2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

:nazar::nazar::nazar::nazar: gözu olanın gözu cıksın:Saruboceq:
hersey cok cabuk ama askla ılerlıyo:asigim: onu cok özledım ya dün gormedım bugunde arac bozulmuş t dağa gttı ınş gelır yoksa bugunde göremıycem ama dıo gelcem askım konuscam gtmıycem merk etme dedı ama bellıde olmasmafoldumben
cnm benım boşver sen onları herkes kötu orneklerı sunuyo bana ama dınlemıyorum zaten amannhihoyyyt mutluluğunum keyfını cıkarıyorum bıde yüzük olsa daha mutlu olcam
aminn böcüğümm benımmm :Saruboceq: :Saruboceq:
sevgılın için hayırlısı olsun kuzum benımmm.. hayırlısı ne ise oyle olsun, Allah denk getırır işlerini bi şekılde sen içini ferah tut tatlım :lepi: :lepi:
yuzukte olcak kısmetse balımmm delikafadulden opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
21 ine surda ne kalmıskı zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kımsenın mutluguna bozmasını izin verme tatlım onların dedıklerı bi kulagından gırsın diğerinden çıksın (duymuyosun gerci goruyosun oyuzden ben sana bi gozunden gırsın bi gozunden çıksın dicem ancak :D:D )
bizde ekimin ilk haftası düşünüyoruz düğünümüzü.bu ay sonunda nikah için tarih alıcaz heyecanım dorukta valla.şu aralar ev kredisiyle uğraşıyoruz inş. kabul edilir de bizde ufak tefek tadilat var onlara başlasak
hoşgeldınn bıdışş a.s. Allah tamamına erdırsın canım :1hug:
kızlarr selam

nasılsınız?anca girebildim eve yeni geldim çok sıcakk yaa ...
hoşgeldın aybuer a.s. :1hug: bugun heryer çok sıcaktı sanırım..

kısslarr bugun kendime 2 caprili picana takımı aldım biri pembe biri yesıl.. çok guzel ceyıs değilde sımdıden kullansammıkı dıyorum :))
bide rengi mavi olan sortlu picana takımı aldım , kenarı dantelli siyah ve beyaz tayt aldım ..beyazı gelınlıgın içine giyicem onun içün aldım acıkcası :))

ipek ve satenleride bi ara hallederiss yaa eylule çok vaarr daa ;-) birazcıkta annemle kuyumcuları dolastık bilezikyi setti benım istedıklerımın fiyatlarını ogrndık.. tabee mısafırlıkten erken çıkıp ancak baktık yoksa ben ancak bu saatte eve gelırdım artıkın :)))

bu arada kısslarr benımkısı lıman yapacaktı bugunnn :(( yok daha teli kapalı.. :(( genelde kıyıya yaklastıgı zaman bile bana cagrı atardı geldım gibilerine :(( off içim sıkkınnn insallah bişeyi yokturrr
:(((:(((:((

herkese merabaaaa (: bende daha buqün üye oldum aranısa katıldım
bende sonbahar qeliniyim kısmetse ya eylül sonu yada ekim başı qibi qün alıcas inş (:

günaydın kızlarrzemuszemus
yamur hoşgeldin canım aramıza hayırlsı olsuna.s.
abbacım sıkma canını bişey olmayacak göreceksin:1hug:

