2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ama ama ama geçen gece bakmıştım değişmemişti :1shok:

tmm sus ben emır ettım oda değiştı:lepi:
uyy cnm cok sıkkın yaa kankamla konusmuyoksenağlama kız arkadasıyla tanıstrmak ıstedı benı msn de sonra kızı konusmaya aldı kıza dedımkı
mrb nasılsın ceren
kızdan tıkkk yok sonra konusmuycak galıba dedım nasılsın dedım
gene ses yok
sonra ıyyım sen nasılsın dedı bende ıyyım saol dedım
kankam bana dedıkı onu ne kadar cok sevdığımı söle dedı
bende kankam senı cok sevıyor dedım
kızn cevabı bana:kanka demek he aşık oldun kankan deıl mı yemezler kızım dedı:1shok:kanka bu ne dıo ya dedım bunun ıcın mı cağırdın sonra kanka ozur sennı arıycam dedı patt dıe sohbetten cıktım ama cok kırıldım sonra msj attım bu kızdan sana bısey olmas cok anlayışsız ya bız kards gıbıyız naısl seyler dusunuyo dedımsenağlama
kız ankarada kankam ıse bana cok yakın hasta olsa ılk ben kosuyorum ılac alıyorum corba yapıyom evını temızlıyom hatta benı cok mutlu eden suprısler yapıyo cok sevyom ama 3 haftadr aramıyosenağlama

kızlar günaydın bende kalktım kahvaltı ettim,şimdi de aşkımın aramasını bekliyorum,bugün çarşıya çıkıcak msn de konuşcaz :))

Kızzzzlarrr ben geldimm. Şubat girdi ben hop netteyim. Napalım kotayı geçmemek lazım dimi ama.
Şu an dişimden dolayı başım çok ağrıyor. 20'lik çıkıyorda. Baya çıktı ama ağrısı şimdi başladı çok fena. İlaç içtim şimdi birazdanda yatacağım.

Böcük ne diyorsun yaaa. Bırak aramasın kankanda. Kızdan ayrılınca nasılsa gelir. Sende sakın arama. Ne hali varsa görsün. Malum iylik edeyim diye araya girince kötü sen olursun, biz oluruz. Hep öyle olmaz mı. Ara düzeltmeye çalışırsın suçlu olursun. Hiç konuşma kankanla derim. Nasıl olsa gelir.

Ben kendime hiççç birşey almıyorum. Zaten yiyorum, içiyorum, dükkana gidiyor çalışıyor ve uyuyorum. Bir şeye ihtiyacım yok yani :))
Her yerdede deli gibi indirim var. Onuda çarşıya gittiğimden değil, otobüsle geçerken görüyorum.

Hepiniz iyi gibi gözüküyorsunuz iyisinizdir inşallah. Böcüğüm, minilyam,aybuerim, roselinim, lady m
Roselin senin sorunların vardı halloldumu canım. İnşallah çok mutlusundur şimdi. Aybuercim inşallah ailenle olan problem çözülmüştür.
Böcük 12 şubat geliyo ne örüyon bakam :))) Anladın sen onu :))
Lady cim minilyam sizin düğünlerde şaka maka yaklaşıyor. Bak koca ocak ayını devirdik. Şubatta 28 güncük zati :))
Kendimden bahsetmiyorum aynıyım çünkü :))
İnşallah sohbetede denk gelirim. Öpüyorum kızlarrr :))
Bu arada ranunucum sende hoşgelmişsin :)

kızlarrr ben geldimmm
nehırcımmm benımmm kıss diş ağrısı cok zor bılırım ass sabret cnm cım..
bu arada ne azı kızzz koskoca daha 8 ay varrr şöle bı mart gelse hele ne gusel olucak sunu sölemek gerekırse yuregıme su serptın saka maka azalıo demii kısss

ayy cumartesı gunu askımı gördum anacım ne özlemısım ne özlemısım bugunde beraber gezdık bayrampaşa akvaryumdaydık super gectıı..

eee hafta sonu nasıl gectı kızlar bırazda sız anlatın tabı kımse yok galıba ptzsı sabahı görusuruk kib byeee öptüm anacımm

kızlar slm,nehircim seni yine aramızda görmek çok güzel,yarında yine bekliyoruz,bu arada evet bencede zaman yaklaşıyor,ilk defa dün bir arkadaşım sordu işte ekim dedim,aa bu ekim mi az kalmış dedi :))) bi sevindm bi sevndim :)) minilyacım duy bak az kalmışş :) bu arada kızlar bugün aldım beyaz eşyaları bende katıldım aranıza :))

