Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr selam
nasılsınız?anca girebildim eve yeni geldim çok sıcakk yaa ...
aminn böcüğümm benımmm :Saruboceq: :Saruboceq:gözu olanın gözu cıksın:Saruboceq:
hersey cok cabuk ama askla ılerlıyo:asigim: onu cok özledım ya dün gormedım bugunde arac bozulmuş t dağa gttı ınş gelır yoksa bugunde göremıycem ama dıo gelcem askım konuscam gtmıycem merk etme dedı ama bellıde olmasmafoldumben
cnm benım boşver sen onları herkes kötu orneklerı sunuyo bana ama dınlemıyorum zaten amannhihoyyyt mutluluğunum keyfını cıkarıyorum bıde yüzük olsa daha mutlu olcam
hoşgeldınn bıdışş a.s. Allah tamamına erdırsın canım :1hug:bizde ekimin ilk haftası düşünüyoruz düğünümüzü.bu ay sonunda nikah için tarih alıcaz heyecanım dorukta valla.şu aralar ev kredisiyle uğraşıyoruz inş. kabul edilir de bizde ufak tefek tadilat var onlara başlasak
hoşgeldın aybuer a.s. :1hug: bugun heryer çok sıcaktı sanırım..kızlarr selam
nasılsınız?anca girebildim eve yeni geldim çok sıcakk yaa ...
gunaydn dıdemcım nasılsın tatlım hava bugun daha ı bende ıyyım ona bağlı olarak
yağmur h geldın aramıza
iyi sayılırım zarifim gece rüyamda rahmetli babamı gördüm biraz kafam bulanık
onun dışında iyiyim çok şükür
:teselli: ayy cnm benım mekanı cennet olsun ınş sen düşündun ondan gördun deıl mı
kuşağını kım bağlıycak cnm senın erkek kardesın var mıCADIARZU
off benımde cnm sıkkın yaa kımse yardım etmıyo para yok cok eksık var![]()
canımbenim sağol...bizim sülalede sağ hiç erkek yok dede amca baba...
büyük eniştem bağlar heralde..beni isterken de ondan istemişlerdi
hoşgeldın canım a.s. Allah tamamına erdırsın..herkese merabaaaabende daha buqün üye oldum aranısa katıldım
bende sonbahar qeliniyim kısmetse ya eylül sonu yada ekim başı qibi qün alıcas inş![]()
ayy geldı kuzum sabah msj atmıs 8.30da limana gelmısler.. çok sevındımmm zemuszemus zemuszemus bide dio delüü '' 10yıl gelmesem umrun değil'' , ben msj atmısıtım ama msj gonderme basarız dedine gitmedi..abbacım sıkma canını bişey olmayacak göreceksin:1hug:
hayırlısı olsun canımm benımm :1hug: gec olsunda güç olmasın bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan önemli değil bitanem lafı olmaz yerimseniben babanda haklı mahcup olmak istemıyor sanırım, hayırlısı olsun :Saruboceq: isteme için kıyafet baktınız mı yada söz için.. gerci onlara bakarsınız bi ara .. altınlar daha iyi ,kıyafet bişekılde bulunur ama istedıgın set yada tektas olsun heryerde aynısı bulunmuyor cidden.. bu arada kucuk altın 78 tlye dusmus dun dıcektım unutmusum :))abbacım desteğın ıcın cok tsk ederım tatlım:1hug:
21 hazırandan 28 hazırana ertelendı babam emeklı maasını alıp öle gelceklermış o yuzdn yanı
off zmn hıc gecmıyo gıbı
dün ablasına gıdemedık yolculuğu vardı 1,5 saat takıldık eve bıraktı gıttı kuyumculara gıttık söz yuzuğü bkatık tektaş bıde bıleklık
tektaşı beğendım 1500 tl ıdı bakalım alcam askım dıo ama ben kıyamam okadr paraya oyuzden 150 200 tl arası bı altın tektaş alcaz ınşbı tane beğendı o ama ben beğenmdım ustunde senı sevıyorum yazıyordu ve kalındı nışan yüzüğü ıle hoş durmaz dedım vaktımız pek yoktu haftaya kapalıcarşıdan bakcez onun ark varmış kaydirigubbakcemile5
sonra benı eve kadr bıraktı gıttı bugn ayvalıkta akşam ınş ıst a döncek
off zmn hemen geçse bıde sabah demez mı askım nışanı 15 gun yada 1 ayda da yapabılırz dıe:1shok:nan dedım benım param yok nışanı kız yapıyoda hallederız dedı ama olmas cunku aılem hemen gerı döncek ve sonbaharda olcak gıbı ama kısmet bılmıyom ocak ayında evlenmezsem ıyıdırdelikafadulden
bende 12 tl pıjama takımları aldım gıyyom ama süper kalıtelı resım cekerdım ama pc sorunlu yaa
bence sonbahara kadr halledersın sıkma canını hıc bıseye
enısteden haber aldın mı
ne renk istiosun tatlım,bende netten bulduklarımı koyarım buraya a.s. a.s.ayy bana nışanlık modelı bakar msınız yaakabarık olcak gelınlık gıbım