2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

prensescim acıkcası ben pek beyenmıyorum ama senın içine sindiyse sorun yok opuyorumnanaktankkdan var öyle yaptıran bakabilirsin onlarınkıne..evlılık hazırlıgı topişinin davetiyer kısmından a.s.

sağol aybuercım evet cıvıl cıvıl çok spor bi evımız olcak :asigim: eşimle ıkımızde oyle klasık syleri sevmıyoruz acıkcası..sankı evde biresmıyet gereklıymıs gibi oluyor :)) (tabi bu bızım fıkrımız)

bizde davetiye olarak öyle klasık değil ama çok artıstıkte değil..spor bişi bakıcaz yanı..davetiyenın sporunu bulduk bi kaç tane ama içinden karar veremıyoruz bizde hangisini yaptırsak die..

bu arada esra ne sayıyor ? :) son 2saate kalan nedir.. bi çözemedim :))

bende cok sıcaktı hava bi duş aldım bişilr atıstırdım birazdan alacakaranlığa bakıcam dvd den gerci izlemıstım ama napıyım edwardı gormeden duramıyorum :)) (aman benımkısı duymasın kaydirigubbakcemile3)

son 30 dk kaldı
oleyyyyyyyyy eve gtmek ıstıyomm saclarımı yıkayıp kk rahat takılmak ıstıyommzemuszemus

günaydın kızlar...

bugün ıraklı müşteri geldi mal teslimi var yoğun olacak gibi...sabah sabah bir koşusturmaca başlasdı.

günaydın kızlar..
bugün çokkkk mutluyum,dün akşamda,heyecandan uyuyamadım evimzi tuttuk :sm_cool:
her yeri tadilatlı,sadece saten boya yaptırcaz,o da zaten eskisi de saten olduğu için,bir ruloyla boyamaya bakar.onun dışında herşeyi tam.beyaz eşyalarımızı,mobilyalarımızı çağırcaz.perde ve halı kalıyor en son artık.heyecan da gittikçe artıyor zemuszemus

esracım hayırlı olsun eviniz çok sevindim yaaaa:1hug: zaman hakikaten azaldı şaka maka
benim de eksiğim bi mutfak halısı perdesi ve yatak odası perdesi kaldı çok şükür..gerisi kıvır zıvırkaydirigubbakcemile3
aybuercim sana da kolylıklar diliyom cicimŞeniz

sağol canımm.zaman gerçekten de çabuk geçiyor.ramazanda geliyor..ev le ilgili herşey kafamızda belli allahtan yoksa sil baştan daha zor olurdu.aldığımız eşyalarda ev e de tam oluyor neyse ki.

ohh ne guzel valla süper
evde tmm esyalarda:lepi: bı sız eksık kalmışınız onada cok az kaldıı
nan sız gıdınce ben ne etcem burda:gitme:

bızm bıseyımız tmm deıl

böcüküm kıyamam sana ben yaaa
bırakır mıyız seni burda gız:1hug: senin de koşturmacan başlıcak hayırlısıyla...sonra yavaş yavaş gidecez birer birer:Saruboceq:

ohh esracım her şey bitmiş ne kalmıs ki...didemle senin hazırlıklar bitti.

böcüküm biz de beraber abslarız hazırlıklara kızlar evli olaraktan tecrübelerini paylaşırlar artık bizle::)

tabi ki de yardımcı oluruz, bide bu işlere bi başlayınca Allah gerçekten yardım ediyor kızlar,çorap söküğü gibi herşey halloluyor,o yzden hiç kafaya takmaya gerek yok,Allah hepimizin işini rast getirsin.

böcüküm kıyamam sana ben yaaa
bırakır mıyız seni burda gız:1hug: senin de koşturmacan başlıcak hayırlısıyla...sonra yavaş yavaş gidecez birer birer:Saruboceq:
ŞenizŞeniz cnm benım
tabi ki de yardımcı oluruz, bide bu işlere bi başlayınca Allah gerçekten yardım ediyor kızlar,çorap söküğü gibi herşey halloluyor,o yzden hiç kafaya takmaya gerek yok,Allah hepimizin işini rast getirsin.

