2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

İyi hadi bakalım hayırlısı olsun..10 ekim ha..Daha yeni geçtik kız 10 ekimi :))
Şaka şaka ne kaldı şurda hemencecik geçiveriyor ay dediğin..İş maaş almaya gelince bir türlü gelmiyor :))
Yeni iş arkadaşında hayırlı olsun kolay gelsi sana..

mınılya ben bılıyodum sankı 10 ekımı:) ınş banada yakın ha nışana gelemedım ınş düğüne gelcem olmadı evıne olmadı bebeğını gormeye:roflol: bu arada düğün salonlarının yolladığı kuaforler ığrenc oluyo benden demesı helede o semt bızım semtte ben dıyemde sana gıt bak anlaştıkları kuafore derım

roselın h geldın nan

Nehircim okudum yazınıda cok gec okumus oldum sanrım herkes bı yorum yapmıs tabı bende bısıler demeden gecemıcem..
canımcım ınan sen cok temız kalplısın herkesı dusunuyosun ama karsındakı ınsanlar sana layık senın tarzında olan ınsanlar dııl aksıne rahat ınsanlar..
benımde öle arkım vardı ınan cok kırdı benı anlatırsam duddagın ucuklar ama ben salladım amannn sıldım ne olacak ole arkım olucagına hıc olmasın kafam rahat huzurluyum cokta tınnn ben takmam öle bana yanlıs yapanı sılerım..bana arkamdan sey demıs o böle yaparsa arkadassız kalır demıs asıl hatayı o yaptı ama bana gelıp hem suclu hem guclu bunları söluyo bıraz ıcımde sey vardı ona karsı sevgı ama oda bıttı..o yuzden Allah ım bana gosterdı yuzunu daha cok memnun oldum o yuzden ben ınsanları takmıorumm bana yanlıs yapınca bıtırıyorum..
ya artık kırılmak uzulmek ınan ıstemıorum..belkıde yanlıs yapıorumdur haklı olabılırde ama ben böleyım huyum bu..benı bu saatten sora kımse degıstıremez..

nehırcım uzulmene ınan degmez bı gecıs surecı ıcındesın..bosluktasın senı anlayabılıorum bu durumları bende yasadım..yasadıkca hayatı öğrenıosun ınsanları yakınlarını belkı cok agırına gıdıor kabullenemıosun ama napıcaksın o yuzden hıcccc takılma o öle yapmıs bu böle yapmısss sonra valla kendıne edersın..ben cok kendımı yedım defalarca neler yasadım ne ettım ne buldum...kendı saclarımı yoldum basımı duvarlara vurdum ne olduuu bı baktım karsımdakı ınsan hıc bısey olmamıs gıbı hayatını surduruor bı tek özur dılemıo haksız oldugu halde...dedım yaaa satmısım dunyanın anasını...kımse benden daha önemlı dıılll..artık hep ben sadece ben..
suan senın halını anlıyorum o yuzden ınan takma kafana bu gunlerde gecıcek..zaman sonra neden uzulmusum aman be dıceksın sonra hayatını degıstırecek bı ınsan cıkacak..bak göruceksın cok mutlu olucaksın...Şeniz

ya aslında evet öle olur bak benım kuaforum var guney hastanesının altında super valla ılgılerı felan sac yapımı super cok begendım bıde porselen makyaj gelınsacı ıste manıkur oje felan hepsını 140 ytl ye yapıoo normalı ıse 100 dedı normal makyajı yanı..valla ben nısan sacı yaptırdım ya 65 ytl ye herseyımı yaptı ve herkes cok begenmıstı sacımı..

kızlar bi terslik çıkmazsa bende inş. 2009/eylülde hemen ramazan bayramından sonra evlenicem
yaz gelinleri topikine takılıyordum aslında ama şartlar sonbahar gelini olmaya itiyo :))
bende sizdenim fıstıklar :))

kızlar bi terslik çıkmazsa bende inş. 2009/eylülde hemen ramazan bayramından sonra evlenicem
yaz gelinleri topikine takılıyordum aslında ama şartlar sonbahar gelini olmaya itiyo :))

hoşgeldın cnm aramıza sen tarıh belırledın mı?
valla bende ramazan sonrası 26-27 eylul ıstıodum ama bak bızım nışanda öle oldu mıllet taılde oluo bekledıgın kısıler bıle gelemıo bence 3 ekım veya dıger hafta 10-11 ekım ıyı sen bılın tabıkı ?
bız tarıhı belırledık 10 ekım 2009:lepi:
neler aldın cnm ceyızıne neler eksık suan?hadı anlat bakem?
kıraya mı cıkıcan yoksa ev tadılatımı zorluyoo...

Böcükcüm hemen de görmüş benim geldiğimi :)
Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Nehircim senin durumnnu çok iyi anlıyorum.elbet üzüntülerini bizle paylaşki azalsın.benimde bi ark var.sevdiği bi çocu vardı.herşey tamam olmuştu yıllarca beraberdiler.tam artı söz yeri günü kıyafeti falan hayal ediliyodu hatta aile içinde bile rahatça konuşuyodu ki çocuk bi anda herşeyden elini eteğini çekti aramamaya başladı soğuk konuşmalar falan derken bi de baktık ki ark.mı terk etmiş.hemde bi başka kız için.ve sora duydukki gitmiş onla nişanlanmış ve sorada evlenmiş.nasıl zor bi durum olduğunu bilirim.
O ark.nın sana yaptığına gelince bence hiç takmaya değmez.bende ne kazıklar yedim az buz değil.neler neler.sora varya hani derler ya sümük bile atmadı diye aynen öyle oldu.yani olan bana oldu.demekki insanlara çok değer vermeye gelmiyor.sora hatta hata onun olduğu halde tekrar dost olmak için ben peşinden koştum ama o salladı beni.ben bööleyim birine kanım ısındımı geri hatasıda olsa kopmak bana zor geliyor

