2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet kısmet değilmiş en sona bıraktım atık yatak örtsünü yatak odama göre alıcam.

bir ablam var ona söylicem patronlarını tanıyor oranın.kendileri kaybettiler bir daha bedava da verseler almam artık.

kız ne yazdımkine ben.:1shok: alla alla :uhm::uhm:

gunaydn kızlar
mınılyam roselın aybuer lady ve uzaktakı cnm nehırım(3 gundr yok)
ve nısanyağmuru unutmayım onu naıslsınz bakem
ayy bugun para alcam doğru merter yaad b.köye ceyıs alcam oleyyyyyyyyyy
ayy bugun bı ruya gordum taksıtımı odedım ama ruyamda 170 tl camasr mak.taksıtım olmus bende delırıyom nedne nan ben ödedım ayy delırdım herhal:roflol:
yılmaz beyle konustum mınılya bana dedıkı sadece o kampanyayı bız yapıyok model vermedık nasıl bılıyo o hangı model olduğunu dedı bende bılmese demez dedım adamı dövcektım ha :roflol: bılıyo bılemez derken uzadı baya konusmamız ben dedım lal serısını alcam en ucuzunden sen merak etme dedı

günaydınlar kızlarrr

ayy aybuercım bak şimdi bende sinirlendım haaaaa..üzüldüm deee örtuyu kaçırmana..
ya nasıl bır magaza burası yaa harbıden uyuz oldum ama

ya kızım ben aradım orda bı bayan açtı telı o söledı ben neremden uydurım aaaaaaaaaaklava:

roselıncım hosgeldın tatlıskomm mucxxxxŞeniz
ya bu arada nehırımı özledımmm inş..oda gelırr..:1hug:

kızlar ben tek türkiyeyi izleye izleye ruyalarıma gırer oldu ne gördum bılıomusunuz şivan benı askerlerıyle kovalıo ben kacıom ayy bı uyandım saat sabahın 3 ü..bı baktım yorganımı ustumden atmısım üşümüşüm:roflol:

Ben öyle çarpışmalı silahlı falan şeyler izlemiyorum.geçen bi korku filmi izledim hemen rüyamda saçma sapan şeyler gördüm.gerçi benim üstüm örtülüydü :))

mınılya saa uydurdun demedın nan ayy zatı sınır oldum neysem
roselın h geldın balım
ayy ben bısey ızledımde korkmam cok hosuma gıder hatta kayıp cesetlere bakıyom netten emnıyettın:roflol: sonra tırsınca kapatıyom

benımde var ama ne eden yarın tatıl hafta ne cabuk gelıyo yaa yıllar ne cabuk gecıyo ınsan kötu olan bırcok seyı bıle özluyo ınanıyomkı ben bekarlığımıda ozluycem en ıyısı tadını cıkarmak
ayy bugun çok işim var mac var sonra ark doğum gunuydu dun hedıye alcam bugn
sonra mertere gtcem b.köye gtcem herhalde buralara yarın gıderım

Ben öyle çarpışmalı silahlı falan şeyler izlemiyorum.geçen bi korku filmi izledim hemen rüyamda saçma sapan şeyler gördüm.gerçi benim üstüm örtülüydü :))

ay bende izlemıodum ama annemın yuzunden ızlemek zorunda kalıom suan alıstım ama her pers ben seyretmek ıstıorum ordakı şivana bayılıyoommm bi sözü var izledıysen "yürüyün lann gidiyikkkk"kaydirigubbakcemile3

nıe sınır oldun nan sabah sabah tırlattın mı?kaydirigubbakcemile3

herhalde delırıyom bunlaarda belırtılerı sımdık daha cok sınır oldum
işyerınde sağlıkcıyım dıplomalı
ayy kadının bırı ıkı gun oldu elını kesmış baya derın bı yara ıkı gundr pansuman yapıyom gıt dıyom dr dikiş atsın gıtmıyo maynak anlaşmalı hastanemız ve dr var sımdıde gene kanıyo ıkı gundr sar babam sar valla basına bısey gelırse karısmam dedım onada cok sinir oldum seytan dıo kes parmağını at nebıcım halkız bız ya sağlıktan önce paraya önem verıyoz kadın param kesılır işim aksar dıe gtmıyo onemsemıyo bence cunku aksamda gıdebılır

32 tl cok guzel demı pahalı ama uğur böcuklu alcam ama
belkı sızede fıkır olur dıe koyyam ha hepsını almıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…