- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
gerci bizde şile gidebilir hem nişanlımın babasının mezarı orda onu ziyaret ederiz hemde şilede güsel karadeniz dedinizde aklıma geldi hatta ben organize edeyim aşkıma süpris oldu ayy bu cok güsel oldu
ilk söz yüzüklerimiz takıldıgında gitmiştik rahmetlinin mezarına ben nişanlımı ilkkez aglarken görmüştüm baba kalk bak geliini getirdim bi gör nolur demiştim yazarken bile aglamak imkansız birbirimize sarılıp aglamıştık :sinifsinif:
tek çocuk olunca bütün beklentiler bende birikiyo canım ...anneme dedim geçen gün tek olmak benim tercihim değildi diye...biraz da zor bir ailem var o yüzden işim zorlaşıyor daha çok.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş hayırlısı her zaman...
günaydın kızlar..hayırlı cumalar.
pastacım çok hoş gelinlik.
didemcim çok şükür hallettin işlerini.
bugün benm keyfim yerinde çok şükür..ama bazı haberlerim var..dün demiştim ya fiyat vericekler,17 mlyar istediler ev tadilatı için,bizde vazgeçtik yaptırmıycaz,onun kirasıyla başka bi yerde içi yapılı ev tutucaz..ailelerde öyle yapın,benm nişanlımın bu zmana kadar birikmiş tüm paramızı vermek zorunda kalıcaktık,eve gömmeyin dediler,bizim için çok daha iyi oldu..
tek çocuk olunca bütün beklentiler bende birikiyo canım ...anneme dedim geçen gün tek olmak benim tercihim değildi diye...biraz da zor bir ailem var o yüzden işim zorlaşıyor daha çok.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş hayırlısı her zaman...
valla böceğim bu istek meselesi cok kötü ya insanları zor durumda bırakıo bide böle isteye isteye sanki karşı tarafı sömürmek gibi geliyo olsa zaten insanlar niye yapmasın valla böle insanlarla ugraşmak zor
demekki kardeşler aynı benimkide ablamın yatagını ne zaman cıkartcas ne zaman odamı düzeltcez deyip duruyo
genelde herkesin sorunu aynıı
bnmde nişanlımın maddi durumu iyi değil. düğünümüze iki buçuk ay kaldı yaklaşık. şafak azaldıkça stres artıyor. Allah yuva kuran herkesin yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq: mobilyalarımızı ağustos ayında alıcaz beyaz eşyalarımızı aldık çok şükür. bu gün kredi için başvuruda bulunmuş nişanlım. çok üzülüyorum aslında böyle olduğu için:1no2: ama zorluk çekilmedende evlenemiycez galiba. nişanlımın ailesinin hiç bir katkısı yok bize beni en çok üzende bumafoldumben
sızn nışanlılık donemı cok kısa olcak
o yuzden sıkışmanız cok doğal cnm
ama olsun evlenınce calıscaksan beraber odersınız
bızm gene 9 ayımız falan var ınş halolur
kalanlarıda takst yapıp oderız
cunku ben calıscam
böcük senin düğün ne zamandı tatlım ?
9 ay içerisinde bi çok eksiğinizi giderebilirsiniz.. yerimseniben
zaten sen bi çoğunu aldın..
bende evlendikten sonra çalışıcam elim mahkum yoksa geçinemeyiz
düğün borçlarımız artı birde kiracı olucaz..
Allah sağlık versinde çalışalım zaten evde olmak sıkıcı gelir bana yıllardır çalışmaya alışkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?