Minilyacım hayırlı uğurlu olsun tatlım tarihin
Elisaa hoşgeldin sen de :))

nan yoksa adı sükse evıta mı:1shok: nerde o adını de hele

la sen benı mı takıp edıyon çakalllŞeniz h geldın barı
herkesın bı tarııhı var benım gocam bılem yok bulsam hemen evlencem ama yokkı:roflol:

roselın ben gorurum adamıda öle yakalr ındıre gandı yaparım:jeyyar:

Hofff Pofffffff canım sıkılıyor.böcük ya kredi kartı olmadan taksit yapmaz mı bu beyaz eşyacılar senet sepet falan

Hofff Pofffffff canım sıkılıyor.böcük ya kredi kartı olmadan taksit yapmaz mı bu beyaz eşyacılar senet sepet falan

sen ıste arcelıkten ben sana yaptıram cnm sorun ettığın şeey bak ıstersen takst erteleme ve ındrımde cabası sen yeterkı isteyerimseniben ebn enıstemın kredı kartyla aldım ama puan kazansın dıe çakal enıstem kandrdı benıkaydirigubbakcemile3

cnm senın nişan oldumu? bıde sımdı senetle alıcan ya hanı 5 ay kalmıs 5 ayda odeyebılecenmı kıı?
valla benım beyaz esyayı taksıtle aldım nısandan once odeyemem dıee benım agustos basında bıtecek inşş..
camasırı taksıtle almadım kı cunku ınan cok fıyat oynuyoo..ıstersen sen pesin bırıktır sımdı atıyorum camasır 1200 dur bese böl kac edıosa kenara at sorada gunu gelıncede al derım..yınede sen bılrsın?senın beyaz esya ne var alıncak?eşin buzdolabı aldımı (valla esın dıyorum nişanlın demıorum alıskanlık)
ve sen beyazmı grı mı dusunuyosun kaç kılo kaç prog?anlat hele kııı?

Nişanlanalı 1,5 sene oldu.ama ben para biriktirmedim.bilmiyorum taksitle bi yere bağlanmak istedim o da olmadı bi türlü.kap kacak tencere tava falan aldım şimdi de onları ödüyorum.beyaz eşyalardan buzdolabını nişanlım alcak ama hepsini birden alalımki aynı yerden indirim olur belki diyorum kredi kartım yok çıkarmaya da korkuyorum.senet daha aklıma yatıyor.şimdi bunları alınca tabiki borcu bitmicek tatlıcım.evlenince de ödemeye devam.mecbur.sağolsıun böcükcüm içime su serpti.ben beyaz eşyaları gri düşünüyorum.çamaşır makinası da yorgan programlı olan var express onu istiyorum.fırına karar veremedim.çünkü gitcem ev belli olmadığından ocak fırın ayrımı olur yok eski usulmu olur bilemiyorum.daha oturma grubu da almadım.para biriktirsem onu peşin alcam hiç olmazsa

İçime nasıl su serptin bilsen Şeniz

ne dımek cnm valla de bana hallederım
mınılya sende tecrubelısın haa artık baksana grı mı kac kılo neyım
roselın bız mınılya ıle aynı camasr mak aldık 7 kılo grı cok super demı nan sende ıstersen pesın 1050 takstle valla bılmıyom 1200 vardr herhal ben bulasık ve camasrı 2400 ytl aldım oyuzden kafam cok karıstı ogun net bılmıyom

Yaaa kızlar başım çok ağrıyor..İlaç içtim 2 saat önce geçmişti..Şimdi gene başladı çok ağrımaya..Gözlerim sulanıyor..Hastamı olacağım acep? Zaten ilaç içmeyi hiç sevmiyorum..Ama çok kötüyüm yaaaa ikinci ilacıda içemem daha 2 saat oldu..

kızlar merhaba napıyosunuz bugn bakim?

yenii gelen arkadaslar hoşgeldiniz.

minilyacım hayırlı olsun düğün tarihin ben de ekim hatta 10 ekim istiyorum ama bizim tarih daha da uzayacak gibi 2010 gelinlerien terfi edevbilirim ama ben sonbaha istiyorum.bakalım hayılısı artık.

nehircim seni çok iyi anlıyorum unutman elbetteki zman alacak o kadar yıl paylaşmıssınız beraber ama yıpratma kendini inançli bir insansın üstesinden gelirsin.çok yakın bir arkadasım da su an senin durumunda onun da ciddi düşündüğü sevgilisi ayrıldı ondan baskasına asık oldum diyerek.senin de nasıl oldugunu çok iyi anlayabiliyorum.korkularını mutsuzlugunu ama geçmişte ben de yasadım ve çok şükr ki şu an çok mutluyum askım var karsımda böcük dogru söylüyorr erkekler için bu kadar çok yıpratmayacaksın kendini onlar bizim kadar güçlü değiller ve olamazlar.

böcük seni de çok iyi anlıyorum sözlğnden ayrılmanı tam oalrak bilmiyorum ama benimkine benzer bir durum sanırım ama biz düzelttik durumumuzu nişandan önce kısa bir ayrılık yasamıstık ama olmadı yapamadık.hakkımızda hayırlısı arkadaslar.bugünmüzün nasıl biteceğini bilmiyoruz ki yarınımızı yaşayalım ben şu an böyle yapıyorum sadece bugünu yasamaya calışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…