ne yapak senın mutluluğunla mutlu oluyoruz cnm
bende düşünüyordum mınılyam evlensın sonra sıra bana gelsın ondan kopya cekerım dıekaydirigubbakcemile3 ayy sende evlende evıne gelem kız nasılsa bana yakın olun bakım marıfetlı mısn yemekler konusunda
bıde ev sızın demıCADIARZU sizinse sorun olmas doğalgazı sonra yaptırırsın eskıden doğalgaz mı vardı
bu arada bızm eve cok az gelıyo doğalgaz ve çok super ısnıyoz yanı ıkı aıleyız bı tup 50 ytl bı tüp mutfaga ettı 100ytl yanı bız ayda 4 5 tane değişız kesın sobada cabası kömur falan yanı o yuzden doğalgaz en ıyısı delikafadulden
sen çalışcak msın evlenınce anacım
Hiç çağırmayın beni bi yere zaten:çok üzgünüm:
İzmitten İstanbul 1,5 saatçik :dilcikar:
cnm benım ben sneı hıc cagırmaz olurmuyum hatta arka sayfalardada soledım herkesı beklerım dıeee:1hug:Hiç çağırmayın beni bi yere zaten:çok üzgünüm:
İzmitten İstanbul 1,5 saatçik :dilcikar:
Merhaba boncuklarım.ben gelemedim bugün.misafir vardı sabah kahvaltıdan.eh bende birazcık yardım ettim anneme.biraz da morali bozuktu öyle işte.Lady cim yolda.aybuer gelişmelere çok sevindim.minilyam hazırlıklar devam ha?o kadar masraf çıkcaksa keşke satıp bitmiş bi daire alsaydınız.tabi fikir bu.uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş konuşuyom işte ben de :) böcüğüm tatlım nasılsın bakim.seni şeker seni.maç mannağı mı oldun kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?