Minilya bu fiyata bu kadar mobilyanın hepsi çok iyi doğrusu.inşallah seve seve kullanırsın
Aman bitanem olurmu ne kalburla su taşıması sana en güzel yeri ayarlarım :) yaffff bide istanbulda herşeyi rahat giyersin kimse bakmaz tezini savunup dururdum -tatlicadiarzu- görgüsüzlerrrrr demek karıları çok çirkin kaydirigubbakcemile3 güzel görünce gözleri kalıyo :1shok: ahada böyle :roflol: aman dikkat et kendine eve giderkenklava:
canımcım hadı hayırlısı...
bu arada bızde mayısta mobılyaların hepsını alıcaz..suan askım kenara 200 300 atıoo mayısa kadar en azından 1000 felan olur mobılyaları arkısınden alıcaz tv unıtesı+vıtrın+masa+sandalyeler+sehpalar+kıtaplık+yatak odası+koltuk takımıyla beraber hepsını 5.500 e yapıcak o 1000 ıde pesın verıcez düğüne kadarda mobılyayı öderız dıoruz hayırlısıyla olleeyyyy
kkiii böcük nıye bakıolar mal mal? onlara ne ayy allah ımmm yaa bende sınır oluyorum bu tarz seylere o yuzden gıymıyorum ama bazı yerler kaldırır bazı yerler kaldırmaz buda dogru o yzuden sende yerıne gore ortamına gore gıy derımmm yanlısmıyım?
kızlar bısey dıycem sıze sımdık ben sözlumle ayrılmasam suan düğün olcaktıya allahım ıyıkı olmamıs ıyıkı hayatımda bazı şeylerı erteledım dıorum bundada bı hayr varmış neden mı
herseyım eksık olcaktı ıstedım hıc bı esyamı ve ceyısımı ıstedım gıbı yapamıycaktım hep ucuz seyler alcaktık ve kaynımla yasamak zorunda kalcaktık ıyıkı ertelendı hayatımda bazı şeyler
şimdık cok rahatım ıstedığım herseyı alabılıyorum ve beyaz esyam bıtınce kenara para koycam bankadan cekıcem maaşımı bu aydan sonra bırakcam bankada kalsın ıhtıyacım olduğu zmn ceker gerekır kadar harcarım
ve yatak odamın parasını ayırınca hem altınlarımın sayısnı artırıı hemde evlencem ınsanın durumu yoksa ona yardım etmış olurum
bunları ben 2 yılda yaparım ınsallah hersey ıstedım gıbı olursa ınşallah
cok para harcayan bı ınsan deılım bazen gunde 500 tl harcar bazende 2 hafta oldu 20 tl hala duruyo yanı nasıl geçınılır cok ıyı bılıyorum aılemınde desteği yok evlenseydım emınım cok seyım eksık olcaktı
nısayğmuru cnm en hayrlısı o nasılsa daha çok küçüğüz acele yok benım arada koca dedığıme bakman olsa sımdık evlenırım ama ıstemıyoum
roselın ben daha evde kalmadım demı cnm 21,85 ayy düğüm gunum gelsın annem bılesık alcak aklıma o geldı bırden
bende evde olunca uymak ıstıyom sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?