- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikaha bile daha 222 gün yani 7 ay 10 gün var ama annem bana sarı bez,bulaşık süngeri,ovma teli,huni,çaydanlık demliğinin ağzına takılan süzek almış bide herşey tamam diyo![]()
bu ara evdeki bütün muhabbet beyaz eşya karar veremiyoruz markaya araştırıyoruz herkese soruyorum çamaşır makinan ne marka memnun musun kaydirigubbakcemile3
nikaha bile daha 222 gün yani 7 ay 10 gün var ama annem bana sarı bez,bulaşık süngeri,ovma teli,huni,çaydanlık demliğinin ağzına takılan süzek almış bide herşey tamam diyo![]()
bu ara evdeki bütün muhabbet beyaz eşya karar veremiyoruz markaya araştırıyoruz herkese soruyorum çamaşır makinan ne marka memnun musun kaydirigubbakcemile3
canım niye o kadar da abartıldığı kadar çok yok,beyaz eşyaları minilya aldı mesela,böcükte aldı,bende bu pazar alcam,sonuçta gerçi ben kendim alacakları peşin alcam,ama kayınvalidem kendi alacaklarını taksit yapıcak,o da anca öder işte,şu an kampanyada var zaten,ağustosta teslim alıcam,ağustosa kadar orda kalıcak,marka olarakta arçelik.
keşke bende bu kısımda olabilseydim ya pof:çok üzgünüm:
nıe benım bundan haberım yok:mymeka: ındırım yaptırırdım saa yılmaz bey ıle(müdürü)anlasırdım :1closedeyes: ama sen karar verdın hrhal ne alcan laa pekı
kızz söylüycekm sana ama babamda benm arkadaşım var dedi beylikdüzünde bayi o da ordan al dedi o yzden bende tamam dedim,işte karar verdim,kampanyadan yararlanıcam 3 lü ankastre set alana %50 indrmli 5 progrmlı ankastre bulaşık makinesi,ankastre mikrodalga,8124 sjs 8 kg luk çamaşır mak.,birde 5287 neı buzdolabı bunları alcaz,aslında ben sadece 3 lü set le mikrodalga alcaktım,ama kampanyadan yararlanalım diye,bide ben peşin alcağım için karar değiştrdk,çamaşır mak,mikrodalga yı ben peşin alcam,diğerlerinin kayınvalidem taksitle ödüycek.kaydirigubbakcemile2
ben de geldim napıyorsunuz kızlarr
ben çarsıdaydım bugün annemle alışveriş yaptık merdanemi makslarımı aldım :) dantel sardırdıgımız kadına gittik danteller yaklaşık 1000 lira olacak sarması bazılarının maşzemesi bizden..
ben de geldim napıyorsunuz kızlarr
ben çarsıdaydım bugün annemle alışveriş yaptık merdanemi makslarımı aldım :) dantel sardırdıgımız kadına gittik danteller yaklaşık 1000 lira olacak sarması bazılarının maşzemesi bizden..
senağlama1000 mı benımde aklıma getrdın senağlama benımkıler 2500 olur bu gıdıslen
lady hayrlı olsun sımdıkten resımlerını koy la bakım uğrasamam aramakla
mınılya senın mobılya zamanın benım takstler bıtıyo lakaydirigubbakcemile3