyıs derdine dustun diceem emmee kuzum senın masallahın vaaarr.. :nazar: :nazar: :nazar: ama ne demısler kızın ceyısı evden çıkıncaya kadar ''bitmezmiş,hep eksık çıkarmıs'' delikafadulden delikafadulden oyuzden tam gaz devam ceyıss yapımı ile alımına :jeyyar: :jeyyar:

himm tmm balımmm goruszz aksama ozaman.. delikafadulden delikafadulden
bende sımdı cıkayım ozaman,aksama annem pcden uzak tutmak içüünn şimiden yerıme gecmesı farzz :ecrin_bebek:

bızdede adet cıkolatayı acarsan kzını vermış olursun

buyuk abımler kalkınca oda kalktı ama kucuk abım ve yengem ozellıkle yengem harıka oldunuz:nazar: cok yakıştınız ayy cok sevımlısınız falan fılan dedı cok sevdıler yanı
hepsı bayldı:nazar: bende:jeyyar:
düğün bu yıl olmaz be cnm benım eksık gercekten cok ama bellı deıl

hee adetlerımız aynısmıs kıss böcükk opuyorumnanaktan
demek onlarda bi terslık var laz olmak kolaymı delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

söleyin onlara adet olmasın herkesın adeti farklı sonucta..
gerci benımkısı ordulu ama ne bılım onlarda adet kız tarafı yaparmıs herseyı ama herseyı.. erkekte ev satın alırmıs sadece bu kadar..dediler bize adet olmasın size çok buyuk yıkım olur yarı yarıya yapalım alıncak ve yapılcakları.. saolsunlar..

düğün içinde hayırlısı kuzumm Allah herseyın hayırlısını versın.. bence siz bu yıl dugun yaparsınız ,cunku masallah :nazar: işleriniz çok hızlı ılerlıyor..
Allah nazardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

abbacım tmm cnm aksama gel emı 9 10 gıbı burda olurum ınş abım pc gotrsun suan yemek yıycez bıde odamızın seklını deiştrcez

off lısteme baktıkca delı olcam valla daha cok var ceyısı bıtmes
bızde kız camasr mak bulasık mak fırn yatak odası artı mutfak esyası halı perde gerı kalanını o alcak
ama zaten söz olsunda beraber halletcez hepsını ınş:nazar:söz olunca hemen nışan kıyafetımı dıktrcem sonra esya alcaz moblya beyaz esya falan baakalımda

ben annemle pikniğe gidiyom kıss, piknık dediğimde bizim evin ascık uzagında ceyır cimen :roflol: cayımızı içip gelces..boş gitmim elişimide alim yanıma ikicik dürtüklerim :))

bende bu ''ceyıs bıtmes '' lafını 2ay once dıyordum sımdı sadece utu masam ve camasır kurutmalıgım kaldı çok sukur :nazar: haa bide eve gore tul perde alıncak ölcü yokki dikim ölee işte.
sımdı senn için hangısı kolaysa ordan basla zorları en sona bırak ;-)
birde abi ve ablalarında dugun hediyesi olarak yardım iste ;-) hepten tek basına sen yapmaya kalkarsan çok zor olur..

mesela benım y.odası ile o.odası halılarımı .... ananem dugun hediyesi olarak aldı.
mutfak esylarımdan demırbas olanları teyzem aldı gibi.. ;-)
Allah kolaylık versın canım.. işiniz zor en çokta şu mobilya ve beyaz esya konusunda ..oyle hemen beyenılmıyor çok gezceksınız bide cevrede baska kullanan varmı memnun kalan varmı vsvs sorular insanı yoruyor gercekten a.s a.s

selam kizlar..

Böcügüm bitanem olanlardan habersiz oldugumu sanma, giremedim bir haftadir ama ara sira okudum yazdiklarini, senin adina ne kadar cok sevindim anlatamam kuzum, cok hizli gelismis olabilir hersey ama olsun ask bu, tek dilegim bu askin bir ömür boyu sürmesi, senin bir ömür boyu mutlu olman. Inan bana bunu en cok sen hakediyorsun cünki. Dün tanisma olmus simdi okudum cok sevindim herseyin yolunda gittigine, Allah'im bu mutlulugunuzu daim etsin, huzurunuz hic eksilmesin bitanem. Hakkinizda ne hayirliysa o olur insallah, sonunda hayatinin askini bulduguna cok sevindim, SIKI tutun ona sakin birakma tamammi..
Ömür boyu mutluluklar dilerim böcügüm, unutma herseyin en güzeline en özeline layiksin sen.
Seni cok seviyorum canim benim.
Demistim ya hep sen bizden önce evlenip yuvani kurcaksin diye, bak gördünmü Allah'in sevdigi kuluymussun mutlulugu sonunda yakaladin bitanem,
benim dügünüm olmadi bari senin dügününü hep beraber bekleyelim o günün heycanini seninle yasayalim, canimsin sen benim hersey gönlünce olsun bebegim Şeniz

abbacım tmm cnm aksama gel emı 9 10 gıbı burda olurum ınş abım pc gotrsun suan yemek yıycez bıde odamızın seklını deiştrcez

off lısteme baktıkca delı olcam valla daha cok var ceyısı bıtmes
bızde kız camasr mak bulasık mak fırn yatak odası artı mutfak esyası halı perde gerı kalanını o alcak
ama zaten söz olsunda beraber halletcez hepsını ınş:nazar:söz olunca hemen nışan kıyafetımı dıktrcem sonra esya alcaz moblya beyaz esya falan baakalımda

gelemedin kuzum :(( yarına goruszz artıkın.. haa sen ablasıyla tanısmaya gıdecektın bugun dimi yaa vala unutmusum sımdı aklıma geldi..

az önce annem yuregıme agzıma getırdı zateeenn... dedi elişini orda unutmususs yokk benım basımdan asagııya kaynar sular dokuldu cunku masa ortusune bıtırmeme 35 sıra kalmıstı.. işin kotusu isee guyaa yapıcaktım ama ordadas hiç elıme almadım.. annem hemen babamı aradı bıızm oturdugumuz yerı tarıf ettı.. dantelın posetide koyu mavi adam nerden bulsun yani.. :1shok: :1shok: :1no2:

neyse aradan zaman gectı annem,buldum tamam dedi.. süprizzzzz ama ödüm koptuyaa okadar ormusum kaybolcagı tuttu bidee :mymeka: :mymeka:

günaydın kızlar mutlu haftalarzemuszemus
böcüğüm Allah hayırlısıysa tamamına erdirsin çok mutlu olun inşallah:nazar:
diğer kızlar hepiniz iyimisiniz bakim

Back
X