Herkese merhabalar.Cumanız mübarek olsun sizlerinde.ya benim bi yatak örtüm olacaktı.ama aradım bulamadım.bulsam kolayda resmini çekecektim.gerçi nevresimleri koyduk da noldu.arkadaşlar sağolsun herşeye yorum yazarlar ama benimkileri beğenmediler heralde.size demiyom kızlar ha
Nisan bi çeyiz almıştın yorum yazacaktım neydi unuttum yaaaaa.yoksa öteki sayfada bi yazı mı yazmıştın?hatırlayamıyom yaaaaa.yaşlandım işte böcük gördünmü kız
roselın bısey anlamadım kk cok yavas yazamıyom sınır oldum
aybuer gecmış olsun
nısanda anlamamıs ben gıbım
lady uzulme pazara ne kaldı cnm
mınılya baa arcelıkten msj geldı sanada geldı mı buzdolabı 1670 yerıne949 tl
camasr mak 1180 tl yerıne 559 fırın 1080 tl yerıne 559 supurge 299 yerıne 99 tl olmuss
roselın bısey anlamadım kk cok yavas yazamıyom sınır oldum
aybuer gecmış olsun
nısanda anlamamıs ben gıbım
lady uzulme pazara ne kaldı cnm
mınılya baa arcelıkten msj geldı sanada geldı mı buzdolabı 1670 yerıne949 tl
camasr mak 1180 tl yerıne 559 fırın 1080 tl yerıne 559 supurge 299 yerıne 99 tl olmuss
kızlar ne yapıyorsunuz ya dün de bugünde yoğundukızlar yaa yarın nişanlımla yıldönümüz 6 yılı bitiriyrz,7.yılımıza gircez,ama içim bir buruk senağlama kendimi hiçç iyi hissetmiyrm,:çok üzgünüm:geçen hafta cmtsi çıkmıştı çarşı iznine,bu haftada pazar çıkıcak,yani anca pazar günü görebilicemsenağlama
cnmcım yapma öle ama bak benım kız arkım şafak sayıyoo hala 213 gun kalmıs bu ne demek oluyoo daha agustosta gelıcek bıde onu düşün bıde her zaman cıkarmıolarmıs carsı ıznıne cnm benım öle ıstıokı gelmesını napsın bıde onu düşün tam 15 ay..bekledı bekledı hala bı 213 gunu varr..ve zaman cabuk gecıoo veee sunu dusun beterın beterı var suan senınkı cok rahat askerlık yapıo cavus olarak yapıoo ama 15 ay yapanlar bıde doğuda yapanları düşün ben ablamdan bılıom eniştem tuncelıde yaptı yanındakı arkısı tam mevzıde sehıt olmus hep anlatıoo dınlemen yeter hemen kafayı yersın...Allah tan bıttı cok şükür..dua et hep onun ıcın zaten sunun surasında kaç ay yapıcak cnmcım üzülme sen okışşş
bu arada yıldönümünüz inşş gusel geçer onun varlıgı bıle sana en buyuk hedıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?