gunaydn dıdemcım nasılsın tatlım hava bugun daha ı bende ıyyım ona bağlı olarak

yağmur h geldın aramıza

abbacım desteğın ıcın cok tsk ederım tatlım:1hug:
21 hazırandan 28 hazırana ertelendı babam emeklı maasını alıp öle gelceklermış o yuzdn yanı
off zmn hıc gecmıyo gıbı:utangac:
dün ablasına gıdemedık yolculuğu vardı 1,5 saat takıldık eve bıraktı gıttı kuyumculara gıttık söz yuzuğü bkatık tektaş bıde bıleklık
tektaşı beğendım 1500 tl ıdı bakalım alcam askım dıo ama ben kıyamam okadr paraya oyuzden 150 200 tl arası bı altın tektaş alcaz ınş:utangac:bı tane beğendı o ama ben beğenmdım ustunde senı sevıyorum yazıyordu ve kalındı nışan yüzüğü ıle hoş durmaz dedım vaktımız pek yoktu haftaya kapalıcarşıdan bakcez onun ark varmış kaydirigubbakcemile5
sonra benı eve kadr bıraktı gıttı bugn ayvalıkta akşam ınş ıst a döncek
off zmn hemen geçse bıde sabah demez mı askım nışanı 15 gun yada 1 ayda da yapabılırz dıe:1shok:nan dedım benım param yok nışanı kız yapıyoda hallederız dedı ama olmas cunku aılem hemen gerı döncek ve sonbaharda olcak gıbı ama kısmet bılmıyom ocak ayında evlenmezsem ıyıdırdelikafadulden
bende 12 tl pıjama takımları aldım gıyyom ama süper kalıtelı resım cekerdım ama pc sorunlu yaa
bence sonbahara kadr halledersın sıkma canını hıc bıseye
enısteden haber aldın mı

iyi sayılırım zarifim gece rüyamda rahmetli babamı gördüm biraz kafam bulanık:delphin:
onun dışında iyiyim çok şükür

:teselli: ayy cnm benım mekanı cennet olsun ınş sen düşündun ondan gördun deıl mı
kuşağını kım bağlıycak cnm senın erkek kardesın var mıCADIARZU
off benımde cnm sıkkın yaa kımse yardım etmıyo para yok cok eksık var:delphin:

:teselli: ayy cnm benım mekanı cennet olsun ınş sen düşündun ondan gördun deıl mı
kuşağını kım bağlıycak cnm senın erkek kardesın var mıCADIARZU
off benımde cnm sıkkın yaa kımse yardım etmıyo para yok cok eksık var:delphin:

canımbenim sağol...bizim sülalede sağ hiç erkek yok dede amca baba...
büyük eniştem bağlar heralde..beni isterken de ondan istemişlerdi

canımbenim sağol...bizim sülalede sağ hiç erkek yok dede amca baba...
büyük eniştem bağlar heralde..beni isterken de ondan istemişlerdi

anladım cnm:teselli: bızde erkek cok sana yollasam yerimseniben 2 enıstem 2 abım var suan babamda var tabı ama buyuk abım bağlar neyse nan duygusallastrman benı:mymeka:
düşündukce daralıyom haa
ayy bana nışanlık modelı bakar msınız yaa:utangac:kabarık olcak gelınlık gıbım

esracım hoşgeldin canım:1hug:
böcüküm sana da fırsatım oldukça modeller bakacamzemuszemus

h.bulduk didemcim..
böcüğüm bende bakarım canım.şimdi almaya gelince öyle oluyor,önceden beğendinde bile kararsız kalıyorsun..şimdi ben mesela gelinlik için çok kararsızım..

kararsızlık yok aslında önce nışanlık modelı harıkaydı ama artık o olmas
aslında hanı böle kabarık tullerden oluyor ya tüller rastgele kesılmış bı kabarıklık kazandırılmış bılmem anlatabıldım mı
etek kısmını öle ısterım mesela

kızlar nasılsnız ?

geçmişi okuyamadım ...yeni okucam...böcükcüm hayırlısı olsun cnm ben de arada bakarım sana nişanlık...ayy ne güzel yaa gelinlik nişanlık bakıosunuz.

bugün askımın doğum günü ama yine 11 e kadar çalışacak.napsam bilmiyorum hediyesini alıp yatagına koymak istiyorum film yaptım b de...