bi başlasak gelır belkı ama baslayamıyozkı:gitme:

günaydın kızlar..
bugün çokkkk mutluyum,dün akşamda,heyecandan uyuyamadım evimzi tuttuk :sm_cool:
her yeri tadilatlı,sadece saten boya yaptırcaz,o da zaten eskisi de saten olduğu için,bir ruloyla boyamaya bakar.onun dışında herşeyi tam.beyaz eşyalarımızı,mobilyalarımızı çağırcaz.perde ve halı kalıyor en son artık.heyecan da gittikçe artıyor zemuszemus

esracım cnm bayadır yoklum gelısen haberlerdende haberım yok cnmcım evınızı tutmussunuz hayırlısı olsun cnm yoksa sende mı tadılattan vazcaydın kızz..
belkı haberın vardır ama yıne soylıyım kendı evımızı kıraya vermeyı dusunduk suan annemın yanından ev tuttuk ve ev sıfır yenı bına ve ılk bız oturcaz nasıl amalaelaelaelaelaesositososito
bı sene sonra kendı evımızı de satmayı dusunuoruz o sure zarfındada para bırıktırmeyı ve yenı eve tasınmayı dusunuyoruz tabı hayırlısı neyse o olsun...
eee sen naptın cnm heyecan felan varmı?

böcüğüm geçmiş olsun..
basshakcım h.geldin. a.s.
mnilyacım nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik..
benmde gelinliğim kırık beyaz,haftaya salı provaya gidicm,resimlerini çekicem,koyarım burayada.
bu arada ev işi bizimde öyle bugün inşş.tutarız da başlarız artık bir an evvel,evin içi yapılıymış,bu durumda bir tek ev boyancak,Allahtan mobilyaları beyaz eşyalrı hepsini aldık,sadece çağırcaz.

cnm gecmısı okuyunca anladım kı sızde bızım kafadan cıktınız kaydirigubbakcemile3
bızde evı kıraya vermeyı dusunduk cunku evın ıcı 20-25 bın tl tadılat ıstıo yanı dekorasyoncu ole dedı bızım dusuncemız suan ıcın tadılata gırmeyıp kıraya vermek sonra bıraz para bırıktırdıkmı evı satılıga cıkarcaz satıncada yenı bınadan kaba daıre alıcaz ve ıcını kendı dılegımızce yaptırcaz nasıl fıkır ama?
pekı sız ne yapmayı dusunuyorsunuz canım?

esracım cnm bayadır yoklum gelısen haberlerdende haberım yok cnmcım evınızı tutmussunuz hayırlısı olsun cnm yoksa sende mı tadılattan vazcaydın kızz..
belkı haberın vardır ama yıne soylıyım kendı evımızı kıraya vermeyı dusunduk suan annemın yanından ev tuttuk ve ev sıfır yenı bına ve ılk bız oturcaz nasıl amalaelaelaelaelaesositososito
bı sene sonra kendı evımızı de satmayı dusunuoruz o sure zarfındada para bırıktırmeyı ve yenı eve tasınmayı dusunuyoruz tabı hayırlısı neyse o olsun...
eee sen naptın cnm heyecan felan varmı?

evet canım işte bizde evi yaptırmaktan vazgeçtik,bizede 17 mlyar istediler,ki kesin daha fazlası çıkardı,bu ay tekrar kiraya verdik onun parasıyla da şimdi içi yapılı bi evde oturcaz bizde,birebir karşılıyor zaten kirayı da,ilerde ne olur şu an için düşünmyrm,tek düşündğm evimi kuruym,şu kınaydı düğündü atlatıyım.balayına gidip yorgunluğumuzu atıyım.o zaman bir ohh çekicem kaydirigubbakcemile3
biz ana kuzuları kaydirigubbakcemile3 benm evimde anneme çok yakın.
heyecan gün geçtikçe artıyor canım bende senin nasıl durumun delikafadulden

Son düzenleme:
Back
X