Kızlar hiç gelemiyorum kusura bakmayın..Hep aklımda ama yılbaşı dolayısıyla işler çok yoğundu bilgisayara oturacak vakit bulamadım..Yorgunluktan öldüm bittim..Boş bulduğum aralarda hep uyudum..Şimdiden sonra girerim inşallah..
Yeni yıl benim için yaşlanmaktan ibaret..3 senedir iyi geçmiyor senenin tamamı...Bu seneden hele hiç umutlu değilim..
He bide yılbaşı kutlamasına karşıyım..Bizim olmayan birşeyi kutlamak bana anlamsız geliyor..O akşamda aynı zamanda Mekke'nin Fethiydi..Mekke'nin fethini kutlama programına gittik..Tasavvuf müziği eşliğinde semazenleri seyrettik..Dünya 1.siniden Kur'an-ı Kerim dinledik..Bide Filistinli kardeşlerimize dua ettik tabiki..Ben böyle girdim yeni yıla..Ama hele bu seneden hiç ama hiç umutlu değilim..
Dün akşam en yakın arkadaşımın sözü varmış...Bana pazartesi söz günü hakkında kesin günü söyleyecekti..Öyle konuşmuştuk...Yıllardır birbirimizin söz, nişan,düğün gibi olaylarının birinci davetlisiyiz..Sözleneceğine çok sevinmiştim..Çarşamba haber bekledim gelmedi..Demekki 1'inde yapmaktan vazgeçtiler dedim..Bugün sözlendiğini öğrendim..Msn iletisine yazmış..Söz olmuş galiba dedim..Ayy evet nehir çok özür dilerim unuttum falan filan..Öyle işte onada canım çok sıkıldı..Ben haber bekliyordum, çok saçma oldu çağırmaması..
Kimse değer vermiyor bana bunu anladım..Ben yeni yılın ilk günlerinde böyle bir olay geldi başıma..Hiç tahmin etmezdim, yapmamamlıydı böyle birşey..Geri kalan günler ne kadar korkunç geçecek demekki...
Okudunuz ve hakkaten topiğe uğramaman daha iyi dediniz dimi :)) Napiim bende havadisler böyle :)))
mınılya ben bılıyodum sankı 10 ekımı:) ınş banada yakın ha nışana gelemedım ınş düğüne gelcem olmadı evıne olmadı bebeğını gormeye:roflol: bu arada düğün salonlarının yolladığı kuaforler ığrenc oluyo benden demesı helede o semt bızım semtte ben dıyemde sana gıt bak anlaştıkları kuafore derım
roselın h geldın nan
kızlar bi terslik çıkmazsa bende inş. 2009/eylülde hemen ramazan bayramından sonra evlenicem
yaz gelinleri topikine takılıyordum aslında ama şartlar sonbahar gelini olmaya itiyo :))
bende sizdenim fıstıklar :))
ya aslında evet öle olur bak benım kuaforum var guney hastanesının altında super valla ılgılerı felan sac yapımı super cok begendım bıde porselen makyaj gelınsacı ıste manıkur oje felan hepsını 140 ytl ye yapıoo normalı ıse 100 dedı normal makyajı yanı..valla ben nısan sacı yaptırdım ya 65 ytl ye herseyımı yaptı ve herkes cok begenmıstı sacımı..
kızlar bi terslik çıkmazsa bende inş. 2009/eylülde hemen ramazan bayramından sonra evlenicem
yaz gelinleri topikine takılıyordum aslında ama şartlar sonbahar gelini olmaya itiyo :))
bende sizdenim fıstıklar :))
Hofff Pofffffff canım sıkılıyor.böcük ya kredi kartı olmadan taksit yapmaz mı bu beyaz eşyacılar senet sepet falan
nan yoksa adı sükse evıta mı:1shok: nerde o adını de hele
Hofff Pofffffff canım sıkılıyor.böcük ya kredi kartı olmadan taksit yapmaz mı bu beyaz eşyacılar senet sepet falan
sen ıste arcelıkten ben sana yaptıram cnm sorun ettığın şeey bak ıstersen takst erteleme ve ındrımde cabası sen yeterkı isteyerimseniben ebn enıstemın kredı kartyla aldım ama puan kazansın dıe çakal enıstem kandrdı benıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?