2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar aşkım geliyo yine.:dance: ama geleceğe dair planlarda değşiklik oldu.düngece,babası uzman çavuş yada polis ol diyomuş.bende istemem diye baya bi üzülmüş.gitmicem istemiyorum,senin ailenden uzağa götürmeye hakkım yok diyip duruyodu.dedim ne üzülüyosn bnm yerim senin yanın.nereye gidersen gelirim dedim.şimdi eğer sınavları kazanırsa askere gidince uzman çavuş olacak.iş kaygısıda ortadan kalkacak.hadi hayırlısı bakalım.aksilik olmazsa karar bu.

hayrlısı olsun ama ben ıstemezdım aman durmadan tayın ol cocuklar olcak okul ortamı olmadan hopp baksa yere hayatı tehlıke var aman aman
senın ıcnse hayrlısı olsun

Nisanyağmuru Hayırlısı olsun canm inşallah herşey olumlu olur
Kız böcük sonunda rahatladınmı çok su içme barim yemekte :))

sonunda rahatladım
yemek pek guzel deıldı herzmnkı gıbım
ayy aksm evdede şok oluyom iştete bu gıdıslen kalcam bı derı bı kemık yengemde pılav yapmıs ama teflonda yapmamısta genıs olsun dıe annemın asure yaptığı kocaman bı tencere var alımınyum onla yapmış cok kötuydu neysem
off aksam olsun gayrı

inş kızlar ne hayırlıysa o olsun.ama işte daimi kalmak istemiyo.ayrılıp memur olma şansı var.o yüzden istiyo.yani öle memur olmak daha kolaymış.biraz araştırdıkta.inş doğrudur.

Ay sende bişey beğenmiyon böcük.kadıncaz pilav yapmış işte bol bol ye dye daha söyleniyon :))

Nisan yağmuru inşallah canım doğrudur.

la sana kargo edım ozmn cok beğendıysen artık alımunyumda ne kadr ıyı olur sen dusun

kızlarrrrr ben geldımmmmm
napıosunuz bakemmmm
yıne kaynatmıssınız yaaa hızınıza yetısmek mumkun deılll
bırazda ceyızden bahsedelım ne dersınız ?
kızlar ya ben yatak odasına perde dıktırcem ya hanı dıktırenınız varmı tahmınen ne kadar tutar sizce?

ben geldim kızlar napıyorsunuz bakalım?bugün de akşam oldune cabuk geçiyor zaman anlamıyorum.......

kızlarrrrr ben geldımmmmm
napıosunuz bakemmmm
yıne kaynatmıssınız yaaa hızınıza yetısmek mumkun deılll
bırazda ceyızden bahsedelım ne dersınız ?
kızlar ya ben yatak odasına perde dıktırcem ya hanı dıktırenınız varmı tahmınen ne kadar tutar sizce?

henüz evliliğe çok oldğu için perde olayı hakkında bi fikrim yok ama yatak örtüsünün içinden perde çıktı bnm, tül ve kalın perde. tabi kullanırmıyım bilmiyorum.hem uyarsa eni-boyu niye kullanmiyim.ama geçen yaz kuzenim evlendi yatak odası perdesi 250TL tuttu dyolardı ama markası vs nedir bilmiyorum.

günaydın kızlarhihoyyyt
:sm_cool:nabersiniz:dance:

gunaydınlardelikafadulden ben geldummmkaydirigubbakcemile4 açılın bakemm
açım aç sabahları artık uyanamıyom nedense ya off yarından ıtıbaren kalkcam kahvaltı etcemyasakkelime ayy tam bı ekmek yıyom yaa ne kaa aç gözluyum

hayırlı cumalar RABBIM tum dualarımızı kabul etsın ınş
bu arada ben deplasmana gıdıyom oleyyyyyyyyyyy
artık ıst dısındakı maclarada gıdebılcem

günaydınlar :)) maşallah canım ye ye :) bende sabah kahvaltısı etmeden çıkıyrm erken kalkıp kahvaltı yapamam,midem almaz sabahın köründe, şirkette kahvaltı veriyorlar o yzden burda yiyorumm..

Back
X