Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben issimonun magazasından alıcam canım ayırrttım su an.oldugun yerde issimo varsa oraya da bak derim belki issimo mağazalarına özel bi kampanyadır.gerçekten çok uygun çünkü netten baktım sadece saten nevresimi 150 kusurdu yatak örtüsünün de üzerinde hala etiketi vardı 340 falandı o da.10 taksit yapıyolar üstelik...
Minilyacım bel ve boynumda biraz ağrılarım var yinede iyiyim YIKILMADIM AYAKTAYIM:)))))Umarım sende iyisindir.Çeyiz işinide bitirmişsin maşallah bişey kalmamış
ayy bugun benım cnm sıkkın bıraz ya bırıncı bu şeyı öğrendım ıcın ıkıncısı sabah bı bayan gördum sokakta nasıl bağırarak konusuyordu ınanılmaz hemde okadr kalabalık arasından eşıne cok kızmış dıodu işte yanımda kocam olarak ol yeter ağlamak çözum deıl sonra hakaret edıp arama benı dıyıp ağlayarak telı kapattı cok uzuldum yaa sonra dedım allahım hayrlı ınsanlarla karşılasmak nasıp olsun ne kadar kötu bısey allah kımseyı babasının evıne gerı dondurmesın
bu arada subat sonunda başlıycak olan arcelık takstıım bankanın keısm tarıhı yuzunden dün gelmış bugun 200ytl ona 20de bot aldım onun taksıtı var paracıklarım gıttı gene220 ytl vardı allahtan bankada
mınılya cnm yatak odasına halı almayı düşünüyorsunya ben ROYALden almak ıstıyorum cok beğendım modellerını nışanlın bılır hatta sende bılırsın sondurakta mağazası var hergun değişık halıları vıtrınde sergılıyorlar ınan bayıldım bende alcam 2 tane 4mt olandan alcm aynı alcamkı belkı odam buyuk olursa oturma odamda farklı halılar olmasın bı bak derım gercekten harıkalardı
mesela bu sbh kahve krem rengı halılar vardı okadr mı harıka olur geometrık sekıllı falan ıstersen fıyat sorarım sana tatlım
cnm ben yatak odası halısını sakallı ıpten örmeyı dusunuyorum kısmett bıde suan dııl en son alırım ben uymaz muymaz sınırlerım bozulurdelikafadulden
sakallı ıpten mı nann sen ne becerıklısın anacım
ben gordum ondanda klozet takımı örmuslerdı cok şık ama sen koca yatak odası halısı dıyon:1shok: sımdıden kolay gelsın sana beğenırsem banada yap emı nasılsa evıne zıyarete gelcem ben evlenene kadr bıtırırsın sendekaydirigubbakcemile3
dün taksıtım geldı yaww beımde bacım cnm sıkıldı haa allahtan bankada varda odencek![]()
cnm benım ablam örtu kendı yatak odasına kolay gıdıomus kare kare oruo eklıo sonra ablam dedıkı sen ıpını al ben örucem dedı:sm_cool:
şanslısın ozmn ıplerı nekadara gelır acep
böcük bu halı çok güsel ya
yatak odası için mi ? çok beğendim
ne kadar fiyatı gülüm bu halıların ?
ama ben en son almak istiyorum halıları mobilyalarımın rengine göre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
500 ytl aldım hepsını zaten bastakı hedıye gerı kalanlar ınş unuttum parca yoktur nısan ayında baslıycak takstlerı