- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ısırgan otuda çok iyi geliyormuş herşey ayy ama ben hiç sevmem öyle ot tarzı şeyleri sağlıklı ama işte midem almıyor,minilyacım hani benm sana bahsettiğim arçelik kampanyası var ya o hala devam ediyormuş bu arada ben baktım bugün yine siteden,sende 3 lü takım alıp yanına mikrodalga fırın hediye o setten mi almıştın..bende bu h.sonu k.validemle gidip bakıcam alıym da kurtulym bari o işten de...
evet cnm devam edıyomus bende ögrendım arkadas alıcak..cnm ben sectıgım ocak,davlumbaz,fırın aldım ankastre 3 proğ.bulasık mak bana 655 TL ye geldı hepsı toplamda 2200 küsür tutmustu fakat o küsüratını sıldıler ıste kaydirigubbakcemile5
ben 5 proğ.istıodum aslında ama 3 proğ. öle uyguna gelınce onu aldım..delikafadulden
sende bence öle al ama sen bılırsın yınede cunku mıkro dalgası 301 TL yanı sonradanda pesın para alırsın ama dusundugun zaman bulasık daha pahalı bence en karlısı bulasık makınası almak
kimsecikler yok muuu
Günaydın hepinizin günü aydın olsun
evet canm ama işte bulaşık makinesini ben almıycam,onlar alıcaklar ,ben sadece 3 lü seti alcam,bide mikrodalga fırın la su sebilini ben alcam..o yzden o benm işime gelmyor pek.ya bide zaten kimse 5 progrmlı yı tavsiye etmiyor,bende 3 progrmlı istiyorum,ama ben şimdi baktım broşürde 5 programlı yazıyor 3 lü seti alana onu veriyorlar,bulaşık mak.istediğin gibi seçebiliyrmsn ,bide bulaşık makinesinde ankastre ama kapak fiyata dahil değildir diyor,bide kapak mı alıyoruz anlamadım o kısmını ben..
Teşekkür ederim.napim forumda seke seke geziyorum işte :)
iyi yapıosun valla kaydirigubbakcemile3
cnm evlılıge az kalmıs heyecan varmı?düğün salonu felan ne zaman tutucaksınız?
Yok canım bende heyecan falan.sonraları gelirmi bilmiyorum.yani neşe manasında bi heyecan yok.düğün tarihi aldık geçen demiştim ya salonda tutulmuş oldu yani.5 temmuz.kısmetse tabi...
Böcük eee açarsan bakarlar anacım kaydirigubbakcemile3 gözlerini dinlendiriyolardır.yakışmışki bakıyolar dert etme kitap kurdum :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?