2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canımcım hadı hayırlısı...
bu arada bızde mayısta mobılyaların hepsını alıcaz..suan askım kenara 200 300 atıoo mayısa kadar en azından 1000 felan olur mobılyaları arkısınden alıcaz tv unıtesı+vıtrın+masa+sandalyeler+sehpalar+kıtaplık+yatak odası+koltuk takımıyla beraber hepsını 5.500 e yapıcak o 1000 ıde pesın verıcez düğüne kadarda mobılyayı öderız dıoruz hayırlısıyla olleeyyyy

kkiii böcük nıye bakıolar mal mal? onlara ne ayy allah ımmm yaa bende sınır oluyorum bu tarz seylere o yuzden gıymıyorum ama bazı yerler kaldırır bazı yerler kaldırmaz buda dogru o yzuden sende yerıne gore ortamına gore gıy derımmm yanlısmıyım?

Minilya bu fiyata bu kadar mobilyanın hepsi çok iyi doğrusu.inşallah seve seve kullanırsın

Minilya bu fiyata bu kadar mobilyanın hepsi çok iyi doğrusu.inşallah seve seve kullanırsın

evet cok iyi dimi ama tanıdık olmasada yaptırabılırsın bu fıyata benım arkadas yaptırmıstı ıste 4 ekımde evlendı adamın nosunuda bana vermıstı yatak odası yemek odası oturma grubu hepsı 6 bın vede tv unıtesınden tut sehpaları vss kadar yaptırmıstı hemde sectıgı ıstıkbal modellerınden yaptırmıstı bence sızde arastırın öle yapın yada ıstersenız yaptırdıgım mobılyacının ısmını nosunu verırım bı konusursunuz

heryerde normalde bızım semte gtmıyo cnm ondan guzel deılım nan erkeklere kadın olsunda farketmez guzel çirkın

çok ıyı fıyat :1closedeyes: vıtrın ne nan yemek odasından kastedıyon herhal
ama ben genede hazrları alırım neden mı patronun gecen yıl mayısta evlendı tv unıtesını cok buyuk bı mobılyacıya yaptrdı hem ıstedığı gıbı olmadı hem beğenemdı hedme daha cok para ödedı netten baktı resmı adamlara yolladı adamlar geldı katalogla bu urunlerden yapılmış aynısı olcak dedı hıc beğenmemış bende yakınen onu takıp ettım ama ınş senınkı cok guzel olur ben aldoradan alcam yatak odamı hersey dahıl 2500 tl yemek odamda 2500tl onla takım zatı

cnm sımdık ben onlar bakıyo dıe hıc etek gıyemıycek mıyım yerıne gore gıynıyom ama sureklı pantolndan sıkıldım

kızlar bısey dıycem sıze sımdık ben sözlumle ayrılmasam suan düğün olcaktıya allahım ıyıkı olmamıs ıyıkı hayatımda bazı şeylerı erteledım dıorum bundada bı hayr varmış neden mı
herseyım eksık olcaktı ıstedım hıc bı esyamı ve ceyısımı ıstedım gıbı yapamıycaktım hep ucuz seyler alcaktık ve kaynımla yasamak zorunda kalcaktık ıyıkı ertelendı hayatımda bazı şeyler
şimdık cok rahatım ıstedığım herseyı alabılıyorum ve beyaz esyam bıtınce kenara para koycam bankadan cekıcem maaşımı bu aydan sonra bırakcam bankada kalsın ıhtıyacım olduğu zmn ceker gerekır kadar harcarım
ve yatak odamın parasını ayırınca hem altınlarımın sayısnı artırıı hemde evlencem ınsanın durumu yoksa ona yardım etmış olurum
bunları ben 2 yılda yaparım ınsallah hersey ıstedım gıbı olursa ınşallah
cok para harcayan bı ınsan deılım bazen gunde 500 tl harcar bazende 2 hafta oldu 20 tl hala duruyo yanı nasıl geçınılır cok ıyı bılıyorum aılemınde desteği yok evlenseydım emınım cok seyım eksık olcaktı

evet cnm bazen ertelemek çok iyi oluyo.ben üniv. 1.sınıfta sözlenmiştim.yalanlar üzerine kurulu bi beraberlikmiş.5ay içinde hemen ayrıldım.özellikle yalanlar beni ve ailemi çok yıpratmıştı.o dönemde arkdşlarımın desteğiyle ayakta durdum ve yeni bi ilişki hiç düşünmedim.çünki kimseye güvenemem sanıyodum.taki yaşadığım ne varsa özere anlatana kadar.malum üniv.de çok uzak kalmıştık birbirimize.sayesinde çok çok iyiyim.çok güçlü oldğmu hissediyorum.ve zmnla birbirimize açıldık ve ünivden önce kurduğum hayallere kavuştum 10ay önce.:asigim:kısmetse 2-2,5 yıl var evliliğe ozmna kadar bende dediğin gibi çeyizime önem vericem.kenara para ayırma vs.bazen askerlik iş vs offbenneyaptımki napıcam nsl beklicem diyorum ama bana ve ona gerekli olan zmnda en az 2 yıl.allaha şükür bi işim var. çok rahat bi şekilde hazırlıkları tamamlıcaz allahn izniyle

Haklısın böcüğüm herşeyde bi hayır var kız.hatta her şerde bir hayır var denir.inşallah herşeyini tamamlar rahat rahat evlenirsin.acele etmenin bi anlamı yok.bak bana koca beklerken yaşlandım kız.ne kaldı 30 a.herşeyin hayırlısı.gene de acele etmiyorum.evlenceksem rahat etmek istiyorum.belki bu bencillik gibi görünebilir ama sıkıntı çekince evliliğimde mutsuz olcak

Aybuercim günaydın nasılsın bakem.iyi uyuyamadın heralde başın ondan ağırdır

roselin evet cnm ya iyi uyyuyamadım geç yattım döndüm durdum yatakta ara ara uyandım.

sen nasılsın canım?

Aybuercim Benimde uykum var yaaaa.nasılsa gece nasıl uyursam uyuyayım gündüz böyle bi uyku çöküyor :) nisanyağmuru sana şiddetle katılıyorum canım

nısayğmuru cnm en hayrlısı o nasılsa daha çok küçüğüz acele yok benım arada koca dedığıme bakman olsa sımdık evlenırım ama ıstemıyoum
roselın ben daha evde kalmadım demı cnm 21,85 ayy düğüm gunum gelsın annem bılesık alcak aklıma o geldı bırden
bende evde olunca uymak ıstıyom sureklı

Kız sen evde kaldıysan Allah bana yardım etsin kaydirigubbakcemile3 zati evlenmeme fikirleri dolanıyo bu sıra aklmda.heralde benim yaşım geçti anacım.hani yaş geçince kadınlar evlenmek falan istemiyo öyle tek başına yaşıyo sorada hayat boyu tek yada ailesiyle yaşıyor ya.onun gibi

:roflol: yok nan aman hayrlısı olsun mutsuz olcan bı evlılık yapmaktansa evde otur mıs gıbım ustelık baba evınden hıç çıkmamak daha guzel sonradan gelmeyı kımseye nasıp etmesın rabbım

uyy sıkıştım ama wc dolu altıma etcem he:roflol:

Amin Allah geri baba evine söndürmesin ayrılık olupda.
Amannn kız kapıyı yumrukla koşşşşşş tut kendini aman tut :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…