- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın canım benım a.s. öncekı sayfaları okuduum kadarıyla bide sen demıssın şimdi işle ilgili bi problem olmus sanırım.üzme tatlı canını sen bosverkızlarrr selam ben geldımmm
uzun bı zaman gırmedım nete cunku ısyerımle ılgılı sorunlarım vardı bılıosunuzdur vede hala devam edıor hıc acmıyım konuyu ama kendımı toparladım cok sukur suan ıyıyım evdeyım ev kızı oldum cıktım suan evde yemek ogrenıorum annem saolsun suan alıstırma yaptırıor bana..
eee sızlerde ne var ne yok naptınız ?
abbacım cok saol cnm amma cok yapmışım yaa
eve geldım temızlık ettık uydum yenı kalktım benmkıde gelcek 1 saate kadr
offf heycan dorukta hee
off sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm
1 cıkolata getrdı hala acmadım
2 kot pant tsort saclarım fönlu hafıf makyaj
3 tek oğul 3 krdeslar ablası evlı kucuk kız kardesı artvınde okuyo
4 orası bellı deıl benım aılemm 2 hafta beklemeyız 2 gun zor beklerız dıolr cunku 3 toruna bakıyo annem ve bağ bahce ıslerı var oyuzden 21 haz ısteme olcak en fazla o hafta ıcnde söz olcak
ceyıslere son hız devam etmek farz oldu
yemek yıycem abımde pc tamıra goturuyo vırus bulasmış format attrcak gecgelebılırım ama aksama burda olmayannı yolarım
bızdede adet cıkolatayı acarsan kzını vermış olursun
buyuk abımler kalkınca oda kalktı ama kucuk abım ve yengem ozellıkle yengem harıka oldunuzcok yakıştınız ayy cok sevımlısınız falan fılan dedı cok sevdıler yanı
hepsı bayldıbende:jeyyar:
düğün bu yıl olmaz be cnm benım eksık gercekten cok ama bellı deıl
abbacım tmm cnm aksama gel emı 9 10 gıbı burda olurum ınş abım pc gotrsun suan yemek yıycez bıde odamızın seklını deiştrcez
off lısteme baktıkca delı olcam valla daha cok var ceyısı bıtmes
bızde kız camasr mak bulasık mak fırn yatak odası artı mutfak esyası halı perde gerı kalanını o alcak
ama zaten söz olsunda beraber halletcez hepsını ınşsöz olunca hemen nışan kıyafetımı dıktrcem sonra esya alcaz moblya beyaz esya falan baakalımda