2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ıkı dk amma konuşmuşunuz haa
aksam yengem dedıkı sen dun gece kalktın mı yok dedım senın odanın kapısı acıldı tuhaf sesler cıkıyodu ama cok emınım abınle uyanıktık senın odanın kapısydı(benım odamı kapısı sert acılıyo ve dığerlerınden farklı) amanen
sonra annem sbh namaza kalktım odanın ışiğinı yakmadım odaya bı gırdım lambadan yere doğru bı ışık ındı amanen
abım sbh işe gıderken (apartman lambaları otomatık kendı yanıyo)alt kata ındım ışık yanmadı tam gecerken önume bı ışık demetı dustu şok oldum ama lamba hala yanıyodu pır etmedı zaten kapaklı olduğu için yere nasıl kıvılcımlar dustu falan dedıler bende tırstım gece hep aklıma geldı

amaniin tırstırıcı hakkaten heee...ben de geçenlerde eve yürüyodum yolda dilenci bi teyze çok ağlıyodu...önce önünden geçip gittim sonra dayanamadım döndüm sadaka verdim...yol da dört yol ağzı...önüme dönmemle dev gibi bi kamyonun burnumu teğet geçmesi bir oldu....verilmiş sadakası varmış demek bu heralde...valla çok korktum hee

neysem yaa ben cok tırsmam alıskınım böle seylere yanede aksam nednsem delı mıyım neyım cok taktım kafama sonra gece kalktım bakıyom eve noluyo dıe:

neyse ben demıstım ya paramı harcamıycam bugun 50tl cektım bankadan aksam bı mağaza vardı ındırme gırmıs bı ceket beğendım 25 tlden 15 tl dusmu onu alcam bıde belkı kazak alırım ama ceket kot koyu renk bolero tarzı cok seker

Ya komşum arada almak lazım öle şeyler hep eve hep eve nereye kadar birazda kendimize bakalım yaww.paçözz paçöz gezmeyelim

neysem yaa ben cok tırsmam alıskınım böle seylere yanede aksam nednsem delı mıyım neyım cok taktım kafama sonra gece kalktım bakıyom eve noluyo dıe:

neyse ben demıstım ya paramı harcamıycam bugun 50tl cektım bankadan aksam bı mağaza vardı ındırme gırmıs bı ceket beğendım 25 tlden 15 tl dusmu onu alcam bıde belkı kazak alırım ama ceket kot koyu renk bolero tarzı cok seker

oooh böcüküm hesaplı bulunca al tabe ne güsel....ben kayınvalidem sağolsun kışlığa para vermiyom bu yıl...kadın ya örüyo ya da kendi çeyiz sandığından hediye veriyo:nazar:

Ya komşum arada almak lazım öle şeyler hep eve hep eve nereye kadar birazda kendimize bakalım yaww.paçözz paçöz gezmeyelim

kendımı tam 3 hafta sıktım ama aksam dayanamadım bankada cok sıra vardı kadında kapatıyordu ınş kalmıstr haa son bı dene baa gore kalmıstı cok harıka bısey :1rolleyes:bıde cok hoş seyler var bakcam alcma haftaya dayımın oğlu evlenıyodelikafadulden guzel olmam lazım ayy bıde annem benı zorla düğünlere gotrmeye calısıyo ama ben gtmıyom:jeyyar:

oooh böcüküm hesaplı bulunca al tabe ne güsel....ben kayınvalidem sağolsun kışlığa para vermiyom bu yıl...kadın ya örüyo ya da kendi çeyiz sandığından hediye veriyo:nazar:

:dilcikar: allam yarabbım benı sınır edıyon haa:dilcikar:
ya bısey dah dıycam fılıstıne yardım kampanyasında ıbrahım tatlıses saolsun 4,5trılyon topladı bende bağış yapcem ama benım bankayla yok ne olcak ya sımdıksenağlama bıde benım basıma bı gun bısey geldı kısaca şöle dıyım allah bır verene bın verıyo ben buna cok ınanıyom

ben de varım...işyerinde sinirimi bozdular bi de nişanlım da kızdırdı saolsun kafamdan buhar çıkıyi:oklava:

dasivaldido noldu da eline oklavayı aldırdılar sana

canım fazla mesailerimizi ödemiyo şirketimiz...gerçi çok şükür bu krizde maaşımızı aldık ama moral bozuyolar...o fazla mesailer yerine izin kullandıracaklarmış ki bunu baştan söylememişlerdi canımız çok sıkıldı:çok üzgünüm: nişanlım da üstüne bi bardak soğuk su iç mesai parasının dedi ben de daha çok üzüldüm:çok üzgünüm:

Hımm anladım.üzülme tabiki çok haklısın.nişanlınada kızma.erkekler böyle oluyor genelde.sen çok duyugusal bakarken olaya onlar pat mantık tarafından bakıp bi laf ediiyor canını daha beter sıkıyor.ama üzülme bu sana karşı bi tavır değil.parayada gelince mesai vermemeleri çok büyük haksızlık ama sen Allaha havale et.önemli olan sağlıklı olman ve çalışabileceğin bir işinin olması.çok şükür.Allah bugünümüzden geri koymasın Yarabbim

Back
X