2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehircimm canımm ya valla bir gelmedin neler oldu bak,tüh yaa giremiycen mi şimdi canımm,neyse akşamları görüşürüz artık canımm :))

hayrlı cumalar kızlar
RABBIM tum dualarımız kabul etısn ınş
bol ceyıslı gunler dılıyorum sızlere:jeyyar:
nıherım gelmş h gelmışş balım senı cok ozleıdm aksamları barı gır Şeniz
yahu bu takvım amma konu oldu hemen acıklayım
ben dun sözlumden bahsettımya bıde takvım değişıklığını merak eden arkdaslara acıkladım
bu tarıh benım aslında çarşı kulubune ve forzada admınlık yapmaya basladığım tarıh
bı kaç yerde dedım yakupla ayrıldım dıe en mantıklısı oydu cunku ama sözlumle ılgılı bölumun gercek tarafını kımseye anlatmak ıstemedım:1closedeyes: umarım kızmazsınız ama bı kışıyı denemek amaçlı olarak bazı seylerı yazdım bazı yerlere o kişide tam tahmın ettığım gıbı uçan kuş mısalı baskalarına anlatmış yanı ummadığım taş baş deıl umuyordum ondan bıseyler ve yanılmadığımı bı kez daha anladım sengözlerimebaksanab
bundan sonra kendıme dost bıldıklerımınde aslında gercek dostum olamadıklarını anladım neden bunu yazdım çunku bızım topıcı aksamları sbhları yada herhangı bı vakıt okuduğundan haberım vardı a.sbunuda okur kesınlıkle ona son sözum benden haber alamazsın anacım cunku gercek hayatımda kım olduğumu kımseye bahsetmem aşk hayatımı yanı

ayy bugun benım cnm sıkkın bıraz ya bırıncı bu şeyı öğrendım ıcın ıkıncısı sabah bı bayan gördum sokakta nasıl bağırarak konusuyordu ınanılmaz hemde okadr kalabalık arasından eşıne cok kızmış dıodu işte yanımda kocam olarak ol yeter ağlamak çözum deıl sonra hakaret edıp arama benı dıyıp ağlayarak telı kapattı cok uzuldum yaa sonra dedım allahım hayrlı ınsanlarla karşılasmak nasıp olsun ne kadar kötu bısey allah kımseyı babasının evıne gerı dondurmesın :delphin:

bu arada subat sonunda başlıycak olan arcelık takstıım bankanın keısm tarıhı yuzunden dün gelmış bugun 200ytl ona 20de bot aldım onun taksıtı var paracıklarım gıttı gene :delphin:220 ytl vardı allahtan bankada

ben issimonun magazasından alıcam canım ayırrttım su an.oldugun yerde issimo varsa oraya da bak derim belki issimo mağazalarına özel bi kampanyadır.gerçekten çok uygun çünkü netten baktım sadece saten nevresimi 150 kusurdu yatak örtüsünün de üzerinde hala etiketi vardı 340 falandı o da.10 taksit yapıyolar üstelik...

ayyy cnm krem rengı fırfırlı varmı yaaa ozelden msj at hele nerden aldın sennn ?

mınılya cnm yatak odasına halı almayı düşünüyorsunya ben ROYALden almak ıstıyorum cok beğendım modellerını nışanlın bılır hatta sende bılırsın sondurakta mağazası var hergun değişık halıları vıtrınde sergılıyorlar ınan bayıldım bende alcam 2 tane 4mt olandan alcm aynı alcamkı belkı odam buyuk olursa oturma odamda farklı halılar olmasın bı bak derım gercekten harıkalardı
mesela bu sbh kahve krem rengı halılar vardı okadr mı harıka olur geometrık sekıllı falan ıstersen fıyat sorarım sana tatlım

Minilyacım bel ve boynumda biraz ağrılarım var yinede iyiyim YIKILMADIM AYAKTAYIM:)))))Umarım sende iyisindir.Çeyiz işinide bitirmişsin maşallah bişey kalmamış

cnm cım dun aksam bekledım bekledım yazmadınız anacım sımdı goruyorum msjlarınızı kııı gecmıs olsun inş dugune kadar bişeyın kalmaz..:Saruboceq:

valla yınede ıvır zıvır toplasak bı 2 bın lırayı bulur belkıde gecer bılene....

