2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

portakal suyu neyım ıc meyve tüket daha cok hasta olmadan aman hastayım deme kendıne cok ı bak anacım bıde senı dusunmeyım

portakal suyu neyım ıc meyve tüket daha cok hasta olmadan aman hastayım deme kendıne cok ı bak anacım bıde senı dusunmeyımŞeniz

geçmiş olsun nehircim ıhlamur ada çayı gfalan iç içebiliyorsan ilaç imeyi sevmiyorsan..zararlı zaten vücudu alıştırma k ben de çok sevmem...

Ya tükandayım ne içeyim şimdi..Uf puf..Eve gitmek istiyorum uyumak istiyorum..Zaten ev oldu otel..Sadece uyuyorum..Ayy ne yapsam eve gitsemmiki??? Anacım bakardı misler gibi bana..

İyi demişsin bacım..Tabiki yerimiz beyimizin yanı..
Uzakta değilmiş zaten 45 dk mesafemi..Üstelik aynı şehirde
..

evet uzak sayılmaz ama bizim evden ilk defa kız çıkıcak o yüzden biraz gerginler işte
kayınvalidem,kayınpederim,görümcem o kaar iyi insanlar ki binlerce kez şükürler olsun böyle bi aileyle karşılaştığım içinsositososito

Allah tamamına erdirsin canım Allah daim etsin iyiliklerini inşallah..
İlk kız zor olur ablamdan biliyorum..Evde evlilik lafı edilemezdi..Ama şimdi babam bile benim olmayan evliliğimden bahsedebiliyo..Geniş bi aile olduk artık..

uyy sıkıdım
bugun cok rahatsız hıssedıyom kendımı neden bılmem ama otursam oturamıyom kalksam olmuyoo anlamadım yanı
renunu uzak deılmış nan ben aılemden uzak olmak ıstıym ama annemle babama yakın olmak ıstıyom bız 5 kardeşz hepımız aynı mah. hıç çekılmıyo:roflol:

Ben gittikçe fenalaşıyorum böcük,midemde bulanmaya başladı..Başım çatlayacak ağrıdan..

nehircim nasıl oldun hasta olmuşun sanırım,bugün hiç giremedim kuaföre falan gittim manikür yaptırdım,aşkımda aradı 2 kez uzun uzun konuştuk :)) ayy kızlar 5 günüm kaldı aşkımı görmeme :))) bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,iyi iyi başladık kalabalıklaşmaya,benim düğün yerim tutuldu,tarihimde 10 ekim :) minilyacım sende 10 ekimi tutcan sanırım aynı gün gelin olucaz inş hayırlısıyla :))

Çok şükür daha iyiyim canım, teşekkür ederim..Eve geldim babam portakal sıktı, annem ıhlamur yaptı ilaç içtim 5 saat uyudum..Saat 9'da kalktım.1 saat önce yani.Kalkıncada limonlu çorba içtim, gene portakal suyu içtim..Üzerimde battaniye yatarak dinleniyorum..Bayaa iyiyim..Baş ağrım geçti çok şükür..
Teşekkür ederim canm :)
Allah tamamına erdirsin inşallah..10 ekim...Gününün belli olması ne güzel..

aman iyi canım geçmiş olsun,iyiymişn çok şükür yat dinlen ,zaten dinlenmeden geçmez,yalnız brişey farkettim topicte biri hasta oluyor,sonra diğerleride olmaya başlıyor sırayla bak banada geçirmeyin,kendinize iyi bakın,5 gün sonra aşkımı görmeye gitcem,hasta etmeyin beni :)))

Kızlar kimse yok tabi bu saatte iyi geceler hepicinize canlarım.nehirim geçmiş olsun bitanem

merhabalar kızlar lady roselin nasılsınız?

lady az kalmıs canım ya 5 güncük :)

ayy yaa ben de 10 ekim istiyorum 8 ekim bzim yıldönümmüz ama tabi undan daha kimsenin haberi yok tarihimiz belli değil..hayıırlısı...

iyiyim canım sen nasılsın,evet ya 5 gün az kaldı ,çok şükür :)) bende hep 24 ocak istemiştim 24 ocakta bizim yıldönümümz,ama kısmet değilmş,olsun herşeyin hayırlsı neyse o olsun hepimiz için :)) hem bakarsın seninde 10 ekim olur,hiç belli olmaz bu işler,siz neyi beklyrsunuz canm

bakalım canım haırlısı artık.

bend e iyiym canım.işte gece gece annemle dolapları bir kolaçan ettik nerelere ne çeyiz koymusuz diye öyle takılıyorum.

biz aslında bişey beklemiyoruz evliliğe biraz daha hazır olmayı bekliyoruz niaşnlıma kalsa 2010 bakalım artık o kadar da çok nişanlı bekleme taraftarı depğilim ben.

Sağolun canlarım..Hiç sorma biri hasta oldu sonra herkes :))
Ama bu havalarda dışarıya çıkıpta hasta olmamak elde değil..Gerçi burnum fala akmadı daha..Belki aksaydı rahatlardım..

Layd cim canım çok sevindim çok az kalmış..Sakın üzülüpte gelme buralara..Çok özledim onu öyle bıraktım oralarda diye :)) Birbirinizi gördüğünüz anların tadını çıkarın :)
Hadi hadi aybuercim sende 10 ekim'de yap düğünü..Düğün günü olsun 10 ekim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…