herkese merabaaaa (: bende daha buqün üye oldum aranısa katıldım
bende sonbahar qeliniyim kısmetse ya eylül sonu yada ekim başı qibi qün alıcas inş (:
hoşgeldın canım a.s. Allah tamamına erdırsın..
abbacım sıkma canını bişey olmayacak göreceksin:1hug:
ayy geldı kuzum sabah msj atmıs 8.30da limana gelmısler.. çok sevındımmm zemuszemus zemuszemus bide dio delüü '' 10yıl gelmesem umrun değil'' , ben msj atmısıtım ama msj gonderme basarız dedine gitmedi..
msj atmadım sanmış içlenmişşş sitem edıoo bana ,, ayy kıyamamm aşkımaa yaaa :asigim::asigim::asigim:

abbacım desteğın ıcın cok tsk ederım tatlım:1hug:
21 hazırandan 28 hazırana ertelendı babam emeklı maasını alıp öle gelceklermış o yuzdn yanı
off zmn hıc gecmıyo gıbı:utangac:
dün ablasına gıdemedık yolculuğu vardı 1,5 saat takıldık eve bıraktı gıttı kuyumculara gıttık söz yuzuğü bkatık tektaş bıde bıleklık
tektaşı beğendım 1500 tl ıdı bakalım alcam askım dıo ama ben kıyamam okadr paraya oyuzden 150 200 tl arası bı altın tektaş alcaz ınş:utangac:bı tane beğendı o ama ben beğenmdım ustunde senı sevıyorum yazıyordu ve kalındı nışan yüzüğü ıle hoş durmaz dedım vaktımız pek yoktu haftaya kapalıcarşıdan bakcez onun ark varmış kaydirigubbakcemile5
sonra benı eve kadr bıraktı gıttı bugn ayvalıkta akşam ınş ıst a döncek
off zmn hemen geçse bıde sabah demez mı askım nışanı 15 gun yada 1 ayda da yapabılırz dıe:1shok:nan dedım benım param yok nışanı kız yapıyoda hallederız dedı ama olmas cunku aılem hemen gerı döncek ve sonbaharda olcak gıbı ama kısmet bılmıyom ocak ayında evlenmezsem ıyıdırdelikafadulden
bende 12 tl pıjama takımları aldım gıyyom ama süper kalıtelı resım cekerdım ama pc sorunlu yaa
bence sonbahara kadr halledersın sıkma canını hıc bıseye
enısteden haber aldın mı
hayırlısı olsun canımm benımm :1hug: gec olsunda güç olmasın bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan önemli değil bitanem lafı olmaz yerimseniben babanda haklı mahcup olmak istemıyor sanırım, hayırlısı olsun :Saruboceq: isteme için kıyafet baktınız mı yada söz için.. gerci onlara bakarsınız bi ara .. altınlar daha iyi ,kıyafet bişekılde bulunur ama istedıgın set yada tektas olsun heryerde aynısı bulunmuyor cidden.. bu arada kucuk altın 78 tlye dusmus dun dıcektım unutmusum :))
yok anacım sen bızden once gıdıyonn meh suraa cızdım delikafadulden sen bayrmın 1. gunu ben bayramın III. gunu gelın olcem demekkı benıde gecıcen kıss opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Rabbim insallah hersey istediğin gibi olur tatlım a.s.
bende picanaları 12.5 tlye aldım sonra cekem artık sımdı bulusma için saklıyom sarjları oyuzden cekmedım ama sonra cekıp koyucam zemuszemus zemuszemus
geldı kıss aşkım uyuyo sımdı sabah msjından sonra bende ms cektım belkı musayıt değildir die benım msjın arkadasından hemen aradı 40dkkacık konustuk yetmesede bize napayım kıyamadım gece 1den berı ayaktaymıs , bunu duyduktan sonra dedım zaten hade kapatam sonra konussakta olur die sımdı hoorr horr uyuyor opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy bana nışanlık modelı bakar msınız yaa:utangac:kabarık olcak gelınlık gıbım
ne renk istiosun tatlım,bende netten bulduklarımı koyarım buraya a.s. a.s.
bence ten rengine gore secim yap yada sevdıgın bi renkte olabılır zemuszemus

Back
X