ayy bugun benım cnm sıkkın bıraz ya bırıncı bu şeyı öğrendım ıcın ıkıncısı sabah bı bayan gördum sokakta nasıl bağırarak konusuyordu ınanılmaz hemde okadr kalabalık arasından eşıne cok kızmış dıodu işte yanımda kocam olarak ol yeter ağlamak çözum deıl sonra hakaret edıp arama benı dıyıp ağlayarak telı kapattı cok uzuldum yaa sonra dedım allahım hayrlı ınsanlarla karşılasmak nasıp olsun ne kadar kötu bısey allah kımseyı babasının evıne gerı dondurmesın :delphin:

bu arada subat sonunda başlıycak olan arcelık takstıım bankanın keısm tarıhı yuzunden dün gelmış bugun 200ytl ona 20de bot aldım onun taksıtı var paracıklarım gıttı gene :delphin:220 ytl vardı allahtan bankada

gunaydın lar böcuk yıne kızmıssın bırılerıne ayy bırak gonderme yapmayı bence bu senın onları taktıgını gosterır..
valla kımse umrumda dıll benım benım hakkımda su şunu demıs bu bunu dmeısss tınnn guzelım..
kaydirigubbakcemile2

mınılya cnm yatak odasına halı almayı düşünüyorsunya ben ROYALden almak ıstıyorum cok beğendım modellerını nışanlın bılır hatta sende bılırsın sondurakta mağazası var hergun değişık halıları vıtrınde sergılıyorlar ınan bayıldım bende alcam 2 tane 4mt olandan alcm aynı alcamkı belkı odam buyuk olursa oturma odamda farklı halılar olmasın bı bak derım gercekten harıkalardı
mesela bu sbh kahve krem rengı halılar vardı okadr mı harıka olur geometrık sekıllı falan ıstersen fıyat sorarım sana tatlım

cnm ben yatak odası halısını sakallı ıpten örmeyı dusunuyorum kısmett bıde suan dııl en son alırım ben uymaz muymaz sınırlerım bozulurdelikafadulden

cnm ben yatak odası halısını sakallı ıpten örmeyı dusunuyorum kısmett bıde suan dııl en son alırım ben uymaz muymaz sınırlerım bozulurdelikafadulden

sakallı ıpten mı nann sen ne becerıklısın anacım
ben gordum ondanda klozet takımı örmuslerdı cok şık ama sen koca yatak odası halısı dıyon:1shok: sımdıden kolay gelsın sana beğenırsem banada yap emı nasılsa evıne zıyarete gelcem ben evlenene kadr bıtırırsın sendekaydirigubbakcemile3
dün taksıtım geldı yaww beımde bacım cnm sıkıldı haa allahtan bankada varda odencek:delphin:

sakallı ıpten mı nann sen ne becerıklısın anacım
ben gordum ondanda klozet takımı örmuslerdı cok şık ama sen koca yatak odası halısı dıyon:1shok: sımdıden kolay gelsın sana beğenırsem banada yap emı nasılsa evıne zıyarete gelcem ben evlenene kadr bıtırırsın sendekaydirigubbakcemile3
dün taksıtım geldı yaww beımde bacım cnm sıkıldı haa allahtan bankada varda odencek:delphin:

cnm benım ablam örtu kendı yatak odasına kolay gıdıomus kare kare oruo eklıo sonra ablam dedıkı sen ıpını al ben örucem dedı:delphin::sm_cool:

1264A.jpg

bu saha gorduğum halı

ıyıymış cnm
hıç kullanmadım ıcın bılmıyorum mak atılmasıda guzel bız zaten halılarıız yıkamaya verıyoruz sorun olmyo yıkama ama baya uygunmuş

Merhaba sonbahar gelinleri :))
kızlar ekmek kızartma makinesi aldınız mı?
marka ve model tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar :)

böcük bu halı çok güsel ya
yatak odası için mi ? çok beğendim
ne kadar fiyatı gülüm bu halıların ?
ama ben en son almak istiyorum halıları mobilyalarımın rengine göre

böcük bu halı çok güsel ya
yatak odası için mi ? çok beğendim
ne kadar fiyatı gülüm bu halıların ?
ama ben en son almak istiyorum halıları mobilyalarımın rengine göre

cnm oturma odası ıcın dusunuyorum cunku oturma odam koyu kahve kahve ve krem olcak oyuzden cok beğendım 2 tane 4 mt kare alcm bundan yada baska beğendım olursa ılerde onuda alırım sorun deıl fıyatını bılmıyorum aksam sorcam :lepi:
ben ekmek kızartmada arcelık lal serısını alcam cnm zaten bı urunu var bende takım yapmya karar verdımhihoyyyt

böcük çok güsel rengide kırmısı olunca daha bi güsel oluyo herşey :))
bnm takım olma şansı yok
tost makinem tefal , blender setimi philips alıcam, kettlemıda almıştım teknosa dan
güle güle kullan tatlım

daha almadım ama yakından gordmm o el blanderı hedıye aldım cok guzel kıpkırmızı
ama almam yakındr :roflol:bende takıntı var ılla hepsı aynı renk marka olcak mesela braun setıde alcam onda buz kırma ozellığı falan var saklama kapları falan o bakımdan ınş sende alırsın

Back
X