2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aybuercim ölümlü dünya ne bekliyorsunuz..Evlenin gitsin..En güzel en heyecanlı yıllarınızı sevdiğinizle aynı evde, aynı hayatta geçirin dimi ama.

nehircim daha iyisin demi geçmiş olsun...

bakalım canım hayırlısı askıma bu tarihi söyleyeceğim bakalım ailesi iki bayrama rası demişti zaten.nişanı 4 ekim istemiştim yattı insalalh düğün ekime kısmet olur.

Aybuercim ölümlü dünya ne bekliyorsunuz..Evlenin gitsin..En güzel en heyecanlı yıllarınızı sevdiğinizle aynı evde, aynı hayatta geçirin dimi ama.

ahh ahh canım öyle ama ben hazır gibiyim ama nişanlım hiç hazır değil daha işimi düzene koymam lazım arabamı almam lazım diyor.allahtan ev sorunu yok yoksa hepten yanmıstım :) ben de su an düşünüyorum accaba evlensem nasıl olurum alışabilirmiyim diye ama alışırım sanırım hemen.geç olsun güç olmasın diyorum artık.

yani öyle tabi aslında çok uzatmıycaksın ama şartlar işte uygun olması için mecbur bekleniyor,biz 2,5 yıldır nişanlıyız,bi 3,5 yılda daha öncesi var,ama üniverste 1 de tanıştık kafadan 4 yıl okulmzdu zaten,insanlarda bide sürekli sorar ne zaman evlenyrsnz diye,bıktım cevap vermektn ,ama yinede zaman geçiyor işte yaa bi şekilde,bide aslında sorun evlenmek değil,önemli olan sonuç iyi olsun inşş.hepimizn için..

sağol canm ya ama bende onu düşünmyr değilim beraber geçirceğimiz 3 günün keyfini çıkarmak istiyrum,o ayrılık anını hiç düşünmek istemiyorum : ( bidaha ne zaman görücem hiç bilmyrm çünkü,h.sonu belki msn de görürm ama onun dışında bidaha gidermym oraya bilmiyorum

aklısın canım sonuç önemli geç olsun güç olmasınn diyorum ben de hep.sözümüz aceele olustu bizim ki acele olmasın gerektiren br sebebimiz yoktu sadece dısardan görenler ne der falan giblerinden hemen olmustu düğn için acele etmiyoruz.ama ben çok bekleme taraftarı da değilim.gönüller bir olsun sorun olmasın her şeye razıyım ama bazen bazı sorunlar çıkıyor ufak tefek neden gelmiyor neden gitmiyor gibilerden ondan sıkılıyorum nişanlılıktan.ben evn tek çocuguyum annemler istiyor ki damatları çaok gelsin gitsin damat değil oğul gibi olsun ffalan bu sebeblerden sıkılıyorum bazne nişanlılıktan.bir an önce evlenmek istiyorum.

ladycim ben 6 ay görmemiştim nişanlım askerdeyken bazı zamanlar 15 gün lolmustu telefonla görüşmeyeli dıs göreve gittiiginde.sen çok sanlsıın benimkinin izne geldiği zamanda seninkinin askerliği bitmiş oalcak.çeyiz hazırlıgının tadını çıkar.geldiğinde de düğün telası baslar sonra hep berbaersiniz insallah.

hmm anlıyorum canm haklısın bizimde hani daha rahat edelm diye 3.sınıfta nişanlandık,gerçektende çok daha rahat ettik,ama canım evlendikten sonra daha çok istemiyceklermi gelmenizi çünkü bu sefer sende ev dışında olcan,senide görmek istycekler,

Hatırladım aybuercim böyle bir konun vardı..Seninki pek hoşlanmıyor ev gezmelerinden herhalde..
Ne yapacaksın erkek normal..Tabi ailelerde hep bekler..Onlarda kendilerince haklı..Kızımızı veriyoruz oda ailemizden oluyor, ziyaretler yapılsın istiyorar..Gerçi evlendikten sonrada devam eder bu muhabbet ama gene daha rahat olursun ailene karşı..
Bide senin bir sıkıntın vardı.O ne oldu? Hani kayınvaliden,eltin falan..Şimdi nasıllar onlar.Hala öyle mi devam ediyor kayınvalidenin tutumu?
Bu arada araba falan boşver ikna ikna et, evlendikten sonra alır.Ne acelesi varki arabanın.

Lady cim nereye gidecek usta birliğine belli oldumu? Dağıtım izni için gelmeyecek mi İstanbula?

çok doğru söylüyorsun canım allaha çok şükür ediyorum zaten,hergün 2 kere arıyor,daha ne istiym ki,işte yinede insanın elinde olmuyor ama bunları düşünp moral bulmam lazım,başladım canm işte baklm çeyiz a.verişine,bişey alıp listedekilerin üstünü çizmek çok zevkli oluyor :))

Lady cim nereye gidecek usta birliğine belli oldumu? Dağıtım izni için gelmeyecek mi İstanbula?[/B][/QUOTE]

yok canım kısa dönemlerde usta birliğide aynı yerde oluyor,dağıtım izninide işte bu cuma gttiğimizde onu alıcaz ama yine otel ayarladık orda kalıcaz istanbula gelmycek yani,öyle işte 2 akşam kullancak pazar 5 de teslim olcak bizde onu bıraktıktan sonra 6 uçağıyla geri döncez,daha sonra yine izin kullanabilr ama istemiyorum ben erken bitirsin gelsin hayırlsıyla

hasret çekmek çok zor tabiki ama kavusmak heyecanlandırıyor.sen su an farkında deilsin ama günler yaklaştıkça anlayacaksın.

evet çok zevkli oluyo ben bu araalar almıyorum bişey ama steye bakıp duruyorum sürkli var mı gözümden kaçan bir eksik diye :)

bende bakıyorum ve daha bir çok eksiğim var tamamlamaya çalışıyrm işte bakalım,yaarın yine gidip bakıcam bişeyler,kızlarrr ben kaçıyorum hepinize iyi geceler

Hımm bilmiyordum lady cim öyle olduğunu..İyiymiş ozaman.Nereye düşecek alışacakmı falan filan gibi korkuların olmayacak..Hayırlısıyla bitirip gelsin inşallah..

Aybuercim canını sıkma herşey yoluna girer..Siz başlamışsınız bikere inşallah herşey tamamına erecek merak etme :)
Geç olsun güç olması ne diyelim..
O konuyuda iyi yapıyorsun..Samimi olma diyemem tabi ama genede aradaki mesafeni hep koru, sana zarar gelmesin, ağızlarında laf hiç olmasın ..

Lady cim iyi geceler..Allah rahatlık versin..

ben geldim aybuer.hatta sabah 6 dan beri burdayım.olur mu?yoksa illa 2009 sonbaharı mı evlenmem lazım?

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kim var kim yok bakayım dedim.çok işim var.temizlik yapcam falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…