Layd cim hayırlı olsun eşyaların. Rabbim iyi mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip etsin inşallah hepsini. Neler aldınız bakam? Bu arada minilyam tebiki az kaldı. Size çok gibi geliyor doğal olarak ama ohooo çok az tabi. 2009'a girdik ya sen onu artık bitti say. Ne zaman 2008'e girdikte bitti ben anlamadım. Gerçi ben biraz geriden geliyorum ondan olsa gerek :)) Anı yaşayamayanlardanım :))
Bu arada ne güzel gezmişsiniz. Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah hepinizin. Bayrampaşa akvaryum dedin ben gene fena oldum :) Napçan depresyon kolay değil. En son orada görüşmüştük bizde. Dükkanları bayrampaşada onların. Amaaaan neyse aklıma geldi işte sen söyleyince. Bir önemi olduğundan değil. Daha doğrusu bir önemi olmamalı artık.
Bu arada diştenmi ne bilmem bir grip oldum sormayın. Burnum başım heryerim çok fena. Yarın belkide gidemeyeceğim işe. Şimdi ıhlamur içiyorum, ilaçta kullanıyorum. Bakalım yarın nasıl olacağım.
Hepinizi öpüyorum çook. Yarın görüşürüz inşallah.

selam kızlarr
yorucu bi pazar günüydü ama bitmek üzere -tatlicadiarzu-
yarın sabah 9 da Ankaraya gidiyorum Cuma akşam dönücem gamyoncuiremsu
hepiniz kendinize iyi bakın :a015:

gunydınlar
nasılsınız kızlarsengözlerimebaksanab
haftanın ılk gunu cok sıkıcı ve ınş cabuk gecer :delphin:
nehırım cok gecmıs olsun cnm benım 12 usbatta gelınce benım ıcın cok onemlı ama :1no2: neyse
kendıne cok ı bak balım hıc bıseye değmez uzulme artıkın:teselli:
lady hayrlı olsun esyaların cnm hangı modellerı aldın hemen resım beklıyom
mınılyam ohhh ne guzel bende evd esureklı pınekledım ve kıtap okudum kör olcamkaydirigubbakcemile3
komşum nerdesın gel gayrı

kızlar slm,nehircim seni yine aramızda görmek çok güzel,yarında yine bekliyoruz,bu arada evet bencede zaman yaklaşıyor,ilk defa dün bir arkadaşım sordu işte ekim dedim,aa bu ekim mi az kalmış dedi :))) bi sevindm bi sevndim :)) minilyacım duy bak az kalmışş :) bu arada kızlar bugün aldım beyaz eşyaları bende katıldım aranıza :))

kız gercektenmı öle mı dedı ayyyy gercekten az kaldıı kısss bak bı mart gelsınde o zaman herkes az kalmıs dıcek..bu arada almıssın beyaz esyaları hadı hayırlısı olsun...gule gule kullan ınss..

kızlar bu arada ben geldımmm gunaydınlar komsun geldı ggııı nasılsın böcukum?
nehırcım senın ıcınde uzgunum keske eskıyı hatırlatmasaydım sana ama nerden bılebılırım kı:çok üzgünüm:

kızlar günaydın :)) nehircim geçmiş olsunn,iyi bak kendine,bu ara herkes hasta,
minilyacım yaa öyle dediler,zaten herkes hazırlıklar nasıl falan diye anneme soruyrlar,az kaldı sanki ya :)) böcüğüm buraya nasıl resim eklenceğini bana hala öğretmediniz :(( ben bilmyrm hiç atmadım..

kızlar günaydın :)) nehircim geçmiş olsunn,iyi bak kendine,bu ara herkes hasta,
minilyacım yaa öyle dediler,zaten herkes hazırlıklar nasıl falan diye anneme soruyrlar,az kaldı sanki ya :)) böcüğüm buraya nasıl resim eklenceğini bana hala öğretmediniz :(( ben bilmyrm hiç atmadım..

resmın ustune gel sağ tıkla ÖZELLKLERden url adresını kopyala buraya gel sonra uste sarı kutucuk var bak dağ resmı var sarı olan ona tıkla orda cıkan htpp sıl ve kopyaladığını yapıştırsengözlerimebaksanab

5271büyük.jpg

bu buzdolabım 5287 NEI bakalım gönderebilcekmym :)

Back
X