2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben geri geldim.Mnilyacım resimler çok güzel.içim açıldı güneşi görünce
Sen gene kuduruyonmu böcüğüm.neyse bugün daha çok kudur senden sebep gülüyorum.Allah razı olsun mübarek günde söylüyorum

Ben geri geldim.Mnilyacım resimler çok güzel.içim açıldı güneşi görünce
Sen gene kuduruyonmu böcüğüm.neyse bugün daha çok kudur senden sebep gülüyorum.Allah razı olsun mübarek günde söylüyorum

Şeniz ayy valla topcılere zor yetısıyom haa elım deıl sakı cenem ağrımış patronda arada gelıyo:1closedeyes: uslu duruyom gıdıyo hemen yazıyom
uyy bak gene yoruldumkaydirigubbakcemile3

razıymış sordum kaydirigubbakcemile3

nasıl uykum var anlatamam resmen ayakta uyuyorum -tatlicadiarzu-

kıme sordun laa sana dedım ben enısteye deıl haa yanlıs anlama yoksa ben mı yanlıs anladım ayakta uyyan benımherhalmirmirmirmir ama cok dıncım hıc uykum yok çene ıslıyo cunku

kıme sordun laa sana dedım ben enısteye deıl haa yanlıs anlama yoksa ben mı yanlıs anladım ayakta uyyan benımherhalmirmirmirmir ama cok dıncım hıc uykum yok çene ıslıyo cunku

ben evlilik takvimime sordum kız kaydirigubbakcemile3 o eğer geri sayım yapmazsa senin vereceğin bütün cezaya razıymış

he tmm ozmn bende dıom ne dıyı bu
ona vercek bı ceza yok ceza sana sen yanlış yapıyon sonucta neysem yarın ola hayrola

kızlar benim azcık işim var halledip gelicem ama aklım sizde kalıyo :delphin:

tamam itiraf ediyorum bensiz yaptığınız muhabbetleri kıskanıyorum :bbo:

:a015::a015:

ben geldimm kızlar takvımım 8 ay 10 gune dusmuss gecer dımı ya bı 5 aya dustugu görebılsem görecekmıyım yaaasenağlama

kızlar dun aksam yemekteyızı ızleyen varmı adama kaç puan verdıler ?

kızlar ne yapıyonuz,ben öğlen gitti alışveriş yaptım biraz,ama çeyiz alışverşi değil,giyim aldım istinyepark tan,ohh be rahatladım sürekli çeyiz ala ala bıktım :)) biraz da kendime alıym dedim :))

ıstınyeparktan mı laa ora cok pahalı ne aldın kaca aldın
orda osmani dıe resturant var ıkı tane bırıncı katta ve cıkıs kapsıı var gırıs kapısının ılersındekı otoparkıno orda ahh ahh mustfa orda çalışıyo işte:delphin:

iyi yapmışsın lady cım valla bende öyleyım ceyızden bana sıra gelmıoo valla bıde borclardann..o yuzden ustume basıma bısey alıcak durumda dıılım..genelde askım saolsun alıookaydirigubbakcemile3 gecenlerde aldık görsen bahcıvan aldım cok hosuma gıttı pantolonu fermuarlı sortluda gıyebılıosun normal pantolon olarakta gıyebılıosun..kapsonlu badı,trıko hırka bıde pantolon almıstımm..
valla uzun zamandır almadıgımdan alısverıs yapmak guseldı..hihoyyyt

bende en son nezmn aldığımı unuttum ha bayramda aldım mını etek ve kırmızı uzun bısey resmını görmustunuz sanırsam bıde bot aldım okadr daha alamam zaten ısraf ve borc cok:delphin:

valla aynen canım bi geçen ay colins ten kot almıştım,o da aşkımın yanına gidicem diye yemin töreni için yeni kıyafetler giyim diye o kadar :)) ben çok alışverişim yapıyrdum,ben öğrenciyken nişanlım çalışıyrdu,o da hep bana alıyordu ,o da çok tatlı oluyor dimi :)))
böcüğüm biz her cuma gidiyr cuma aralarımz 1,30 saat ben zaten maslakta çalışyrm,çok yakın bize,orda yemek yiyruz ama o dediğin yere hiç gitmedim kızz,bi daha ki sefere gidiym :)) adil ışıktan 1 pantolon ,2 de bluz aldım indr.girmş ama çok güzel bluzlar 40 mlyondan 30 a,pant.70 mlyndan 40 a düşmüş,100 mlyon verdim 3 üne..artık bu ay tamam ama bişey almıycam..

gıt kız sözlume bak ınş gorursun tabe yemek yaptığı zamana denk gelmezsen pek ortada olmuyodu aşçı kıyafetlı OSMANi cabuk adı cnm
100 mu ohh ben bısey almıycam tutmam sart kendımı zatı colınste calsııyom kendıme etek dıktrdım mını yıkamada daha gelmedı markası next

kolay gelsin o zaman cnm :))

teşekkür ederim :1hug:

herkese günaydın :kahve:
akşam arkadaşım bizde kaldı sabah 6 ya geliyordu yatığımızda 7,45 te kalktım çok uykum var kafamçokkarıştı
sizlerde ne var ne yok
bu arada aşk böcüğü takvimim değişmiş kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim :1hug:

herkese günaydın :kahve:
akşam arkadaşım bizde kaldı sabah 6 ya geliyordu yatığımızda 7,45 te kalktım çok uykum var kafamçokkarıştı
sizlerde ne var ne yok
bu arada aşk böcüğü takvimim değişmiş kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar
ayy evde uysam ne var sankımmirmirmirmir cok uykum var 5 subatta bellı olcak ınş ctesı gunlerı tatıl olur
ohh hadı ıyısın takvım ılerlemıs ben demıstı zatı:1closedeyes:

Back
X