ı ettın cnm
bende kör olcam okumaktan hala okuyom ne edım bıde açım
Demiştim minilyam neler aldığımı yukarda biyerde yada önceki sayfada.artık hiçbişey almıyorum vede almicam.belkide evlenmicem
roselın bebem noldu yaw((((
mınılyam okumuyom ttm aksam oldu ceyıs bolumune baktım baharatlığımı koydum herkes cok beğendı sen gormusmuydun 58 59.sayfada
gordum cnm cok hoş gule gule kullanırsın inş...
kı baksana ben bunalıma gırdım sımdı haaa bu krızde benım borcuma baksana 1883 TL
:1no2:
daha bı suru de eksıgım varr rrrrrrrrrr delikafadulden
Sağolun kızlar.minilyam biliyorum ne şartlarda evlendiğini.benimde hiçbişeyim yok şimdi.ama takmıyorum bunlara.evlenmek sadece eşya almakla bitmiyor
Sağolun kızlar.minilyam biliyorum ne şartlarda evlendiğini.benimde hiçbişeyim yok şimdi.ama takmıyorum bunlara.evlenmek sadece eşya almakla bitmiyor
selam ladycim...
minilya yatak örtüsü demiştin önceki sayfada canım şu an home sweet te kampanya var 299 tl yatak örtüleri saten nevresimiyle beraber.bir bak istersen onlara.
Ben geldimmmmmmmm kimse var mı?
İyiki bi gelmedik. Neler oluyor yaaaa:1shok:
Mesajlarınızı niye sildiniz beni çatlatmak için mi:mymeka: Ne demek şimdi bu hıııı?
Roselincim hayırdır ne oldu canım ya? Çok özel değilse anlatsan? Sorun ne ise inşallah en kısa zamanda çözülür, herşey gönlüne göre olsun canım. İnşallah ufak bir kızgınlıktır ve hemencik geçer canım:teselli:
Aybuer evde durumlar nasıl bacım? Annen-baban-nişanlın ne durumdalar?
Değmeyin lady cimin keyfine. Nişanlısınıda gördü ohhh. Ama şimdi derki özlemeye başladım bile:1rolleyes:
Minilyacım konu galiba var mısın yok musundan sonra karışmış mesajlar silinmiş falan hı? Sen neler yapıyorsun çeyiz haricinde borç haricinde. Birazda kendinizden bahsedin ya. Nasıl aranız nişanlınla, neler konuşuyorsunuz plan yapıyormusunuz?
Ne kadarda bir görüşüyorsunuz?
Böcük seni sona sakladım fark ettin mi:roflol:
Sana özelden yazmak durumundayım. Ama özetle takvimin değişmiş. Yazısıda çok ilgimi çekti hani:1ninca: Öbüründen ses var mı falan filankaydirigubbakcemile3
Bu arada ben bir sür gündüzleri gelemeyeceğim kızlar. Dükkanda internetler kesikkaydirigubbakcemile3 Ne zormuş akşama kadar internetsiz durmak.
Neyse hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun canlarım.
aaa cnm bakım ben netten bakabılıoruz dımı?:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?