Aybuercim üzülme.boşver sen daha güzelini görüp alcan demekki.yanlarına kalmaz yaptıkları.şimdi kendiler kaybettiler.
böcüğümde gitmiş.öptüm böcüğüm
Lady kız geldi gelecek nişanlın az kaldı sabret.geldiğinde of pof dersen döverüm haaaaaaa.biliyom senin hislerini.ama az daha sabır gülüm bak burda yanındayız biz.
Nisan böcük kız anlamicak bişey yok.nisanın bitopicte yazısını okudum bi yorumyapacaktım ama tekrar hangi topic olduğunu unutuverdim.yaşlandım diyorum yani unutkanlık başladı :))
gunaydn kızlar
mınılyam roselın aybuer lady ve uzaktakı cnm nehırım(3 gundr yok)
ve nısanyağmuru unutmayım onu naıslsınz bakem
ayy bugun para alcam doğru merter yaad b.köye ceyıs alcam oleyyyyyyyyyy
ayy bugun bı ruya gordum taksıtımı odedım ama ruyamda 170 tl camasr mak.taksıtım olmus bende delırıyom nedne nan ben ödedım ayy delırdım herhal:roflol:
yılmaz beyle konustum mınılya bana dedıkı sadece o kampanyayı bız yapıyok model vermedık nasıl bılıyo o hangı model olduğunu dedı bende bılmese demez dedım adamı dövcektım ha :roflol: bılıyo bılemez derken uzadı baya konusmamız ben dedım lal serısını alcam en ucuzunden sen merak etme dedı
Ben öyle çarpışmalı silahlı falan şeyler izlemiyorum.geçen bi korku filmi izledim hemen rüyamda saçma sapan şeyler gördüm.gerçi benim üstüm örtülüydü :))
mınılya saa uydurdun demedın nan ayy zatı sınır oldum neysem
roselın h geldın balım
ayy ben bısey ızledımde korkmam cok hosuma gıder hatta kayıp cesetlere bakıyom netten emnıyettın:roflol: sonra tırsınca kapatıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?