2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ı ettın cnm
bende kör olcam okumaktan hala okuyom ne edım bıde açım

aç naber?bırak nan kıtap okumayı aaaaaaaadelikafadulden

roselıncım sende hosgeldın anacım napısın ıymısın ya bacım bı anlatmadın gıttı ceyızlık neler aldın napıosun neler eksık suan ne almayı dusunuyosun anlat bacım

ya ben krem rengı yatak ortusu alıcam subatta sımdıden arastırıom bakıom guzel ama ucuz bısıler tavsıyesı olanlar varmı şöyle 300-400 arası bişey

Demiştim minilyam neler aldığımı yukarda biyerde yada önceki sayfada.artık hiçbişey almıyorum vede almicam.belkide evlenmicem

Demiştim minilyam neler aldığımı yukarda biyerde yada önceki sayfada.artık hiçbişey almıyorum vede almicam.belkide evlenmicem

aaaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi o zaman bende evlenmiyim dıyım cıkım işin içinden cnm zor zamanlardayız bıraz anlayıs gostermen gerek neler yasadıgını bılemıyorum ama sunu solım bende aynı seylerı yasıorum..
sana anlatmıstım ne sekıl evlenıcemızı sadece ıkımız yapıoruz kımse destek olmuoo suan 1883 borcum var bıde ayrıyetten 320 borcum vardı arkıme onu verdım suan ınanırmısın bana kalan sıfırrr ayrıcana kredı kartımın son odemesı 19 ocak vede hala 30 lıra borcum var kredı kartıma hadı onları kenara bırakalım suan bazı nedenlerden dolayıda moralım bozuluoo bılıyosun sende yasıosun nısanlısın sonucta hadı onlarıda gecıyorum tmm mı
bız kendı basımıza evlenıcez tadılatı bız yapıcaz mobılyayı alıcaz ve suan hala beyaz esya taksıdımız bıtmıs deıl nısan ayında bıtecek ama hıc bıseyı takmıyorum aşkım yanımda olsun yeterkı butun cabam bu...
sende herseye ragmen moralını bozma cnm bısey olursa da derdını anlatabılecegın ben varım bebekımmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:Şeniz

roselın bebem noldu yaw((((

mınılyam okumuyom ttm aksam oldu ceyıs bolumune baktım baharatlığımı koydum herkes cok beğendı sen gormusmuydun 58 59.sayfada

roselın bebem noldu yaw((((

mınılyam okumuyom ttm aksam oldu ceyıs bolumune baktım baharatlığımı koydum herkes cok beğendı sen gormusmuydun 58 59.sayfada

gordum cnm cok hoş gule gule kullanırsın inş...
kı baksana ben bunalıma gırdım sımdı haaa bu krızde benım borcuma baksana 1883 TL
:1no2:
daha bı suru de eksıgım varr rrrrrrrrrr delikafadulden

Sağolun kızlar.minilyam biliyorum ne şartlarda evlendiğini.benimde hiçbişeyim yok şimdi.ama takmıyorum bunlara.evlenmek sadece eşya almakla bitmiyor

gordum cnm cok hoş gule gule kullanırsın inş...
kı baksana ben bunalıma gırdım sımdı haaa bu krızde benım borcuma baksana 1883 TL
:1no2:
daha bı suru de eksıgım varr rrrrrrrrrr delikafadulden

kız sen benle dalga mı gecın bacım
2400tl arcelık(şubatta baslancak)
100 ytl nevresım
150 ytl bot aldım o var
ama subatta arcelık gelene kadr ben 600ytl atarım kenara ınş sonra dığerlerınden 100ytl kolay öderım yanı allah sağlık versın
ayy aklıma eksıklerım geldı gene haa

kızlar selam hayırdır yaa roselincim,bak burda hepimizin sorunları var kendine göre,inşş.senin probleminde neyse çözülür canım yaaa

selam ladycim...

minilya yatak örtüsü demiştin önceki sayfada canım şu an home sweet te kampanya var 299 tl yatak örtüleri saten nevresimiyle beraber.bir bak istersen onlara.

İyiki bi gelmedik. Neler oluyor yaaaa:1shok:
Mesajlarınızı niye sildiniz beni çatlatmak için mi:mymeka: Ne demek şimdi bu hıııı?

Roselincim hayırdır ne oldu canım ya? Çok özel değilse anlatsan? Sorun ne ise inşallah en kısa zamanda çözülür, herşey gönlüne göre olsun canım. İnşallah ufak bir kızgınlıktır ve hemencik geçer canım:teselli:

Aybuer evde durumlar nasıl bacım? Annen-baban-nişanlın ne durumdalar?

Değmeyin lady cimin keyfine. Nişanlısınıda gördü ohhh. Ama şimdi derki özlemeye başladım bile:1rolleyes:

Minilyacım konu galiba var mısın yok musundan sonra karışmış mesajlar silinmiş falan hı? Sen neler yapıyorsun çeyiz haricinde borç haricinde. Birazda kendinizden bahsedin ya. Nasıl aranız nişanlınla, neler konuşuyorsunuz plan yapıyormusunuz?
Ne kadarda bir görüşüyorsunuz?

Böcük seni sona sakladım fark ettin mi:roflol:
Sana özelden yazmak durumundayım. Ama özetle takvimin değişmiş. Yazısıda çok ilgimi çekti hani:1ninca: Öbüründen ses var mı falan filankaydirigubbakcemile3

Bu arada ben bir sür gündüzleri gelemeyeceğim kızlar. Dükkanda internetler kesikkaydirigubbakcemile3 Ne zormuş akşama kadar internetsiz durmak.
Neyse hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun canlarım.

nehırcım senı tekrar aramızda gormek ne buyuk bır sevınc kıııı sen nerlerdesın gosukmuosun bakem aaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kıı ben napım ıste hayat tam gaz devam edıoo valla ıste borclarla ugrasıp duruok eyızde alamıom su sıralar amma velakın subat ayında yatak ortusu almam lazım en azından taksıtle alırım oda aradan cıkar dıorum martta evkurun taksıdı azalıo cunku
zaten ceyızıme alınca cok seyımde kalmadı hanı

yatak ortusu perdesı halısı alıncak
mutfak halısı alıncak
mutfak ıvır zıvırları legen sofra oklava ekmeklık gıbı akla gelmıcek ufak seyler kaldı
banyo ıcın kırlı sepetı banyo aksesurları cop kovası vede klozet takımı alıcam
belkı mıkro dalga da alırım ama en son karar verıcem buna ya saglıksız dıolar bıde suan ıcın ole cok gereklı bır sey dııl sonrada alırım
kaydirigubbakcemile2

Minilyacım bel ve boynumda biraz ağrılarım var yinede iyiyim YIKILMADIM AYAKTAYIM:)))))Umarım sende iyisindir.Çeyiz işinide bitirmişsin maşallah bişey kalmamış

aaa cnm bakım ben netten bakabılıoruz dımı?:lepi:

ben issimonun magazasından alıcam canım ayırrttım su an.oldugun yerde issimo varsa oraya da bak derim belki issimo mağazalarına özel bi kampanyadır.gerçekten çok uygun çünkü netten baktım sadece saten nevresimi 150 kusurdu yatak örtüsünün de üzerinde hala etiketi vardı 340 falandı o da.10 taksit yapıyolar üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…