2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselincim çok geçmiş olsun canım,babana acil şifalar diliyorum..tamam minilyacım ben tam almadan önce yine bir sorarsın sen,ya bide bana taksitle 650 dedi,peşin 550 dedi,ya ordan almam hmen ,başka yerlede sorarım,
aybuercm evet hepsi ankastre inox 6300 tuttu,bide kampanya var zaten,3 lü set alınca bulaşık mak.% 50 indrmli,ama ben senin demek istediğini anlamadım,aradaki açığı kapatıcaz falan dedin ya, yani beyaz lar daha ucuz tabi ki baya fark vardır diye düşünyrm,siteden bakabilirmsn gerçi sitedeki fiyatlar uçmuş ama en azından aradaki farkı bulabilirsn..

lady cim eltimlerin beyaz bütün beyaz esyalar biz inox düşünüyoruz ama televizyon almayacağız lcd yi askım alacak kendisi diğerlerini ailelerimiz yarıo yarıya ödeyecekler.biz de yher şeyi inox düşününce normal tv parasıyla kapatabilirmiyiz acaba diye düşündük aradaki farkı 550 den fazla mı tutar acaba ?ben bi siteden bakayım.

benim düğün temmuzda inşallah ama bu topiğide çok seviyomhihoyyyt

ayy cnm benım ona bakarsan bende 2009 yaz topıgını sevıom gırıom gel tabı..sonucta her ıkımızde aynı heyecanları yasamıozmu ?
ayy cnm az kalmıs senın dugunune cnm dugun salonu felan ayarlandımı sızın?

ayy cnm benım ona bakarsan bende 2009 yaz topıgını sevıom gırıom gel tabı..sonucta her ıkımızde aynı heyecanları yasamıozmu ?
ayy cnm az kalmıs senın dugunune cnm dugun salonu felan ayarlandımı sızın?

aynen öyle cnm walla.
ayarladık cnm 12 temmuza. zaten okadar doluki millet deli gibi evleniyo sanırım zor yer bulduksırnaşık şey

aynen öyle cnm walla.
ayarladık cnm 12 temmuza. zaten okadar doluki millet deli gibi evleniyo sanırım zor yer bulduksırnaşık şey

aynen cnm bız cekıne cekıne gıtmıstık salona ve adam dedıkı kasım doluda ekım dııl ok dedı neeee dedım sok oldum dusun bız ekım dıe cekıne cekıne gıdıoz ne bu dıcek adam bızı kovucak dedık ama adam demesınmı kasım doldu dıeee

gunaydn kızçelermirmirmirmir
nasılsınız
komşum h geldın balım
aman ne önemı var tarıhın ona bakarsan benım bı tarıhım bılem yok:delphin:
uyy aksam evde benı çok korkuttular gece uyyamadımsenağlama

gunaydn kızçelermirmirmirmir
nasılsınız
komşum h geldın balım
aman ne önemı var tarıhın ona bakarsan benım bı tarıhım bılem yok:delphin:
uyy aksam evde benı çok korkuttular gece uyyamadımsenağlama

anaaeeeem hayırdır bacım:1shok: kızlarrr selamlar bu arada günaydınlarrr:1hug::1hug:

Minilya walla bacım borçlar dağ gibi ben bi süre bişi almıcam . Alışveriş diyetindeyimm

gunaydınlar böcüğümüz gelmıs kı kım korkuttu senı?

cnm aynen bende hıc bısey almıcam bı suru ama yatak örtusu ıcın bu dıyetı bozabılırım kaydirigubbakcemile3
ya hemen alım cıksın ıstıorum bıde uygun arıorum ıns..bulurum

Minilya bak o yatak örtüsü konusunda çok haklısın ilk alıcağım şey o olacak zaten

ya 400 e guzel krem rengı sık bısı bulsam hemen alıcam ama bulamıom hep soruom 500-600-700 çüşünüz dıom o kadar para veremem zaten bıcok borc var bıde daha eksık cok..ayy Allahım ölecem ne zaman bıtecek eksıklerım yaauwwwwwwwww

ıkı dk amma konuşmuşunuz haa
aksam yengem dedıkı sen dun gece kalktın mı yok dedım senın odanın kapısı acıldı tuhaf sesler cıkıyodu ama cok emınım abınle uyanıktık senın odanın kapısydı(benım odamı kapısı sert acılıyo ve dığerlerınden farklı) amanen
sonra annem sbh namaza kalktım odanın ışiğinı yakmadım odaya bı gırdım lambadan yere doğru bı ışık ındı amanen
abım sbh işe gıderken (apartman lambaları otomatık kendı yanıyo)alt kata ındım ışık yanmadı tam gecerken önume bı ışık demetı dustu şok oldum ama lamba hala yanıyodu pır etmedı zaten kapaklı olduğu için yere nasıl kıvılcımlar dustu falan dedıler bende tırstım gece hep aklıma geldı

Back
X