Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aybuercim ölümlü dünya ne bekliyorsunuz..Evlenin gitsin..En güzel en heyecanlı yıllarınızı sevdiğinizle aynı evde, aynı hayatta geçirin dimi ama.
Sağolun canlarım..Hiç sorma biri hasta oldu sonra herkes :))
Ama bu havalarda dışarıya çıkıpta hasta olmamak elde değil..Gerçi burnum fala akmadı daha..Belki aksaydı rahatlardım..
Layd cim canım çok sevindim çok az kalmış..Sakın üzülüpte gelme buralara..Çok özledim onu öyle bıraktım oralarda diye :)) Birbirinizi gördüğünüz anların tadını çıkarın :)
Hadi hadi aybuercim sende 10 ekim'de yap düğünü..Düğün günü olsun 10 ekim :)
ladycim ben 6 ay görmemiştim nişanlım askerdeyken bazı zamanlar 15 gün lolmustu telefonla görüşmeyeli dıs göreve gittiiginde.sen çok sanlsıın benimkinin izne geldiği zamanda seninkinin askerliği bitmiş oalcak.çeyiz hazırlıgının tadını çıkar.geldiğinde de düğün telası baslar sonra hep berbaersiniz insallah.sağol canm ya ama bende onu düşünmyr değilim beraber geçirceğimiz 3 günün keyfini çıkarmak istiyrum,o ayrılık anını hiç düşünmek istemiyorum : ( bidaha ne zaman görücem hiç bilmyrm çünkü,h.sonu belki msn de görürm ama onun dışında bidaha gidermym oraya bilmiyorum![]()
ladycim ben 6 ay görmemiştim nişanlım askerdeyken bazı zamanlar 15 gün lolmustu telefonla görüşmeyeli dıs göreve gittiiginde.sen çok sanlsıın benimkinin izne geldiği zamanda seninkinin askerliği bitmiş oalcak.çeyiz hazırlıgının tadını çıkar.geldiğinde de düğün telası baslar sonra hep berbaersiniz insallah.
çok doğru söylüyorsun canım allaha çok şükür ediyorum zaten,hergün 2 kere arıyor,daha ne istiym ki,işte yinede insanın elinde olmuyor ama bunları düşünp moral bulmam lazım,başladım canm işte baklm çeyiz a.verişine,bişey alıp listedekilerin üstünü çizmek çok zevkli oluyor :))