2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ARCB-C090710%20(19%20PR__)%20220.jpg

19 parca yemek takımı gunluk 166 tl
ml%20020%20220.jpg

158 tl kac parca bılmıyom

Amanııııııınnnnnnnnn hepsi çok güzelllllll.hele saklama kapları tuzluk süpermiş yavvvvv.kız istanbulda alışverişe çıkacaksam ilk adres sensin ha kaydirigubbakcemile3

buyur cnm ne demek her yer benım mekan öle netten almam dokunmadan almam ılla elleyıp alcam hersyı:jeyyar:
netten adreslere bakar uzakta olsa hopp beğendım seylerın yanındayım hemıde nerde ucuz kalıte ben ordayım bunlar nette bıraz pahalı ama mağazasında daha ucuzmuş

hepsi çok güzel cnm..ben alamam suan taksıtlerımı ödemem lazım maaşımdan sadece bana kalan 40 TL onunlada bir ay nasıl idare etcem bılmıom ve o parayla daha kontör almam gerekıo ama sanırsam kontör alamıcam :(senağlama

uyy cnm olsun ya takstler bıtse sende rahat etceksın ınş bende:)
ben sımdık cıkıyorum gıremem belkı daha ı tatıller dıyemde sızlere

hepsi çok güzel cnm..ben alamam suan taksıtlerımı ödemem lazım maaşımdan sadece bana kalan 40 TL onunlada bir ay nasıl idare etcem bılmıom ve o parayla daha kontör almam gerekıo ama sanırsam kontör alamıcam :(senağlama

Ağlama kıs bana da para kalmadı.boşver.sallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

uyy cnm olsun ya takstler bıtse sende rahat etceksın ınş bende:)
ben sımdık cıkıyorum gıremem belkı daha ı tatıller dıyemde sızlere

cnm martta evkur borcum bıtıooo :lepi:
hadı bende cıktım sımdı herkese ii haftasonlarııı öpüldünüz beni özleyın anacımm byeeeeeeeeeeeeeeeeeee:a015:

Amannnnnnnnnnn e bende çıkim bariiiiiiiiiiii püfffffffffffff byeessssssssss

günaydınlar kızlarrr

ayy aybuercım bak şimdi bende sinirlendım haaaaa..üzüldüm deee örtuyu kaçırmana..
ya nasıl bır magaza burası yaa harbıden uyuz oldum ama:kızgın:

ayy sorma canım ben de nasıl sinirliyim hala.neyse kendileri bilir daha alacagım çok nevresim vardı bitanesi de baya pahalıydı valla kendileri bilirler ne giderim bi daha ne de tavsiye ederim tanıdıklarıma.artık biraz daha pahalı olsa da baska örtü alırım .almaya diye git sen biz onu sattık desinler bign önceden anlamalıydım zaten adamın bayan bugün yok o biliyo yeni şeyler gelecek bakarsınız demesinden ..ayy hala sinirliyim...

kimsecikler kalmamıs yine ben ancak gelebildim bugün.böcük tuzluklar çok güzelmiş.yemek takımları pahalı geldi biraz.bugün neler aldın bakalım fotolarını bekliyoruz .

kimse gelmezmi ki bugün fisfisfis

Iyi aksamlar arkadaslar,
benimki daha tam kesin olmazsa da su an icin dügünüm sonbaharda olacak deniliyor, Eylül - Ekim gibi.
Yalniz nikahim bir ay sonra olacak yurtdisinda oldugum icin, simdiden nikahi yapip askimin vize islemlerine baslamak istiyoruz ki dügünden sonra beraber dönelim diye.

Bu durumda ben sonbahar mi yoksa kis/ilkbahar gelini mi olacagim? :)

Hiç önemi yok canım.zamanı önemli deil.önemli olan mutlu olman.biz arkadaşız burda illa aynı zaman evlencez diye bişey yok

Hiç önemi yok canım.zamanı önemli deil.önemli olan mutlu olman.biz arkadaşız burda illa aynı zaman evlencez diye bişey yok

Haklisin canim, yeterki ömür boyu mutlu ve huzurlu olalim.
Hazirliklariniz ne alemde? Inanirmisin, ben hic bisey yapmadim henüz kücük ev aletleri almak disinda, zaten öyle ceyiz sermek gibi bisey olmayacak herhalde cünki dügünüm Türkiye'de olcak burdan oraya götüremiyorum malesef herseyi. iste yurtdisindan Türkiyeye gidip evlenenler böyle oluyor galiba, acaba bu konuda tecrübesi olan varmidir ceyiz sermem gerekecekmi orda ?

günaydın kızlar,dün çok buruktu benim için,yıldönümümzdü biliyrsunuz ama ilk defa ayrı kutladık,ama nişanlım hiçç untmaz böyle günleri,dün çok aradı beni,kötü olmym diye ama yok yinede ben kötüydüm :( neyse bugn daha iyiyim,çarşıya çıkıcak çünkü,yine kameradan da olsa görücem :)) bide dün kendimi iyi hissetmek için brillant a gittim mutfak setlerinde harbiye mağazasnda %50 indrm vardı,bende öyle bir takım aldım,resim daha önce koymadım buraya,bana öğretirseniz,bu aldığım setin resmini koyabilirm :))

Iyi aksamlar arkadaslar,
benimki daha tam kesin olmazsa da su an icin dügünüm sonbaharda olacak deniliyor, Eylül - Ekim gibi.
Yalniz nikahim bir ay sonra olacak yurtdisinda oldugum icin, simdiden nikahi yapip askimin vize islemlerine baslamak istiyoruz ki dügünden sonra beraber dönelim diye.

Bu durumda ben sonbahar mi yoksa kis/ilkbahar gelini mi olacagim? :)

hoşgeldin aramıza diyelim ozaman :) benmde nikahım düğün tarihimden önce olcak ama ben yinede ne zaman aynı evi paylaşmaya başlarsak onu sayarım :)) o yzden sonbahar geliniyim :) çeyiz işine gelince açıkçası bir bilgim yok,tabi bizim herşeyimiz burda olduğu için biz çeyiz seriiyoruz,ama senin özel bir durumun var..

Günaydın.bugün mutlu olmala sevindim Lady.
Hevin canım aslında bu çeyiz serme işi yöreye göre hatta aileye göre bile değişiyor.mesela benim yakınlarımdan bir kısmı çeyiz serdi bir kısmı ise hiç sermedi.bende serdirmeyeceğim.sevmiyorum insanların yığın yığın gelip tek tek ne var ne yok incelemelerini.eğer sizde veya kayınvalidenlerde böyle bir adet varsa serersin.yoksa sermezsin

Back
X