2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba sonbahar gelinleri :))
kızlar ekmek kızartma makinesi aldınız mı?
marka ve model tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar :)

merhaba cnmcım hosgeldınnn
cnm ya ekmek kızartma mak.bende alımmı almıyım mı dusunuyorum hep sey dıolar fazla kullanamıosun tost mak at kızarsın dıolar ne bılem yaa sanırsam ben almıcam vazgectımm ama alırsan eger arcelık kırmızı serı hoss duruoo

baya almıssın kucuk ev aletlerını sende gule gule kullan cnm hayırlı olsun..
düğün tarıhı aldın mı cnm?dugun ne zamana?

mınılyam ekmek kızartma makınasının basında beklemıyon ama tost mak öle deıldı bıraz yorucu bıde bısy sorcam tost mak bızm korkmaz yıllardr kullanıyoruz 10dan fazladır yanı bısey olmadı benımde tencere setımdekını ablama vercem

bısey sorcam demıssın ama ben bı soru goremedım:uhm:

ayy patron geldı yazamamışım:roflol:
eskıden tost mak usttune basılarak yapılırdı sımdıkte öle mı acep ya

Gönlünü gül edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni,her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni...

Gene bi işler çeviriyon kız sen ya anlamadım gitti Böcük.inşallah ayrılmamışındır.yani onu anladım ben.çok üzülmüştüm.gerçi gençsin daha tabi farklı kişileri tanıyıp evlencen kişiyi dikkatle seçmen iyi olur tabi ama bu arada dikkatli olmak gerek.hani çok duygu karışımlarıda faydalı olmaz.yani sanırım öyle.aman sen beni takma.ben güya bu kadar zaman doğrularıma güvendimde noldu.neler beklerken nelerle karşılaştım.sevdiğin insanla sevgili olmak başka nişanlı olmak çok başka

kızlar selam ya off bugün çok yoğundu başım ağrıyorrr,bu arada bende ekmek kızartma makinesi almadım,ya eğer ihtiyacım olursa sonradan da alırım,geri kalan tüm küçük ev aletlerimn hepsini aldım tefalden..

Küstüm nan.ben geldim hepiniz gitiniz.bözük kitaba gömüldü ötekiler de buhar oldu uçtu.zaten moralim bozuk.bi de size üzüldüm.hadi bakalım.bana iyi yalnız kalmalar

Ladyim gelmiiiiiişşşş.oyyy yoruldun mu fındık ya.ben de almadım ekmek kızartma makinesi.gerek değil dedim.bi de ona ekmekmi alcam özel.tost makinesinde yaparım

Ladyim gelmiiiiiişşşş.oyyy yoruldun mu fındık ya.ben de almadım ekmek kızartma makinesi.gerek değil dedim.bi de ona ekmekmi alcam özel.tost makinesinde yaparım

valla cnm derdını anlatmayan derman bulamazmış..:teselli:

bu arada bende almıcam sanırsam yaa bıde alan kız arkım var evlı dıo kı kızım alıcaksan eger al benımkını ben hıc kullanmadım bılene dıoo yanı gerenk yok dıoo o yuzden bence gereksız suan..

sevdiğin insanla sevgili olmak başka nişanlı olmak çok başka. ne güzel demişsin roselincim öyle hakkaten...şimdiki aklım olsa sevgili kalırdım evlenene kadar .az nişanlı kal daha iyiymiş.

minilyacım yazamadım bugün kusura bakma.ben yatak örtüsünü issimo magazasından alıcam.vardır sanırım kremi de bir bak canım oldugun yerde varsa issimo.ben hiç dikkat etmedim benimkisi örnek diye sermişler yataga çok sevdim onu aldım diğerlerine bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…